Yritysakatemia järjestää nyt koulutuksen:

Yrityksesi tulliasiat kuntoon (1/2 pv)

Tulliasioihin liittyvien kysymysten tehokas hallinta on entistä olennaisempaa kilpailuedun varmistamiseksi vientiä ja tuontia harjoittaville yrityksille. Yritysakatemian käytännönläheinen puolen päivän seminaari antaa vankat valmiudet tullimenettelyjen ja tulliverotuksen suunnitteluun niin viennissä kuin tuonnissa. Kouluttajina toimii KPMG:n Matti Alpua jolla on monipuolinen kokemus kansainvälisen kaupan tulliasioista. Käyt kattavasti vienti- ja tuontimenettelyjen ja verotuksen keskeisiä osa-alueita kuten esim. vientitullausta, tullausarvoa, alkuperäkysymyksiä ja tariffointia. Kuulet myös EU:n uuden tullilainsäädännön kehityksestä ja viimeaikaisista kokemuksista sekä valtuutetun talouden toimijan eli AEO:n merkityksestä tulevaisuudessa.

Koulutus sopii yritysten vientimyynnistä, ostopuolesta ja verotuksesta vastaaville sekä logistiikan ja taloushallinnon henkilöstölle.


OHJELMA klo 09.00–12.00
Ilmoittautuminen, kahvitarjoilu ja materiaalin jako klo 08.30
Koulutus päättyy klo 12.00

YRITYKSESI TULLIASIAT KUNTOON
EU:n tullilainsäädännön suuntaviivat
Tulli-ilmoitukset
Maahantuontimenettelyt
Tulliverotus
Erityismenettelyt
Vientimenettelyt
Luvat ja hakemukset
AEO (Valtuutettu taloudellinen toimija)

——————————

Koulutuspaikka:
Radisson Blu Seaside, Ruoholahdenranta 3, Helsinki

Aika:
18.09.2018

Hinta:
390 eur
+ alv

Peruutusehdot:
Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % koulutuksen hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.