Edita järjestää nyt koulutuksen:

Ajankohtaista työoikeudessa: uudistuva lainsäädäntö ja oikeuskäytäntö -webinaarisarja (4 pv)

Millaisia uudistuksia yhteistoimintalakiin on tulossa? Entä kilpailukieltosopimuksiin? Miten kilpailukieltosopimuksiin liittyvän korvausvelvollisuuden laajentuminen toteutetaan lainsäädännössä? Miten lakimuutokset vaikuttavat käytäntöön, ja miten niiden voimaantuloon voidaan jo varautua työpaikoilla? Mitä whistleblower-direktiivillä tavoitellaan? Mitä uutta on tulossa EU:sta? Mitä tuoreesta työoikeuden oikeuskäytännöstä voidaan oppia ja miten huomioida ratkaisuja käytännössä?

Suomen työlainsäädäntöön on tulossa merkittäviä muutoksia. Kokonaan uuden yhteistoimintalain on tarkoitus tulla voimaan vuoden 2022 alusta. Lisäksi työsopimuslakiin tehdään muutoksia, joilla työnantajien kilpailukieltoihin liittyvä korvausvelvollisuus laajenee koskemaan kaikkia kilpailukieltosopimuksia. Lainmuutoksen on tarkoitus tulla voimaan vuoden 2022 alusta.

Näitä ja muita ajankohtaisia Suomen työlainsäädännon uudistuksia, valmisteilla olevia merkittävimpiä EU-hankkeita ja tuoreinta oikeuskäytäntöä yhteen kokoavan webinaarisarjan:

Ensimmäisessä, työlainsäädännön tärkeimmät uudistukset tiiviisti läpikäyvässä webinaarissa luodaan kokonaiskatsaus ajankohtaisiin työlainsäädännön uudistuksiin – mikä muuttuu ja mitä uudistuksilla tavoitellaan.

Seuraavissa webinaareissa syvennytään tarkemmin merkittävimpiin työlainsäädännön uudistuksiin: uuteen yhteistoimintalakiin sekä kilpailukieltosopimusten uudistuvaan korvausvelvollisuuteen.
Sarjan viimeisessä osassa käydään läpi tuoreinta työoikeuden oikeuskäytäntöä.

Saat ajankohtaisimman tiedon työlakien muutoksista suoraan lainvalmistelussa mukana olleilta ja työoikeuden asiantuntijakouluttajilta. Syvennät myös ymmärrystä siitä, miten muutokset voivat vaikuttaa työpaikkojen arkeen ja mitä haasteita tai ongelmakohtia muutoksiin voi liittyä.


Ajankohtaista työoikeudessa: uudistuva lainsäädäntö ja oikeuskäytäntö -webinaarisarja koostuu seuraavista osista:

Työlainsäädännön tärkeimmät uudistukset 8.9.
Uusi yhteistoimintalaki – mikä muuttuu ja miksi? 23.9.
Kilpailukieltosopimusten uudistuva korvausvelvollisuus 10.11.
Työoikeuden uusin oikeuskäytäntö 24.11.

Osallistu edullisesti koko sarjaan tai valitse sinua erityisesti kiinnostavat webinaarit.

Voit osallistua webinaariin helposti omalla tietokoneellasi. Webinaarin chatissa voit esittää kouluttajille mieltäsi askarruttavia kysymyksiä ja osallistua keskusteluun. Voit lähettää kysymyksiä myös ennakkoon. Webinaarit tallennetaan ovat osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen.


Kenelle?
– Asianajajille
– Työoikeusjuristeille
– HR-johdolle ja -asiantuntjoille
– Esimiehille
– Työnantaja- ja työntekijäjärjestön asiantuntijoille, asiamiehille, lakimiehille

—————————-

Koulutuspaikka:
Koulutus järjestetään verkossa

Ajankohta:
08.09.-24.11.2021

Hinta:
800 euroa
/hlö + alv 24 %.

Kun ilmoitat webinaariin useamman osallistujan samasta organisaatiosta, ovat voimassa seuraavat alennetut hinnat:

2-5 osallistujaa: 550 euroa + alv 24% / hlö
6-10 osallistujaa: 440 euroa + alv 24% / hlö

Julkisen sektorin etuhinta -15 % koodilla JULKINEN
Edilex-käyttäjän etuhinta -15 % koodilla EDILEX
Credita-käyttäjän etuhinta -15 % koodilla CREDITA
Lakimiesliiton jäsenetu -20 % koodilla LAKIMIESLIITTO

(Alennus lasketaan 1 hlö perushinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.)

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.