Yritysakatemia järjestää nyt koulutuksen:

Webinaari: Työntekijästä esihenkilöksi – lähtölaukaus esihenkilötyöhön (3 h)

Usein esihenkilöksi tullaan kolmella tavalla; siihen pyydetään, siihen haetaan tai päästään kun on hoitanut hommansa hyvin. Monelle se on urakehityksen tavoite. Esihenkilötyö on myös keino saada parempaa palkkaa ja saada vaikutusvaltaa. Parhaimmillaan esihenkilötyö on innostavaa – sekä esihenkilö, että työntekijät kehittyvät ja yhdessä saadaan enemmän aikaan.
 
Osa esihenkilötyöhön päätyvistä ovat erinomaisia tehtävissään. Osalle taas esihenkilötyö on pakkopullaa, jatkuva kiire ja työn paljous aiheuttavat turhautumista. Kuitenkin hyvä esihenkilötyö on melko yksinkertaista, kunhan muistaa terveen järjen käytön, kiinnostuksen sekä itseään, että muita kohtaan ja muutaman perusasian.

Tällä esihenkilötyön valmennuksella saat perusopit ja käytännön neuvot, joiden avulla voit aloittaa hyvän ja menestyvän esihenkilötyön. Työntekijät tulevat innostumaan ja organisaatiosi hyötymään.

Tavoitteet:
Koulutuksessa osallistujat saavat hyvät peruslähtökohdat esihenkilötyön tekemiseen. Tavoitteena on antaa riittävät tiedot itsensä johtamiseen, vuorovaikutuksen luomiseen, kannustamiseen ja tiimihengen synnyttämiseen. Näillä päästään siihen, että esihenkilötyöstä tulee henkilölle itselleen mielekäs ja työntekijöille inspiroiva ja tuloksellinen.

Koulutus sopii kaikille, jotka aikovat esihenkilötehtäviin, tiimivetäjiksi tai tiimin vastuuhenkilöiksi. Tämä koulutus sopii mainiosti johdannoksi Uusi esimies -koulutukselle.
 
 
Kouluttaja:
Valmennuskonsultti, ryhmätyönohjaaja, tietokirjailija Jukka Kataja, Easy Living Oy
 
 

OHJELMA

Koulutuksen sisältö:
 
Esihenkilön keskeiset tehtävät ja vastuut
– Tehtävät
– Vastuut
Itsensä johtaminen
– Esihenkilön rooli
– Itsensä johtaminen esihenkilön näkökulmasta
– Esihenkilön toivottavat ominaisuudet
Kannustamisen ja motivaation keinot
– Palaute – oikein annettu palaute innostaa
– Motivaation keinoja
– Tavoitteet ja niiden merkitys
Vuorovaikutuksen synty ja luominen
– Kuinka oppia vuorovaikutusta?
– Arvostavan puheen taito
Näkökulmia tiimin ja ryhmän valmentamiseen
– Hyvän ryhmähengen luominen

————————-

Koulutuspaikka:
Verkkokoulutus

Ajankohta:
16.02.2022, klo 9:00-12:00 +/- 15 min.

Hinta:
390 euroa
/hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % koulutuksen hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.

ILMOITTAUTUMINEN

(Toimi heti - paikkoja rajoitetusti!)


Kyllä, ilmoittaudun Webinaari: Työntekijästä esihenkilöksi – lähtölaukaus esihenkilötyöhön (3 h) -koulutukseen 16.02.2022, Webinaari
Hlö(ä)