Yritysakatemia järjestää nyt koulutuksen:

Webinaari: Google Analytics perusteet ja asetukset (1 pv)

Ota Google Analytics perusominaisuudet varmasti haltuun! Tässä koulutuksessa oppiminen tapahtuu kouluttajan luennon sekä käytännön esimerkkien ja tehtävien avulla. Jokaisella osallistujalla on mahdollisuus seurata kouluttajan esimerkkejä, ja tehdä perässä toimenpiteitä testitilillä tai omalla Google Analytics tilillä.

Koulutuksessa käsitellään aamupäivällä, kuinka Google Analytics (Universal Analytics) toimii ja käydään läpi Google Analytics propertyn ja näkymien asetuksia. Google Analytics asetukset -koulutuksen aikana käydään läpi muiden Google Marketing Platform järjestelmien linkittämistä GA:n kanssa. Koulutuksen aikana keskitytään pääasiassa verkkopalvelun tavoitteiden mittaamiseen Google Analyticsin avulla, mutta lisäksi saat konkreettisen käsityksen kuinka eri asetukset ja suodattimet vaikuttavat datan laatuun.

Iltapäivän osiossa käydään läpi Google Analyticsin asetuksia, käyttöliittymää ja perustoiminnallisuuksia. Osallistujat voivat käyttää tässä vaiheessa oman organisaation Google Analytics (GA) tiliä tai koulutukseen tarkoitettua demo-tiliä. Koulutuksen aikana käydään läpi kävijöihin, liikenteen lähteisiin, käyttäytymiseen ja tavoitteisiin liittyviä raportteja. Lisäksi opitaan kuinka oikeaoppinen liikenteen lähteiden ja mainonnan seuranta tulisi toteuttaa. Koulutuksen aikana käydään läpi tärkeimpiä Google Analyticsin mittareita ja tallennettua dataa. Lisäksi opit muodostamaan segmenttejä, sekä vertailemaan dataa näiden kautta.
 
Kouluttaja:
Markkinointianalytiikan konsultti, toimitusjohtaja ja perustaja Petri Mertanen, Mertanen Analytics Oy


OHJELMA
Klo 9:00-16:00 +/- 15 min.
-> kysy ohjelma: info@yritysakatemia.fi

————————–

Koulutuspaikka:
Verkkokoulutus

Ajankohta:
18.01.2022, klo 9:00-16:00 +/- 15 min.

Hinta:
590 euroa
/hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % koulutuksen hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.