Yritysakatemia järjestää nyt koulutuksen:

Työlainsäädännön muutokset (1/2)

Tehokkaassa koulutuksessa käydään työoikeuteen erikoistuneen asiantuntijan kanssa läpi sitä, miten työlainsäädännön ajankohtaiset ja suunnitellut muutokset käytännössä vaikuttavat työpaikoilla.

Kesäkuussa astuivat voimaan uudet säännökset vaihtelevan työajan eli ns. nollatuntisopimusten säännöistä. Uusi sääntely aiheuttaa työnantajalle velvoitteita myös jo olemassa oleviin työsopimuksiin. Oppisopimusopiskelijoiden palkkaamisen uusi sääntely astui voimaan heinäkuussa 2018, uuden sääntelyn on tarkoitus helpottaa oppisopimusopiskelijoiden palkkaamista.

On myös hyvä kerrata, miten EU:n yleinen tietosuoja-asetus onkaan muuttanut työnantajan ja työntekijän välisiä oikeuksia ja velvollisuuksia. Lyhyesti käymme läpi myös aktiivimallin työnantajan näkökulmasta.

Työlainsäädäntöön ollaan kaavailemassa muutoksia liittyen työaikasääntelyyn ja liikesalaisuuden suojaan. On hyvä käydä jo nyt läpi keskeisimmät muutosehdotukset ja kuinka niihin tulisi työpaikoilla varautua.

Käytännönläheisessä koulutuksessa käydään läpi myös uusimpia oikeustapauksia ja niiden vaikutuksia työelämässä kohdattaviin käytännön tulkintatilanteisiin. Tule päivittämään tietosi uuden lainsäädännön tasolle tehokkaassa aamupäivän koulutuksessa.

Kouluttajat:
KTM, asianajaja Marita Iskala /
OTM, lakimies Hanna-Mari Leppänen/
OTM, lakimies Sofia Sjöblom,
Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy

Ohjelma klo 09.00–12.00
Ilmoittautuminen, kahvitarjoilu ja materiaalin jako klo 08.30
Koulutus päättyy klo 12.00

Koulutuksen aihealueet:

Vaihtelevan työajan eli ns. nollatuntisopimusten lainsäädännölliset muutokset
Aktiivimalli työantajan näkökulmasta
Oppisopimusopiskelijan palkkaamisen uusi sääntely
Työaikasääntelyn ja liikesalaisuuden suojan lainsäädäntöhankkeet
Uusimmat työoikeudelliset oikeustapaukset
——————————

Tapahtumatalo Bank
Unioninkatu 20

Aika:
13.11.2018 klo 9.00–12.00

350 eur
+ alv

Peruutusehdot:
Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % koulutuksen hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.