Eduhouse järjestää nyt koulutuksen:

HR-osaajan Survival Kit Exceliin (1/2 pv)

HR-osaaja, haluaisitko suoriutua Excel-raportoinnista tehokkaammin? Survival Kit Exceliin -koulutuksessa opit hyödyntämään Excelin ominaisuuksia entistäkin paremmin tiedon analysoinnissa ja visualisoinnista.

Tavoite
Koulutuksen jälkeen HR-osaajalla on hyvät valmiudet selviytyä päivittäisistä Excel-raportoinnin tehtävistä.

Koulutus sopii HR-ammattilaisille, jotka hallitsevat Excelin perusasiat, kuten taulukoiden käsittelyn ja kaavalaskennan.

Ohjelmaversio
Tämä koulutus soveltuu Excelin 2010, 2013, 2016 ja 2019 Windows -versioille sekä soveltuvin osin Macin Excel 2016 -versiolle.

9:00 Koulutus alkaa
12:00 Koulutus päättyy

Koulutuksen sisältö:

Excel-käytön perusteiden kertaus
– Laskennan ja esimerkiksi päivämäärien käsittelyyn liittyvien aiheiden kertaus (kaavat, perusfunktiot, soluviittaukset, solumuotoilut jne.)

Aineiston muokkaaminen Excelissä esimerkiksi raportointia varten
– Tavat tiedon muuntamiseen ja muokkaamiseen (mm. sarakkeiden jakaminen ja yhdistäminen)
– Muotoile taulukoksi –toiminnon hyödyt ja käyttäminen
– Teksti- ja kalenterifunktioiden hyödyntäminen
– Miten lasken iän syntymäajan perusteella
– Tuntien laskemiseen liittyvät ongelma (esim. negatiivinen aika, 1904-päivämääräjärjestelmä jne.)
– Työpäivien määrän laskeminen
– Syntymajan määrittely henkilönumeron perusteella
– Henkilötunnuksen oikeamuotoisuuden tarkistaminen

Miten luon Pivot-raportteja?
– Pivot –taulukoiden ja kaavioiden perustoiminnot
– Tiedon ryhmittely ja luokittelu (esim. ajan, ikäryhmän tai muun perusteen mukaan)
– Vuorovaikutteisuus raporteissa

Etäkoulutus

2.6.2022, klo 9-12

Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

ILMOITTAUTUMINEN

(Toimi heti - paikkoja rajoitetusti!)

Kyllä, ilmoittaudun HR-osaajan Survival Kit Exceliin (1/2 pv) -koulutukseen 02.06.2022, Etäkoulutus
Hlö(ä)