Mainostajien Liitto järjestää nyt koulutuksen:

Oman median tuomat mahdollisuudet mainostajalle (1/2 pv)

Omasta mediasta on tullut yksi yritysten tärkeimmistä palvelukanavista. Myös Mainostajien Liiton kysely osoitti, että mainostajien panostukset ovat siirtymässä ostetusta mediasta omaan mediaan. Kun yrityksen omaa mediaa johdetaan suunnitelmallisesti yrityksen strategiasta, brändikokemuksesta tulee yhtenäinen kaikissa asiakkaan kohtaamispisteissä ja sisällöt alkavat työskennellä yrityksen liiketoiminnallisten tavoitteiden eteen.

Tule kuulemaan, miten oma, ostettu ja ansaittu media saadaan toimimaan yhdessä markkinointiviestinnän tavoitteiden saavuttamiseksi. Samalla saat myös selkoa termiviidakkoon: Mitä eroa on omalla medialla, natiivimainonnalla, inbound-markkinoinnilla ja sisältömarkkinoinnilla – vai onko mitään.

Kouluttaja:
Risto Laine
, myyntijohtaja, Otavamedia OMA

Myyntijohtaja Risto Laine tietää, miten erilaisista sisällöistä tehdään yritysten parasta pääomaa. Risto uskoo, että markkinoinnin, viestinnän ja myynnin sisäiset raja-aidat saadaan purettua juuri omaa mediaa rakentamalla. Omilla medioillaan yritykset pystyvät luomaan oman yleisön, erottautumaan kilpailluilla markkinoilla ja palvelemaan asiakkaitaan paremmin. Ja kaiken tämän voi parhaiten tehdä kahvikupillisen äärellä.


Ohjelma:
– Mikä on omaa mediaa?
– Mitä hyötyä on omasta mediasta markkinointiviestinnän tavoitteiden saavuttamiseksi?
– Miten rakennetaan oma media?
– Esimerkkejä oman median käytöstä Suomesta ja maailmalta.

————————

Koulutuspaikka:
Mainostajien Liitto
Yrjönkatu 16
Helsinki

Ajankohta:
22.05.2018 klo 12.15-14.30

Hinta:
165
euroa /hlö + alv 24 %. Jäsenhinta: 125 euroa /hlö + alv 24 %. Osallistumismaksuun sisältyvät ohjelma ja aamukahvitarjoilu.

Mukaan mahtuu vain 25 osallistujaa, joten varaa paikkasi nyt!

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.