Yritysakatemia järjestää nyt koulutuksen:

Työlainsäädännön muutokset (1/2 pv)

Tehokkaassa koulutuksessa käydään työoikeuteen erikoistuneen asiantuntijan kanssa läpi uudet jo voimaan tulleet ja lähiaikoina tulossa olevat työlainsäädännön muutokset kuten työaikalain ja vuosilomalain muutokset sekä uuden liikesalaisuuslain vaikutukset työsuhteissa.

Lisäksi koulutuksessa käsitellään uusi vaihtelevaa työaikaa koskeva sääntely sekä oppisopimuskoulutusta koskeva uudistus unohtamatta uusimpia työoikeutta koskevia ennakkotapauksia.

Tule päivittämään tietosi uuden lainsäädännön tasolle tehokkaassa aamupäivän koulutuksessa.

Visaperttu Vasala
, HPP Asianajotoimisto Oy

Koulutus alkaa klo 9.00
Ilmoittautuminen, kahvitarjoilu ja materiaalin jako klo 8.30
Koulutus päättyy klo 12.00.

Työsuhteita koskevan lainsäädännön uusimmat muutokset ja uutta oikeuskäytäntöä
– Työaikalaki
– Vuosilomalaki
– Liikesalaisuuslaki
– Työsopimuslain vaihtelevaa työaikaa ja oppisopimuskoulutusta koskevat muutokset
– Korkeimman oikeuden tuoreimmat työoikeustuomiot

———

Radisson Blu Seaside, Ruoholahdenranta 3, 00180 Helsinki

16.01.2020 klo 9.00–12.00

Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % koulutuksen hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.