fbpx
10X tuottavuutesi tekoälyn avulla (2,5 h)
Uusi koulutus, varaa nyt paikkasi!
KurssitNyt järjestää nyt koulutuksen:

10X tuottavuutesi tekoälyn avulla (2,5 h)

397 euroa /hlö + alv 24 %

397 EUR

04.06.2024, Etäkoulutus , Etäkoulutus 30 toukokuun, 2024 Sampo Korppoo

Digitalisaatio ja uudet teknologiat , Itsensä kehittäminen , Johtaminen ja esihenkilotaidot , Kehittäminen ja innovaatiot , Markkinointi ja viestintä , Tekoäly , Tieto- ja viestintäteknologia , Toiminnan kehittäminen

(4.7)

Palaute aikaisemmista koulutuksista:

 • - "Kiitos, Sami! Tämä on ollut todella inspiroiva koulutus. Sormet jo syyhyävät ja haluan päästä kokeilemaan, mitä kaikkea voin tehdä yhdessä ChatGpt:n avulla. Tässä tuli hyvin sekä pohjatietoa että käytännön esimerkkejä. Todella innostavaa, että kaiken voi tehdä helpommin ja tehokkaammin – ja itse asiassa hauskemmin!"

 • - "Oli oikein hyvä, tehokkaasti ja selkeästi vedetty koulutus! Olen inspiroitunut kokeilemaan tätä heti. Hienoa, että ehdit vastata chat-kysymyksiin samalla. Käytännön esimerkit oli hyviä, varsinkin kun tehtiin yhdessä lopussa."

 • - "Kurssi oli todella hyvä! Tosi hyvän yleiskäsityksen sai ChatGPT:stä ja sen mahdollisuuksista! Suosittelen! Ja siis lisäksi vielä, että yllätyin kyllä ihan aidosti kuinka hyvän kurssin pidit, kun luulin tietäväni aika paljon AI:n hyödyistä, niin silti sain paljon ideoita ja vinkkejä."

 • - "Kiitos loistavasta koulutuksesta! Todella selkeä, looginen eteneminen. Minulla ei tosiaan mitään aikaisempaa kokemusta tästä, mutta tiedän jo miten tulen tätä buzineksessä hyödyntämään. Esimerkit avasivat hyvin miten chatGPT käytännössä toimii. Iso kiitos!"

 • - "Kiitos koulutuksesta! Se oli hieno läpileikkaus ChatGpt:n mahdollisuuksista – selkeä, käytännönläheinen, oivaltava ja syvällinen!"

 • - "Sami, kiitos paljon todella innostavasta ja rohkaisevasta koulutuksesta ChatGPT:n käyttämiseen liittyen. Opin valtavan paljon. Olet maanläheinen, järjestelmällinen ja lämminhenkinen kouluttaja!"

 • - "Kiitos Sami. Oli todella hyvä ytimekäs ja selkeä koulutus! Ymmärrän nyt miten ChatGPTä voi hyödyntää. Uskomattomat mahdollisuudet!"

 • - "Koulutus oli hyödyllinen ja herättelevä juuri siinä, ettei pidä etukäteen omilla ajatuksilla rajoittaa sitä millä tavoin tekoälyä voi hyödyntää. Ja että kannattaa kokeilla ja määritellä mahdollisimman tarkasti. Pidän rauhallisesta ja selkeästä tavastasi puhua ja selität asioita ymmärrettävästi kuulijoita arvostaen."

 • - "Hyvä, selkeä, inspiroiva ja silmiä avaava koulutus. Innostus asiaa kohtaan nousi ja tuntuu, että todella tulevaisuuden juttu. Tai siis jo nyt, mutta silti vasta pieni osa ihmisistä hyödyntää tätä. Kuten sanoit, todellinen kilpailuetu! Esitystapasi on miellyttävä. Sinua on mukava ja helppo kuunnella."

  AI – Sinun salainen aseesi tuottavuuden parantamiseen


  Työelämän nopea tempo ja monimutkaistuvat tehtävät voivat usein tuntua ylivoimaisilta. Monet ammattilaiset kamppailevat pysyäkseen ajan tasalla ja tehokkaina keskellä jatkuvasti kasvavia työmääriä. Tämä johtaa stressiin, tehottomuuteen ja työssä jaksamisen ongelmiin. Perinteiset työskentelytavat eivät enää riitä vastaamaan nykyajan haasteisiin.

  10X tuottavuutesi tekoälyn avulla -koulutuksessa opit, kuinka tekoäly voi mullistaa työskentelytapasi. Opit hyödyntämään tekoälyä päivittäisissä työtehtävissäsi tehokkaammin ja stressittömämmin.


  Kenelle
  – Kaikille, jotka haluavat tehostaa työskentelyään tekoälyn avulla
  – Erityisesti asiantuntijoille, esihenkilöille, projektijohtajille
  – Markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille
  – Innovaatioista kiinnostuneille


  Hyödyt
  – Opit tunnistamaan, missä ja miten tekoälyä voi hyödyntää työssäsi.
  – Saat käytännön työkaluja ja menetelmiä tuottavuuden parantamiseen AI:n avulla.
  – Opit, kuinka tekoäly voi auttaa sinua priorisoimaan ja hallitsemaan työtehtäviäsi tehokkaammin.
  – Kehität taitojasi tekoälyn hyödyntämisessä päätöksenteossa ja ongelmanratkaisussa.

  10X tuottavuutesi tekoälyn avulla -koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia käyttämään tekoälyä työssäsi tehokkaammin ja tuottavammin. Liity mukaan ja löydä AI:n tuomat mahdollisuudet!


  Kouluttaja
  Sami Vesamo, tekoälyn ja digiliiketoiminnan asiantuntija
  Sami Vesamo on kokenut digiyrittäjä, tekoälyn asiantuntija ja kouluttaja. Samilla on yli vuosikymmenen kokemus digiliiketoiminnasta, ja hän on auttanut satoja yrityksiä hyödyntämään uusimpia teknologioita.

  Aiempien osallistujien kommentteja:
  – ”Oli oikein hyvä, tehokkaasti ja selkeästi vedetty koulutus! Olen inspiroitunut kokeilemaan tätä heti. Hienoa, että ehdit vastata chat-kysymyksiin samalla. Käytännön esimerkit oli hyviä, varsinkin kun tehtiin yhdessä lopussa.”
  – ”Kiitos Sami. Oli todella hyvä ytimekäs ja selkeä koulutus! Ymmärrän nyt miten ChatGPTä voi hyödyntää. Uskomattomat mahdollisuudet!”
  – ”Koulutus oli hyödyllinen ja herättelevä juuri siinä, ettei pidä etukäteen omilla ajatuksilla rajoittaa sitä millä tavoin tekoälyä voi hyödyntää. Ja että kannattaa kokeilla ja määritellä mahdollisimman tarkasti. Pidän rauhallisesta ja selkeästä tavastasi puhua ja selität asioita ymmärrettävästi kuulijoita arvostaen.”


  Katso myös:

  AI:n perusteet johtajille (2,5 h) 12.06.2024 Etäkoulutus


  Ohjelma

  12:45 Tervetuloa linjoille, yhteyksien tarkistus
  13:00 Koulutus alkaa
  – pidämme lyhyen tauon sopivassa kohdassa
  15:30 Koulutus päättyy

  Johdanto tekoälyyn
  – Tekoälyn perusteet
  – Tekoälyn rooli nykyaikaisessa työelämässä

  Tekoälyn hyödyntäminen työssä
  – Esimerkkejä tekoälyn käytöstä eri aloilla
  – Työkalut ja sovellukset tuottavuuden parantamiseen

  Käytännön työpajat
  – Harjoittele tekoälyn käyttöä omassa työssäsi
  – Ratkaise tyypillisiä työtehtäviä tekoälyn avulla

  Keskustelut ja Q&A
  – Kysymyksiä ja vastauksia tekoälystä työelämässä
  – Kouluttajan neuvoja ja vinkkejä


  Koulutuspaikka:
  Tämä koulutus toteutetaan Zoomilla, joka toimii etävalmennuksena mukavasti. Voit kysyä ja kommentoida Zoomin chatissa. Saat osallistumisinfon ja linkin sähköpostiisi ennen koulutusta.

  Ajankohta:
  tiistai 04.06.2024 klo 13.00 – 15.30

  Hinta:
  397 euroa /hlö + alv 24 %.
  – sisältää sähköisen koulutusmateriaalin

  Ryhmäetuhinnat:
  357 euroa /hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on kaksi osallistujaa,
  297 euroa /hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on kolme tai useampia osallistujia.

  Laskutus tapahtuu, kun koulutuksen toteutuminen varmistuu.


  Myös yrityskohtaiset toteutukset:
  Ota yhteyttä: toimisto@ratekurssit.fi


  Ilmoittautumisen peruutusehdot:
  Jos osallistuminen perutaan myöhemmin kuin 8 vuorokautta ennen koulutustilaisuuden alkua, veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle.


  Kouluttajan muut kurssit

  Samankaltaisia kursseja