Yritysakatemia järjestää nyt koulutuksen:

Webinaari: Kannustinjärjestelmä, joka toimii kaikissa olosuhteissa (3 h)

Toimitus- tai toiminnanjohtaja, esimies ja henkilöstövastaava sekä heitä tukeva talousammattilainen: oletko ihmetellyt, mikseivät moderneimmatkaan johtamis- ja palkitsemismenetelmät aina johda tuloksiin siitäkään huolimatta, että niitä on toteuttamassa pätevä henkilökunta? Syynä voi olla kannustimien puute – siis palkitsemisjärjestelmä, josta puuttuvat kannustinvaikutukset!
 
Jokaisella työyhteisöllä on visio – joko tietoinen tai tiedostamaton. Useimmilla on strategia, joka on tiekartta kohti tavoitteita. Vain harvalla työyhteisöllä on toimivat kannustimet päästä etukäteen asetettuihin tavoitteisiin!
 
Vastuullisen johtajuuden, ajantasaisen seurannan ja nopeasti reagoivan toiminnan tärkein tuki – tässä koulutuksessa esiteltävä kannustinjärjestelmä – toimii myös kriisitilanteissa ja suurissakin muutoksissa, sekä etätyömuodoissa.
 
Kouluttajat:
LJK, pääanalyytikko, Liike-elämän ja johdon konsultit LJK ry:n jäsen Riku Lehtinen, Strategic Accounting Finland Oy
 

OHJELMA

Koulutuksen aiheet:
– Johtaminen muuttuu – entä kannustinjärjestelmät?
– Perinteisten johtamis- ja palkitsemiskäytäntöjen harhat organisaatiorakenteiden muuttuessa
– Mitä yhteisiä piirteitä on valtaosalla epäonnistuneista kannustinjärjestelmistä?
– Miten kannustinjärjestelmä toteutetaan niin, että voidaan palkita jo syistä eikä vasta seurauksista?
– Kuinka muutostarpeita kuten sopeutuksia tai kasvua edesauttavat ominaisuudet rakennetaan osaksi kannustinjärjestelmiä?
– Miten tukitoimintojen (esim. taloushallinto, IT, kunnossapito, kiinteistöhuolto jne.) henkilöstöille voidaan rakentaa toimiva kannustinjärjestelmä?
– Miten kannustimet saadaan tukemaan konsernien, tulosyksiköiden ja kustannuspaikkojen sekä tiimien johtamisen, seurannan ja ohjauksen tehostamista

————————–

Koulutuspaikka:
Verkkokoulutus

Ajankohta:
19.1.2022, klo 9:00-12:00 +/- 15 min.

Hinta:
390 euroa
/hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % koulutuksen hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.