Edita järjestää nyt koulutuksen:

Hankintajuridiikan webinaarisarja (2 pv)

Julkisiin hankintoihin käytetään Suomessa kymmeniä miljardeja euroja vuosittain. Miten tarjous kannattaa laatia? Saako annettuja tietoja täsmentää? Mikä on julkista?

Mistä tiedän, kannattaako hankintapäätöksestä valittaa? Miten valituksen käsittely etenee? Miten ja mitä vaatia valituksessa?

Hankintajuridiikan webinaarisarja sisältää osat Tärpit tarjouskilpailuun! Parhaat vitkit julkisiin hankintoihin 26.2. sekä Milloin muutoksenhaku julkisissa hankinnoissa kannattaa 31.3. Webinaarisarjan ensimmäisessä osassa käydään läpi tärkeimmät vinkit tarjouskilpailuissa menestymiseen sekä keskeiset tarjoajia askarruttavat kysymykset tarjousten täsmentämisestä liikesalaisuuksien suojaan. Toisessa osassa taas käsitellään valituksen etenemistä markkinaoikeudessa, vinkkejä kirjelmän rakentamiseen ja muistilistaa siitä, mitä on hyvä pitää kirkkaana mielessä muutoksenhaun onnistumisen kannalta. Konkreettisten vinkkien avulla osaat hoitaa muutoksenhaun tehokkaasti ja onnistuneesti!

Koulutus on tarkoitettu hankintayksiköissä työskenteleville, tarjoajille sekä julkisista hankinnoista kiinnostuneille asiantuntijoille.

Kouluttajat:
Sanna Kronström
, OTM, perustaja, Hankintakumppanit Oy
OTM Sanna Kronström on julkisten hankintojen ja sopimusoikeuden ammattilainen ja Hankintakumppanit Oy:n perustaja. Sannalla on pitkä kokemus hankinnoista lukuisilta eri toimialoilta pienhankinnoista useiden satojen miljoonien ulkoistuksiin. Työssään Sanna ohjaa ostajia tekemään onnistuneita kilpailutuksia ja luomaan kumppanuuksia sopimuskaudella. Sannalla onkin vahva käytännön tuoma näkemys siihen, miten tarjoajana menestyy tarjouskilpailuissa parhaiten. Sanna on lennokas ja pidetty kouluttaja. Hän on kirjoittanut Julkisten hankintojen käsikirjan yhdessä kollegojen kanssa (Edita, 2017) ja hänen julkisia hankintoja ruotiva Hankintaturisti-bloginsa tavoittaa tuhansia lukijoita kuukausittain (www.hankintaturisti.com). Twitterissä Sanna on noteerattu julkisten hankintojen supervaikuttajana (Valtion hankintojen digitalisoinnin toteutusohjelma Handi, 12/2018).

Annika Koskikare, juristi, Hankintakumppanit Oy
Kouluttaja Annika Koskikare on julkisista hankinnoista innostunut juristi Hankintakumppanit Oy:ssä. Työssään hän ohjaa ostajia onnistumaan hankinnoissa ja tuo mielenrauhaa kilpailutuksiin. Annika on työskennellyt markkinaoikeudessa valmistelijana ja lain tulkinta sekä markkinaoikeusprosessit ovat hänelle tuttuja. Kouluttajana Annikalla on reipas ote ja sana hallussa.

Sarja sisältää seuraavat osat:
Tärpit tarjouskilpailuun! Parhaat vinkit julkisiin hankintoihin.

Milloin muutoksenhaku julkisissa hankinnoissa kannattaa?

Halutessasi voit osallistua vain yksittäiseen webinaariin.

—————————-

Koulutus toteutetaan webinaarina

Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen.

26.02.-31.03.2020

/hlö + alv 24 %. Lisäosallistujat samasta organisaatiosta 179 /hlö + alv 24 %.

Julkisen sektorin etuhinta -20 %
Edilex-käyttäjän etuhinta -20 %
Credita-käyttäjän etuhinta -20 %
Lakimiesliiton jäsenetu -20 %

(Alennus lasketaan perushinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.)

Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 12.02.2020