fbpx
Ajankäytön hallinta ja itsensä johtaminen (1 pv)
Yritysakatemia järjestää nyt koulutuksen:

Ajankäytön hallinta ja itsensä johtaminen (1 pv)

690 euroa /hlö + alv 24 %

690 EUR

17.09.2024, Etäkoulutus , Etäkoulutus 7 kesäkuun, 2024 Sampo Korppoo

Itsensä kehittäminen , Johtaminen ja esihenkilotaidot

Työelämän tahti koetaan monesti kovaksi. Huokoista aikaa tehtävien välissä ei tunnu olevan. Aikaamme vievät niin työkaverit, asiakkaat kuin aina vaan tiukemmat dead-linetkin. Niistä mitään emme voi heittää pois, vaan niiden kanssa on selvittävä. Luulemme, että monen asian tekeminen yhtä aikaa on tehokasta ja niinpä jätämme lounastauot pitämättä ja kahvit hörppäämme työnteon lomassa. Tuntuuko tutulta?

Kiireen tunne aiheuttaa meille stressiä ja ahdistusta. Koulutuksessa saat vinkkejä ja käytännön työkaluja oman ajankäytön tarkasteluun, rutiinien muuttamiseen ja parempaan hallinnan tunteeseen. Ajankäyttöä tarkastellaan myös omien arvojen näkökulmasta.

Itsensä johtamisen taito auttaa kesyttämään kiirettä. Toinen tapa selättää kiirettä on tunnistaa omaan työhönsä liittyviä toimintatapoja. Kolmas hyvä tapa on hallita stressiin liittyviä puolustuskeinoja. Vauhtia suosivassa maailmassa korostuu itsetuntemuksen merkitys ja vastuullisuus omista valinnoista ja toiminnasta.

Tavoite
Tämän yhden päivän mittaisen koulutuksen tavoitteena on johdattaa osallistujat ajanhallinnan ja itsensä johtamisen polulle. Tavoitteena on tunnistaa omat ajankäytön haasteet ja päästä ainakin alkuun itselle sopivan, käytännönläheisen muutossuunnitelman laatimisessa. Koulutus koostuu luennoista, käytännön harjoituksista, pienryhmäkeskusteluista ja myös itsenäisestä työskentelystä.

Kenelle?
Kurssi soveltuu erinomaisesti esihenkilöille, tiimien vastuuhenkilöille ja kaikille, jotka haluavat saada ajankäyttöään parempaan hallintaan. Itsensä johtamisen taitoja kehittämällä on mahdollisuus lisätä voimavaroja ja tunnistaa omat kehittämistarpeensa. Itsensä johtamisen taito on myös työhyvinvoinnista huolehtimista.

Kouluttaja
Merja Vuorinen
, VTM, psykoterapeutti, Easy Living Oy
Sosiologian ja viestinnän opintojen, sekä yritysten ja yhteisöjen tiimivalmennuksesta hankkimansa kokemuksen ansiosta Merja on kehittynyt taitavaksi työyhteisövalmentajaksi sekä innostavaksi luennoitsijaksi. Entisenä huippu-urheilijana Merja tuntee eri valmennusmenetelmät ja on kaikissa projekteissa mukana sydämellään.


OHJELMA

Miten johdan itsenäni niin, että jaksan
– Työn muutos ja hyvinvointi tulevaisuuden työelämässä
– Mitä on itsensä johtaminen – itsensä johtamisen peruselementit
– Itsetuntemus – omat vahvuudet ja heikkoudet
– Tavoitteet ja omat arvot
– Tunnetaidot
– Motivaatio ja sen ylläpitäminen

Stressi ja sen hallinta
– Stressin aiheuttajat; työstressi
– Stressin säätely
– Keinoja hallita stressiä
– Keskittyminen ja läsnäolo

Ajankäytön hallinta – työkaluja arkeen
– Ajankäyttö – aikaresurssi
– Kiire – mitä, miksi?
– Omien aikahaasteiden tunnistaminen
– Konkreettisia työkaluja ajankäytön hallintaan (mm. Eisenhowerin matriisi, Pomodoro)
– Tehokkuuden lisääminen
– Ajankäytön esteiden taklaaminen
– Kohti tehokkaampia palavereja
– Toimintasuunnitelman tekeminen


Koulutuspaikka:
Etäkoulutus

Ajankohta:
17.9.2024, klo 09.00-16.00

Hinta:
690 euroa
/hlö + alv 24 %. Koulutus ja materiaalit sisältyvät hintaan.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % koulutuksen hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.

Varaamme oikeuden muutoksiin, ja siirtää jo sovittuja lähikoulutuksia myöhempään ajankohtaan, tai muuttaa etäkoulutuksiksi. Koulutus saattaa siirtyä tai peruuntua mm. viranomaismääräysten vuoksi, tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Muutosten osalta tiedotamme osallistujia erikseen.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja