Yritysakatemia järjestää nyt koulutuksen:

Hyvä ja tuloksellinen työpäivä – hyvistä aikomuksista toimeenpanoon (1/2 pv)

Kiire ja kasvavat vaatimukset sekä työmäärä aiheuttavat työntekijöille paineita, keskittyminen on haasteellista ja työn tekeminen ehkä sirpaleista. Tehokkuus ei kasva tekemällä enemmän, vaan tekemällä viisaammin. Jotta tämä olisi mahdollista, tarvitaan tutustumista itseen ja omiin voimavaroihin sekä mahdollisuuksiin. Tällä kurssilla paneudumme itsensä johtamiseen käytännönläheisesti. On tärkeää tunnistaa omia toimintamallejaan ja aikavarkaitaan, jotta samassa ajassa voidaan stressaantumatta tehdä – ellei enemmän, niin ainakin paremmin. Kun aivot ovat kuormittuneet, virheiden määrä kasvaa ja virheiden korjaaminen taas vie aikaa. Siispä työhön kuluikin tupla-aika. Jotta työn tekeminen olisi tuloksellista ja tavoitteellista, tarvitaan selkeät tavoitteet ja töiden priorisointia. Volitio eli toimeenpanon taito edellyttää työskentelyn fokuksen pysymistä oikeissa asioissa ja riittävää työvirettä.

Tällä puolen päivän kurssilla paneudumme toimeenpanon – tekemisen- taidon edellyttämiin tekijöihin, mielen esteiden ohittamiseen sekä stressin hallintaan. Saat hyvän yleiskuvan siitä, mistä on kysymys ja käytännön vinkkejä oman itsesi johtamiseen.

Kenelle?
Kurssi sopii hyvin esimiehille ja itsenäistä työtä tekeville, etätyötä tekeville ja kaikille, jotka kaipaavat sisältöä oman itsensä johtamiseen.

Kouluttaja:
VTM, psykoterapeutti Merja Vuorinen, Easy Living Oy
 


OHJELMA

Koulutus alkaa klo 9.00
Koulutus päättyy klo 12.00

 

Kiirehaasteet, ajan käytön tehostaminen
 
Toimeenpanon taito

– Menestymisen kaava, miten saan tuloksia aikaan?
– Motivaation syntyminen – keinoja motivaation synnyttämiseen

Tavoitteet ohjaamaan työskentelyä

– Hyvän tavoitteen kriteerit

Työvireen ylläpito ja stressin hallinta

– Energisyyden lisääminen ja sen säilyttäminen koko päivän ajan
– Miten saan rakennettua päivän, jonka jälkeen olen vireä?

——————————–

Koulutuspaikka:
Radisson Blu Seaside, Ruoholahdenranta 3, 00180 Helsinki

Ajankohta:
04.09.2019 klo 09.00–12.00

Hinta:
350 euroa
/hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % koulutuksen hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.

 

Ilmoittautuminen sulkeutunut.

Koulutus on peruttu!