Yritysakatemia järjestää nyt koulutuksen:

Puuhastelijasta tehokkaaksi toimeenpanijaksi – läsnäoloa jokaiseen päivään (2 pv)

Tämän koulutuksen jälkeen et enää murehdi tekemättömiä töitä ja koe olevasi uupunut työkuormasi alle. Voit jättää kiireen ja stressin taaksesi. Koulutus tarjoaa konkreettiset työkalut itsesi johtamiseen. Nämä metodit opettelemalla läsnäolosi lisääntyy ja saat asioita aikaan.
 
Tämä valmennus on kaikille, jotka ovat kyllästyneet jatkuvaan kiireeseen ja jotka kaipaavat enemmän iloa ja tuloksia työntekoon.
 
KOULUTTAJA
Työyhteisövalmentaja, business controller, kirjailija Merja Takamäki


OHJELMA klo 9.00 – 16.00 molempina päivinä
Ilmoittautuminen, kahvitarjoilu ja materiaalin jako klo 8.30
Lounas klo 12.00–13.00
Iltapäiväkahvi klo 14.00
Koulutus päättyy klo 16.00
 
Nämä asiat opit ajanhallinnan valmennuksessa:
 
Asettamaan tavoitteen

Ilman suuntaa, et voi löytää perille. Opit, miten tavoite kannattaa asettaa ja millainen toimintasuunnitelma vie sinua parhaiten sitä kohti. Olet tietoisempi siitä, mitä haluat töissäsi saada aikaan ja missä asioissa haluat kehittyä.

Tunnistamaan oman ajankäytön mustan aukon

Opit tunnistamaan omat aikavarkaasi ja keinot niiden taltuttamiseen. Tiedät, mitä pieniä muutoksia omiin rutiineihisi ja toimintamalleihisi pitää tehdä, jotta saat huomattavasti enemmän asioita aikaan.

Tunnistamaan mihin sinun tulee keskittyä

Intuitiosi vahvistuu ja priorisointikykysi kehittyy. Tunnistat asiat, jotka vievät sinua parhaiten kohti tavoitettasi. Opit asettamaan rajat ja delegoimaan asioita. Ohjaudut sisältä käsin etkä ole enää muiden vietävissä.

Tuntemaan oman roolisi kiireen luomisessa ja löytämään keinot sen muuttamiseen

Et anna kiireen enää viedä sinua, vaan opit paremmin johtamaan itseäsi ja töitäsi. Ymmärrät stressin vaikutukset ja miten voit vaikuttaa niihin. Opit, että kiireellä ja tehokkuudella ei ole mitään tekemistä keskenään. Murehtiminen ja kiireen tuntu vähenevät ja tuloksena on rauhallisempi ja mielekkäämpi arki.

Käyttämään tehokkaimpia ajanhallinnan työkaluja

Saat vähemmällä työllä enemmän aikaan. Opit uusimmat ja tehokkaimmat ajanhallinnan työkalut, joita käyttämällä saat organisoitua työsi tehokkaasti. Pystyt lisäämään sinulle tärkeiden asioiden osuutta elämässäsi.

Vähentämään mielesi levottomuutta ja parantamaan keskittymiskykyäsi

Opit rauhoittamaan levottoman mielesi, jotta kykenet keskittymään yhteen asiaan kerrallaan ja viemään asioita maaliin asti. Kykenet johtamaan sisäisiä ja ulkoisia keskeytyksiä ja antamaan mielellesi työskentelyrauhan.
————————————

Koulutuspaikka:
Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, 00130 Helsinki

Aika:
25. – 26.9.2018 klo 09.00–16.00

Hinta:
990 eur + alv

Peruutusehdot:
Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % koulutuksen hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.