Yritysakatemia järjestää nyt koulutuksen:

Webinaari: Tietosuoja update 2022 (1 + 3 pv)

Tietosuoja update 2022 -koulutukseen kuuluu 4 erillistä koulutuspäivää (4 tuntia/koulutus). Koulutukseen sisältyy webinaaritallenteet kaikista osioista.
 
Tietosuoja update 1, 16.3.2022

Teema: Tietosuojan vuosi 2021 Suomessa ja maailmalla

Mitä vuonna 2021 tietosuojassa tapahtui Suomessa ja maailmalla? Mistä on jaettu sanktiota meillä ja muualla? Mihin viranomaiset ovat kiinnittäneet huomioita, entä meillä organisaatiossa? Käymme läpi myös viime vuoden TOP tietovuodot ja tietosuoja viranomaisten tulkintoja Euroopasta, joilla on vaikutusta Suomeen.
 
Tietosuoja update 2, 15.6.2022

Teema: Tietosuoja organisaation eri toiminnoissa

Mitä tietosuojassa on tapahtunut organisaation eri toiminnoissa tai mihin vielä puuttua? Mihin pitäisi vielä kiinnittää huomioita, esim HR tai taloushallinnnon osalta entä myynti&markkinointi.
Käymme läpi organisaation eri toiminnoissa tapahtuvaa tietosuoja työtä, miten matka jatkuu eri yksikköjen osalta. Miten osoitusvelvollisuus jatkuu yksiköissä? Entä muun muuttuneen lainsäädännön vaikutukset, minkälaisia vaikutuksia tietosuojatyöhön?
 
Tietosuoja update 3, 7.9.2022

Teema: Tietoturva ja tietosuoja yhdessä

Tässä tietosuoja koulutuksessa teemana mitä tietosuoja ja tietoturva yhdessä tarkoittaa. Mitä tietosuoja menossa yhdessä tietoturvan kanssa? Miten tietosuojaa monitoroidaan ja mihin rima laitetaan? Mihin pitää kiinnittää huomiota?
 
Tietosuoja update 4, 7.12.2022

Teema: Tietosuoja special

Tässä tietosuojawebinaarissa teemana tietosuoja special, mikä muuttumassa ja minne olemme menossa? Mihin pitää kiinnittää huomiota, erikoistapauksia? Tietosuoja updatessä myös katsaus viranomaispäätöksiin ja tulkintoihin tietosuojasta. Mistä ja miksi annettu sanktioita meillä Suomessa ja maailmalla?

Kouluttaja:
Yritysarkkitehti, Jarkko Koivuniemi, Suomen Ammattipuhujat Oy


OHJELMA

Tilaa koko koulutusohjelma:
info@yritysakatemia.fi
————————–

Koulutuspaikka:
Verkkokoulutus

Ajankohta:
16.03.2022, klo 9:00-13:00 +/- 15 min.

Hinta:
1290 euroa
/hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % koulutuksen hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.

ILMOITTAUTUMINEN

(Toimi heti - paikkoja rajoitetusti!)


Kyllä, ilmoittaudun Webinaari: Tietosuoja update 2022 (1 + 3 pv) -koulutukseen 16.03.2022, Webinaari
Hlö(ä)