Eventium järjestää nyt koulutuksen:

EU:n tietosuoja-asetus markkinoinnin haasteiden ja mahdollisuuksien näkökulmista (1 pv)

Uusi EU:n tietosuoja-asetus – oletko varautunut sen aiheuttamaan muutokseen?

 

Elokuun koulutus täyttymässä, varaa paikkasi heti! Toinen päivämäärä 26.9.2017. Valitse itsellesi sopiva päivämäärä nyt!

 

EU:n uutta tietosuoja-asetusta aletaan soveltaa uusine velvoitteineen ja sanktioineen keväällä 2018. Asetuksesta seuraa kaikille henkilötietoja käsitteleville organisaatioille uusia ja raskaasti sanktioituja velvollisuuksia ja vastuita. Erityisesti asetus tuo haasteita markkinoinnille.

Koulutuksessa käydään läpi seikkaperäisesti, mitä tietosuoja-asetus tarkoittaa yritystoiminnan ja erityisesti markkinoinnin kannalta.

  • Minkälaisia toimia EU:n tietosuoja-asetus edellyttää organisaatiolta?
  • Miten asetus muuttaa henkilötietojen käsittelyä verrattuna nykylainsäädäntöön?
  • Mitä haasteita asetus tuo markkinoinnille?

Saat käytännönläheisiä vastauksia näihin kysymyksiin.


Kenelle

Koulutus on suunnattu ja tarjoaa tärkeää tietoa kaikenlaisten organisaatioiden tietosuojakysymysten parissa työskenteleville, kuten IT-päälliköille, tietojärjestelmäsuunnittelijoille HR-ammattilaisille, johtoryhmän jäsenille ja juristeille, mutta erityisesti markkinoinnin ammattilaisille.


KouluttajaLakimies Ville Vainio, Applex Oy, IT- ja tietosuojajuridiikka

Kouluttajana toimii Asianajotoimisto Applex Oy:n IT- ja tietosuojajuridiikkaan erikoistunut lakimies Ville Vainio.

Hän on hankkinut kattavan IT- ja tietosuojajuridiikan kokemuksen työskentelemällä mm. yhdessä maailman suurimmista IT-palveluyhtiöistä sekä asianajotoimistojen tietosuojapraktiikoissa.

Ville konsultoi ja kouluttaa erikokoisia organisaatioita eri toimialoilta tietosuoja-asetukseen valmistautumisessa.

 

 


Ohjelma

Klo 9.00 Ilmoittautuminen, aamukahvi ja materiaalien jako

klo 9.30 Koulutus alkaa

Yleisen tietosuoja-asetuksen juridiset vaatimukset ja valmistautuminen

  • Siirtyminen henkilötietolaista tietosuoja-asetukseen
  • Tietosuoja-asetuksen suurimmat muutokset ja valmistautuminen
  • Henkilötietojen käsittelijän uudet vastuut ja velvoitteet
  • Osoitus- ja dokumentointivelvollisuus
  • Tietosuojavastaavan nimittäminen
  • Tietoturvaloukkaukset ja ilmoitusvelvollisuus
  • Vahingonkorvaukset, hallinnolliset sakot ja niihin varautuminen

klo 11.00 Lounas

klo 12 Koulutus jatkuu

Yleinen tietosuoja-asetus erityisesti markkinoinnin haasteiden ja mahdollisuuksien näkökulmista

  • Henkilötietojen kerääminen ja käsittely markkinointitarkoituksissa – miten muodostan liidilistan jatkossa?
  • Käyttäytymisen seuranta, profilointi ja evästeet – ketä saa seurata verkossa ja miten?
  • Rekisteröityjen oikeudet, käyttäjien informointi, suostumus käsittelyperusteena
  • Suoramarkkinointi ja asetuksen tuomat haasteet
  • Palveluntarjoajat ja henkilötietojen siirto kolmansiin maihin
  • Lasten henkilötietojen käsittely markkinoinnin yhteydessä
  • Mitä mahdollisuuksia asetus tuo henkilötietojen käsittelylle?

klo 13.15 Kahvi

klo 13.30 Kysymykset ja loppukeskustelu

Koulutus päättyy klo 14.00.


Koulutuspaikka: Business Meeting Park Forum, Mannerheimintie 20 B, Helsinki

Ajankohta: 30.8.2017

Osallistumismaksu: 597 euroa (+ alv 24 %). Sisältää materiaalin sekä tarjoilun.

Alennukset: Kaksi tai useampi samasta organisaatiosta 497 eur/hlö


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

 

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.