Kiwa Inspecta järjestää nyt koulutuksen:

Kiwa Rima™ – yritysturvallisuuden viitekehyksen orientaatiokoulutus (1 pv)

Vuonna 2016 käynnistetyn kehitystyön tuloksena olemme Kiwa Inspectassa rakentaneet yhdessä Suomen yritysturvallisuuden keskeisten ja tunnettujen toimijoiden kanssa mallin johtaa, kehittää ja hallita yritysturvallisuuden osa-alueita yhtenäisillä käytännöillä ja menettelyillä. Kiwa Rima™ -hallintamalli julkaistiin syksyllä 2018 kehittämään organisaatioiden kokonaisvaltaista turvallisuuden johtamista ja hallintaa. Kiwa Rima™ -hallintamallin orientaatio -koulutus avaa hallintamallin menestyksekästä käyttöä organisaation turvallisuuden johtamisen ja hallinnan kehittämisessä.

Tavoite:
Kiwa Rima™ -viitekehyksen orientaatiokoulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille perusteet Kiwa Rima™- viitekehyksen käyttöön organisaation yritysturvallisuuden johtamisen ja hallinnan kehittämisessä. Koulutus avaa viitekehyksen keskeisiä ominaisuuksia ja auttaa organisaation turvallisuuden hallintamallin rakentamisessa ja kehittämisessä.

Kenelle?
Kiwa Rima™ – yritysturvallisuuden viitekehyksen orientaatiokoulutus on tarkoitettu henkilöille yrityselämässä ja julkishallinnossa, jotka työssään johtavat, suunnittelevat ja koordinoivat organisaatio-/yritysturvallisuutta ja kehittävät organisaation johtamismalleja (turvallisuus- ja tietoturvavastaavat, riskienhallintavastaavat, kiinteistö- ja laatupäälliköt).


Kouluttaja:
Janne Helenius
, tuotepäällikkö, yritysturvallisuus, Kiwa InspectaOHJELMA

8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi

9.00 Koulutuksen avaus

9.15 Johdatus viitekehykseen
• Yritysturvallisuuden hallinta ja johtaminen
• Käsitteet
• Viitekehys

10.00 Tauko

10.15 Sisältö osa-alueittain
• Peruselementit
• Yritysturvallisuuden osa-alueet

12.00 Lounas

13.00 Kiwa Rima™ käyttö
• Kyvykkyyden arviointi:
o Kyvykkyystasot
o Arviointimallin käyttö
• Tavoite- ja nykytasomääritykset:
o Osa-alueiden tasot
o Kuiluanalyysi

14.00 Iltapäiväkahvi

14.15 Kiwa Rima™ käyttö jatkuu
• Yritysturvallisuuden roadmap

15.45 Yhteenveto

n. 16.00 Koulutuspäivä päättyy


Koulutuspaikka:
Break Sokos Hotel Flamingo, Tasetie 8, 01510 Vantaa

Ajankohta:
torstai 21.03.2019

Hinta:
730 euroa
/hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta, veloitamme koko koulutusmaksun. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.