CxO Professional järjestää nyt koulutuksen:

Vakuuta ja vaikuta – myös tunteen tasolla (1 pv)

Luontaista vaikuttavuuttasi kehittämällä vakuutat sekä järjen että tunteiden tasoilla
Oletko huomannut, että vankkakaan osaaminen ei aina yksin riitä? Haluaisitko, että muut kuuntelisivat sinua paremmin, kiinnostuisivat ja jopa innostuisivat esittämistäsi asioista? Asiakastarpeesta liikkeelle lähteneen konseptin, henkilökohtaisen profiloinnin, harjoittelun ja juuri sinulle sopivien vinkkien avulla saat takuuvarmat eväät luontaisen vaikuttavuutesi kehittämiseksi.

Kenelle?
Johtajana saat henkilöstösi luottamaan ja toteuttamaan strategiaa
Esimiehenä saat johdettavasi motivoitumaan ja sitoutumaan
Myyntityössä vakuuttavuutesi ratkaisee, vasta sen jälkeen tulee brändi, tuote ja hinta
Asiantuntijana saat viestisi paremmin perille
Uralla Työnhakijana CV:llä pääset haastatteluun ja vakuuttavuutesi ratkaisee pelin

Mitä vaikuttamisen taito on ja mitä se ei ole?
Pelkkä asiaosaaminen harvoin riittää tekemään vaikutusta. Se, mitä sinä olet ja miten se toiminnassasi välittyy, ratkaisee. Vaikuttamisen taito ei ole päälle liimattuja tekniikoita, vaan jotain paljon enemmän ja syvempää. Se on jo sinussa. Vuorovaikutuksessa yli 90 % on muuta kuin puhetta: kehon kieltä, ilmeitä ja äänen sävyjä. Jos sanomasi ja muu viestintäsi ovat ristiriidassa, sinuun ei luoteta eikä esittämästäsi asiasta innostuta. Tiedostamalla tämän, voit välittömästi korjata joitakin asioita. Vaikuttamisen taito on paljon enemmän kuin pelkkä esiintymis- tai puhetaito. Se ei myöskään ole synnynnäinen ominaisuus, vaan taito, jota kuka tahansa voi kehittää.

Asiakastarpeesta syntynyt, vuosien tutkimustyöhön ja testaamiseen perustuva CxO Vaikutusvoima™ -malli sisältää kahdeksan ulottuvuutta, jotka ovat vaikuttavuuden kulmakiviä: läsnäolo, innoitus, viestintä, olemus, itsetunto, tunneäly, rohkeus ja aitous. Kukin niistä koostuu ominaisuuksia, joihin voit itse vaikuttaa.

CxO Vaikutusvoima™ -profiili on ainutlaatuinen pohja kehittymissuunnitelmallesi
CxO Vaikutusvoima™ -profiilisi avulla voit verrata itsearvioitasi sinut tuntevien ihmisten sinusta saamaan vaikutelmaan sekä tuhansien ihmisen keskiarvoon. Vaikutusvoimaprofiili on luontaisen vaikuttavuutesi vahvistamisen lähtökohta – sen avulla voit määritellä kehityskohteesi. Vahvuuksia kannattaa vahvistaa ja heikkouksia harkiten kehittää. Vaikuttavuus on yksilöllistä, ei ole vain yhtä tapaa olla vaikuttava.

Vaikuttamisen taito -pelissä pääset harjoittelemaan kannustavassa ympäristössä ja saat henkilökohtaiset kehittymisvinkit
Vaikuttamisen taito -peli havainnollistaa käytännössä, mistä osista vaikuttavuus muodostuu ja pääset itse harjoittelemaan. Muiden tehtäviä tarkkailemalla opit vaikuttavuuteen liittyviä asioita. Saat kannustavaa palautetta kanssapelaajiltasi ja kouluttajilta henkilökohtaiset vinkit vaikuttavuutesi kehittämiseksi. Luottamuksellisessa ilmapiirissä pelaajien vaikuttavuus vahvistuu kierros kierrokselta.

Päivän aikana jokainen koostaa omaa kehittymissuunnitelmaansa, jotta syntyneet oivallukset jäävät elämään intensiivisen koulutuspäivän jälkeenkin. Kurssilaiset ovat luonnehtineet päivää sanoilla luottamuksellista, keskustelevaa ja rentoa yhdessä oppimista.

UUTTA!

Ääni välittää tunnetiloja enemmän kuin uskommekaan. Äänenkäytön huippuammattilainen Roni Malinen avaa siihen liittyviä saloja ja antaa vinkkejä. Jokainen osallistuja saa halutessaan palautteen omasta äänestään vaikuttavuuden näkökulmasta.

Kouluttajat
Toni Hinkka
on auttanut tuhansia ihmisiä kehittämään oma vakuuttavuuttaan toimitusjohtajista yhteiskunnallisiin vaikuttajiin, esiintyjiin, huippumyyjiin ja opettajiin. Hän on kollegoineen kehittänyt vaikuttavuuteen liittyviä menetelmiä vuodesta 2010 lähtien. Toni toimii CxO Professional Oy:n toimitusjohtajana, johtamisen ammattimentorina, tietokirjailijana ja ihmislähtöisen johtamisen puolestapuhujana.

Marja-Leena Tikkanen on vaikutusvoimakonseptin ja henkilöprofiloinnin kanssakehittäjä ja kouluttaja vuodesta 2016. CxO Professional Oy:n kehitystunnustelijana hän auttaa ja ohjaa yksilöitä ja työyhteisöjä kehittymishaasteissa henkilöprofilointien, uramentoroinnin, työnohjauksen sekä kouluttamisen keinoin.

Roni Malinen on äänenkäytön monipuolinen huippuammattilainen ja asiantuntija. Voit kuulla hänen äänensä Business FM:n aamulähetyksissä. Roni on koulutukseltaan oopperalaulaja ja laulunopettaja. Hän auttaa ihmisiä äänen kehittämisessä.


OHJELMA

Koulutuspäivän sisältö
– Tavoitteet ja odotukset
– Vaikuttavuuden merkitys eri tilanteissa
– Mihin vaikuttamisen taito perustuu
– CxO Vaikutusvoima™- profiilin purku ja kehityskohteiden valinta
– CxO Vaikutusvoiman™ ulottuvuudet ja ominaisuudet osallistujien tarpeiden mukaan painotettuna
– Vaikuttava äänenkäyttö
– Vaikuttamisen taito -pelisessio, palaute ja henkilökohtaiset vinkit
– Esiintymisen pikaklinikka
– Palaute ja oivallukset, jatko-ohjeistus
– 3 kk käyttöoikeus CxO Vaikutusvoima™ -verkkokurssiin

————————

Koulutuspaikka:
Vantaa Technopolis
Teknobulevardi 3
01530 Vantaa

Ajankohta:
14.05.2019

Hinta:
870
euroa /hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Ilmoittautumiset olisi hyvä tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Ilmoittautumiset vahvistetaan sähköpostikutsulla viikkoa ennen tilaisuuden alkua. Jos tilaisuuteen ilmoitettu henkilö on estynyt saapumasta, voi organisaatio vaihtaa kuluitta osallistujan ilmoittamalla siitä koulutuksen järjestäjälle. Peruutukset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.