Kauppakamarin Koulutus järjestää nyt koulutuksen:

Tietosuoja-asetus ja henkilötietojen käsittely HR:n näkökulmasta (1/2 pv)

Tietosuoja-asetus ja henkilötietojen käsittely HR:n näkökulmasta uusintana kysynnän vuoksi!

EU on julkaissut uuden tietosuoja-asetuksen ja -direktiivin. Uusien säännösten tullessa voimaan Suomen olemassa oleva henkilötietolaki kumotaan. Yrityksen näkökulmasta keskeinen muutos on uusi tietosuoja-asetus.

Koulutuksessa kuulet

• miten tietosuoja-asetuksen uudistukset vaikuttavat henkilötietojen ja arkaluontoisten henkilötietojen käsittelyyn
• millä perusteella työnantaja voi käsitellä henkilötietoja
• mitkä ovat henkilötietojen käsittelijän vastuut
• miksi tietosuojavastaavan nimittäminen on suositeltavaa, vaikka se ei olisikaan pakollista.

Päivän jälkeen tiedät, miten uudistetun lain vaatimuksiin kannattaa valmistautua.

Asiantuntijat:
Asianajaja Iiris Kivikari, Dittmar & Indrenius
Asianajaja Samuel Kääriäinen, Dittmar & Indrenius


Ohjelma

8.30 Ilmoittautuminen ja aamiaistarjoilu

9.00 Tietosuoja-asetus ja henkilötietojen käsittely HR:n näkökulmasta

• millä perusteella työnantaja voi käsitellä henkilötietoja
• työntekijän oikeudet uudessa lainsäädännössä
• työntekijän oikeus tarkastaa henkilötietonsa
• henkilötietojen käsittelijän vastuu
• tietosuojavastaava
• valmistautuminen uusiin vaatimuksiin

Asianajaja Iiris Kivikari, Dittmar & Indrenius
Asianajaja Samuel Kääriäinen, Dittmar & Indrenius

11.15 Tilaisuus päättyy

——————————

Koulutuspaikka:
Helsingin seudun kauppakamarin koulutustila
Kalevankatu 12
Helsinki

Aika:
23.05.2018 klo 9:00 – 11:15

Hinta:
Jäsenetuhinta 280 eur + alv
Normaalihinta 380 eur + alv

Hintaan sisältyy koulutus, materiaali ja ohjelman mukaiset tarjoilut

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.