Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Lean – virtauksen filosofia: neljä osaa tuottavuuteen (1 pv)

Valjasta nyt yritystimanttisi toiminnan ja tiedonkulun virtaukseen

Jokaisessa yrityksessä on sisäinen timantti, jonka toimivuudesta riippuu yrityksen menestys. Tämä timantti on myynti, hankinta, tuotekehitys/suunnittelu ja tuotannon suunnittelu.

Tämä ”Neljän kopla” (Cross Functional Team) löytyy sekä tuotannollisista että palvelualan yrityksistä jossain muodossa. Menestyvät yritykset hiovat tätä timanttia ja sen toimintatapoja jatkuvasti. Tämän timantin neljä elementtiä on pystyttävä toimimaan saumattomasti sekä itsenäisesti että yhdessä. Niistä kaikista on löydyttävä tilanteeseen sopivaa Leanista tuttua virtausta.

Tunnista tuottavuuden pullonkaulat, hävitä hukka ja ota käyttöön menestyksen virtaus!


Kenelle

Yrityksen johdolle ja muille avainhenkilöille, jotka haluavat kehittää yritystoimintaansa ja tuottavuutta yksinkertaisella tavalla.


Mitä saat

Opit päivän aikana ymmärtämään toiminnan virtauksen ja tiedonkulun kaksisuuntaisen virtauksen periaatteet, ja miten tunnistaa virtauksen pullonkaulat. Tiedät, mitä tarkoittaa tiedonkulun kaksisuuntainen virtaus, ja miten sen tunnistaa. Pystyt tunnistamaan oman yritystoimintasi timantin, eli ”Neljän koplan”, sen virtauksen toimivuuden tai pullonkaulat.

Päivä on työpaja, jossa lyhyet teoriaosuudet käydään läpi yksinkertaisesti ja asioita aletaan soveltamaan heti käytäntöön valmentajan ohjauksella sekä oman pohdiskelun, parityöskentelyn ja pienryhmätyöskentelyn avulla.

Käytännön sparrausta kokeneelta valmentajalta – sinun case haltuun tänään!


Sparraaja

Työpajan vetää Jarmo Selin. Hän on yritys- ja muutosvalmentaja, sparraaja, NLP Trainer ja Socialpanorama Consultant, coach, bloggaaja, bisneskirjailija ja har­ras­tajanäyttelijä.

Jarmolla on yli 25 vuoden monipuolinen kokemus liikkeenjohdon kon­sul­toinnista, yritys- ja muutos­valmen­nuksesta sekä yritystoiminnasta ja sen kehit­tä­misestä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hän on kirjoittanut ja julkaissut useita kirjoja ja äänikirjoja esimiehille ja myyjille, sekä erilaisia oppaita työn tuottavuuden parantamiseen.

Jarmo kertoo: Lean on leviämässä eri toimialoille – myös ei-tuotannollisiin yrityksiin – ja monet haluavat hyödyntää sitä omassa toiminnassaan. Lean ei ole vaatimustaso, vaan toiminta- ja johtamisfilosofia. Jos haluat hyödyntää Leania, sinun on irrottauduttava siitä ja ymmärrettävä sen taustalla oleva tuottavuuden filosofia. Tärkein tässä filosofiassa on virtauksen jatkuvuus ja siitä huolehtiminen sekä toiminnoissa että tiedonkulussa.


Ohjelma

Yrityksen menestyksen perusarvo – yksi riittää

 • Tuottavuuden filosofia – Lean ennen Leania
 • Tietopaketti – tästä lähdetään

 Tunnista yrityksesi timantti, eli ”Neljän kopla” (Cross Functional Team)

 • Menestyksen neljä elementtiä:
  • myynti,
  • hankinta,
  • tuotekehitys/suunnittelu ja
  • tuotannon suunnittelu
 • Käytännön harjoituksia ja sparrausta

Täydellisyys vai riittävöinti®?

 • Toimintojen virtauksen periaatteet
 • Tiedonkulun kaksisuuntaisen virtauksen periaatteet ja sen avaaminen käytännön tasolle
 • Virtauksen esteet ja pullonkaulat
 • Toimintojen huojunta ja sen hallinta

Oman toiminnan arviointi

 • Jatkuva parantaminen pienin askelin ja luovuus

Käynnistä yrityksesi ”hukkajahti”

 • Todelliset caset
 • Parhaat keinot ja vinkit
 • Työpajatyöskentelyä ja sparrausta 

Yhteenveto ja aikaa kysymyksille

 • Miten tästä eteenpäin – sinun case haltuun
 • Tee edes tämä

Aikataulu

8.30 Aamukahvi

9.00 Valmennus alkaa

11:30 – 12:15 Lounas

14.00 Kahvitauko

16:00 Valmennus ja työpaja päättyy


Koulutuspaikka: Radisson Blu Royal Hotel, Runeberginkatu 2, Helsinki

Ajankohta: 3.4.2019

Osallistumismaksu: 697 euroa (+ alv 24%). Sisältää materiaalin ja tarjoilun. Koulutukseen osallistuneet saavat myös todistuksen.

Ryhmäetuhinnat: samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 657 euroa / hlö (+ alv 24%), kolme tai useampi osallistujaa: 597 euroa / hlö (+ alv 24%)

Early bird: Ilmoittaudu 16.3.2019 mennessä, saat käyttöösi lisämateriaalia e-kirjana sekä vapaavalintaisen webinaaritallenteen (arvo 97 euroa).


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

 

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.