Yritysakatemia järjestää nyt koulutuksen:

Kassavirtalaskelmat (1 pv)

Toimitus- tai toiminnanjohtaja ja heitä tukeva talousammattilainen:
Oletko ihmetellyt, miksi moderneimmatkaan tavat laskea tai ennustaa kassavirtoja eivät aina pidä paikkaansa siitäkään huolimatta, että laskelmia on laatimassa koulutetut talousammattilaiset ja heillä on käytössään hyvät työvälineet? Syynä voi olla se, että rahalla on niin monta muotoa ja kassavirrat voidaan laskea aika monella eri tavalla.

Kassavirta on tarkin johtamisen ja seurannan sekä toiminnan ohjauksen väline. Kassavirta on tehokkain tapa toteuttaa sisäinen kustannuspaikkalaskenta. Kassavirtojen avulla voidaan rajuimmissakin rakennemuutoksissa elävää monimutkaista konsernia seurata tarkasti kuukausittain, vaikka konsolidoitu konsernitulos- ja taselaskenta tehtäisiin vain kerran vuodessa.

Kassavirtatulos on toimitusjohtajan strategisen laskentatoimen peruspilari, hallitusten päätösten tekoa tukevan informaation lähde. Kassavirtatuloskertymä kertoo, paljonko on varaa investoida, maksaa osinkoja ja/tai lyhentää velkoja.

Koulutuksessa käytettävät Excel-työkalut saat omaan käyttöösi ja ne sisältyvät koulutuksen hintaan – samoin kuin koulutuksen jälkeinen tuki.

Kouluttaja:
LJK Riku Lehtinen, Strategic Accounting Oy

OHJELMA
Ilmoittautuminen, kahvitarjoilu ja materiaalin jako klo 8.30
Koulutus alkaa klo 9.00
Lounas klo 12.00–13.00
Iltapäiväkahvi klo 14.00
Koulutus päättyy klo 16.00

Kassavirtalaskelmat -päivän aikana haetaan vastauksia myös seuraaviin kysymyksiin:

– Kassavirta-analyysit
– Investointien simulointi
– Kassavirtapohjainen myynnin johtaminen
– Kassavirrat johtamisen laadun mittaamisessa
– Kassavirrat sijoituspäätösten tukena
– Kassavirtapohjaiset kannustinjärjestelmät

——————————-

Koulutuspaikka:
Radisson Blu Seaside, Ruoholahdenranta 3, 00180 Helsinki

Ajankohta:
tiistai 09.06.2020

Hinta:
590 euroa
/hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % koulutuksen hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.