Yritysakatemia järjestää nyt koulutuksen:

Jälleenmyyntisopimukset – mistä on kyse? (1/2 pv)

Jälleenmyynti- eli jakelusopimusten tarkoituksena on sopia yhteistyökumppanin kanssa tuotteiden jakelusta ja myynnistä loppuasiakkaille. Kyse on toisin sanoen elinkeinonharjoittajien välisestä sopimussuhteesta, joka mahdollistaa tuotteiden valmistajille tehokkaan keinon edistää tuotteidensa myyntiä. Toisaalta liiketoimintaa voidaan organisoida myös niin sanotuin agenttisopimuksin. Miten sopimukset eroavat toisistaan ja mistä näissä sopimuksissa tulisi sopia?

Suomessa ei ole yleisen sopimusoikeudellisen lainsäädännön lisäksi jälleenmyyntisopimuksia suoraan sääntelevää lainsäädäntöä. Siksi jälleenmyyntisopimuksen huolellisella laatimisella on erityisen korostunut merkitys. Tässä koulutuksessa käsitellään tarkemmin asioita, jotka sopimusta laadittaessa on otettava huomioon, mitkä keskeiset sopimusoikeudelliset periaatteet on huomioitava sopimusta laadittaessa ja käydään konkreettisemmin läpi keskeisiä sopimusehtoja.
 

Kouluttaja:
OTM, KTM, asianajaja Marita Iskala,
Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy

OHJELMA klo 9.00 – 12.00
Ilmoittautuminen, kahvitarjoilu ja materiaalin jako klo 8.30
Koulutus päättyy klo 12.00

Käsittelemme muun muassa seuraavia aiheita:

– Mihin tilanteisiin jälleenmyyntisopimus soveltuu?
– Jälleenmyyntisopimusten kilpailunrajoitukset
– Jälleenmyyntisopimusten sopimusriskit
– Jälleenmyyntisopimus vs. agenttisopimus
– Keskeisimmät sopimusoikeuden oikeusperiaatteet
– Käytännönläheiset vinkit onnistuneen jälleenmyyntisopimuksen laadintaan
——————————

Koulutuspaikka:
Crowne Plaza
Mannerheimintie 50
00260 Helsinki

Aika:
05.02.2019 klo 9.00–12.00

Hinta:
350 eur
+ alv

Peruutusehdot:
Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % koulutuksen hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.