Mainostajien Liitto järjestää nyt koulutuksen:

Aineettomat oikeudet, digitalisaatio ja globaalit markkinat (1/2 pv)

Mitä kansainvälistyvän yrityksen tulee tietää teollisoikeuksista?
– Miten aineettomat oikeudet liittyvät markkinointiin?
– Mitä aineettomista oikeuksista pitää tietää, jotta tuotteista tai palveluista saadaan luotua brändi, jota markkinoimalla yritys saa parhaan mahdollisen tuoton?
– Hyvällä IPR-strategialla ja riittävällä suojauksella yritys voi turvata brändiin, tuotekehitykseen tai muotoiluun liittyviä investointejaan.


Webinaarissa
– esitellään teollisoikeuksista keskeisimmät; patentit, hyödyllisyysmallit, tavaramerkit ja mallioikeus
– kuulemme, mitkä ovat aineettoman omaisuuden suojaamisen pahimmat sudenkuopat
– ja miten esim. digitalisaatio on muuttanut pelikenttää.

Useat tutkimukset osoittavat, että immateriaalioikeuksiin (patentit, tavaramerkit jne.) panostavat yritykset menestyvät markkinoilla muita yrityksiä paremmin.

Nyt voit osallistua koulutukseemme mistä tahansa.

Live-webinaarin lisäksi osallistujat voivat katsoa videotallenteen myöhemmin uudelleen.

Kouluttajat
Webinaarin kouluttajina toimivat asianajajat Petteri Häkkänen ja Markku Varhela, Eversheds Asianajotoimisto Oy.

Petteri edustaa lukuisia kotimaisia ja globaaleja yrityksiä heidän kaikissa teollisoikeudellisissa asioissaan. Laajan oikeudenkäynti ja strategiakokemuksen lisäksi Petteri on kirjoittanut alan oppikirjoja tavaramerkeistä ja markkinointijuridiikasta sekä lukuisia artikkeleita koti- ja ulkomaisiin julkaisuihin. Petteri luennoi vakituisesti mm. Aalto yliopistossa ja alan seminaareissa.

Markku on toiminut kauan viestintään, mediaan ja immateriaalioikeuksiin liittyvien tehtävien parissa. Ennen asianajouraansa Markku työskenteli tekijänoikeus- ja markkinointialan tehtävissä, mitä kautta Markulla on erittäin syvällinen media- ja viihdeliiketoiminnan tuntemus. Markku on kirjoittanut kaksi markkinointioikeudellista kirjaa, lukuisia artikkeleita ja toimii usein luennoitsijana erilaisissa tilaisuuksissa.

Markku on mainittuna Chambers Europe-, Legal 500 sekä Who´s Who Legal Sports & Entertainment -julkaisuissa yhtenä johtavista asiantuntijoista.

————————

Koulutuspaikka:
Webinaari

Ajankohta:
16.05.2018 klo 9.00-10.30

Hinta:
185
euroa /hlö + alv 24 %.

Mainostajien Liiton jäsenhinta 155 euroa /hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.