fbpx
Ajoissa! – tuloksellisen ajankäytön hallinnan valmennus (2 h)
Bonuksena Kiireprofiili -itsearvio ja materiaali työkirjana etukäteen
Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Ajoissa! – tuloksellisen ajankäytön hallinnan valmennus (2 h)

197 euroa /hlö + alv 24 %

197 EUR

14.04.2023, Zoom-webinaari , Zoom-webinaari 2 maaliskuun, 2023 Sampo Korppoo

HR ja henkilöstöhallinto , Itsensä kehittäminen , Työilmapiiri

Lisää käytettävissä olevaa aikaa, tuloksia ja motivaatiota muutoksissa itseään johtamalla ja arjen kiire tappamalla

Ajoissa! – vahvan ja innostavan itsensä johtamisen perusta ja henkilökohtainen resilienssi rakentuvat ajan kunnioitukselle, itsensä kohtaamiselle, kiireen eliminoinnille ja toiminnalle.

Henkilökohtainen resilienssi tarkoittaa psyykkistä selviytymiskykyä, toiminnallista joustavuutta ja uudelleen orientoitumista. Sisulla ja innolla eteenpäin etenkin näinä suurten, jopa väkivaltaisten muutosten pyörteissä. Pärjätään sisulla ja innolla. Ja kun pidetään itsestä hyvää huolta sisulla ja innolla, niin seurauksena ei kaveriakaan ei jätetä.

Ajan kunnioitus ja käytettävissä olevan ajan ohjaaminen on koko itsensäjohtamisen perusta ja resurssi. Aikaa ei kukaan koskaan saa lisää, sitä on kaikilla yhtä paljon. Mutta käytettävissä olevaa aikaa löytyy aina tuloksellisen ajankäytön ja itsensä johtamisen ja resilienssin resurssiksi. Mitä enemmän ”tyhjiä aukkoja kalenterissa”, eli käytettävissä olevaa aikaa, sitä nopeammin mahdollisuus tehdä tuloksia paremmin.

Itsensä kohtaaminen lähtee itsetuntemuksesta, joka on tuloksena terveen itsetunnon ja seurauksena uudelleen orientoitumisen ponnistusalustan itsekurin perusta. Itsetuntemus rakentuu kiireprofiilin kautta, itsetunto on tulos toiminnasta ja kokemuksista ja itsekuri puolestaan seuraus onnistumisista, korjausliikkeistä ja parhaan käytännön vakiinnuttamisesta. Mitä enemmän ”on sujut itsensä kanssa” sitä enemmän saa aikaan vähemmällä.

Kiireen eliminointi – perustuu kiireen anatomian ja sielunelämän kosketuksen ja vaikutusten tietoisuuteen omassa toiminnassa, eli omaan kiireprofiiliin. Nopea tekeminen ja kiireessä ryntäily ovat kaksi aivan eri asiaa. Mitä enemmän ”kiire tapetaan”, sitä enemmän ahdistava stressi muuttuu haasteeksi toimia tehokkaammin ja kokeilla uutta rohkeammin.

Toiminnan takaamiseksi keskitymme tässä koulutuksessa näiden neljän henkilökohtaisen resilienssin ja itsensäjohtamisen perustan muuttamiseen askel kerrallaan omiksi käytännöiksi. Sovellettavasti ja pysyvästi. Henkilökohtaisen resilienssin nimissä mahdollistamaan oman ydinosaamisen paras mahdollinen hyödyntäminen ja luomaan lisää käytettävissä olevaa aikaa myös kehittymistä tukevien metataitojen hankkimiselle. Ylpeänä itsestä ja ”uudesta potkusta”. Yksi askel kerrallaan lisää sisulla ja innolla – ja hauskaakin saa olla!

Enemmän vähemmällä, nopeammin ja paremmin, tehokkaammin ja rohkeammin, sisulla ja innolla. Vahvoja ajatuksia ja toimivia ratkaisuja antaa ”Ajoissa!” -valmennus.


Kenelle
Esihenkilöt, tiiminvetäjät, asiantuntijat ja muu henkilöstö.


Hyödyt
Saat ajattomia tietoja, tämän päivän taitoja ja käytännön ratkaisuja luoda itsellesi enemmän käytettävissä olevaa aikaa ja listät resilienssiäsi sekä (työ)elämän laatua. Vahvistat motivaatiotasi kiirettä eliminoimalla ja ehkäisemällä.

Huomaat omien käyttämättömien mahdollisuuksiesi kirjon tiukkojenkin raamien puitteissa.
Toimimattomien, mutta ”ajankäytön hallinnan koulutuksissa” levinneiden myyttien murskaaminen, toimivat työkalut ilma lisätyötä ja itsensäkin ällistyttävillä oivalluksista on palkintona entistä paremmin pärjääminen.

Tässä koulutuksessa keskitymme ajanhallinnan ja tekemisen tärkeisiin asioihin ja tulostavoitteisiin, mm. metataitoihin, jotka tukevat ja sujuvoittavat sekä kehittävät juuri sinun ydinosaamistasi.


Kouluttaja Juha Wiskari, ajanhallinnan kouluttaja

Tuloksellisen ajankäytön ja itsensä johtamisen valmennuksissa Juha Wiskari on yksi tämän maan kokeneimmista ja ammattitaitoisimmista kouluttajista. Valmentaja 1980 -luvulta lähtien jo Time Managerin ajoista ja edelleen. Ammattijohtajana ja yrittäjänä Juha on soveltanut oppejaan ja oppimaansa ”oikeissa töissä”. Nyt 2020-luvulla jatkaen digiajan vallankumouksen asettamin ehdoin ja tarjoamin mahdollisuuksin kirjoittamassa jälleen uutta itsensä johtamisen kirjaa. Perustuen havaintoihin ja kokemuksiin yksilöstä rajujen muutostyrskyjen pyörteissä, ja niiden kantoaaltoja (työ)elämässä hyödyntäessä.

Palautteita aiemmista koulutuksista
”Erinomainen valmennus laadultaan hyödyltään ja toteutustavaltaan. Epämukavuusalue- ym. myyttien murskaaminen ja uusien ratkaisujen esiin tuominen hiveli, Haluamme laajentaa myös liiketoimintayksiköihin” 
– ”Tämä koulutus sopii niin omaan henkilökohtaiseen wlämääni kuin työelämääni. Sisältö oli antoisa ja erinomaisesti esitetty huumorilla höystettynä.”
– ”Herätti ajattelemaan”
– ”Ihan hyviä muistutuksia elämästä nauttimiseen, ja siitä ettei asioita pidä ottaa niin vakavasti. Ei saa päästään asennekuolemaa hiipimään ja valtaamaan mieltä!”


Sisältö

Kiireen anatomia lyhyesti
– mistä on kysymys, miten se ilmenee, mitä siitä seuraa ja mitä tavoitellaan

Kiireprofiili
– itsearvio tehdään etukäteen
– poiminta; hyvien tapojen vahvistaminen ja pahojen poistaminen

Itsetuntemus – Itsetunto – Itsekuri -yhtälö
– mitä se tarkoittaa käytännössä – itsearmollisuus ja itsekuri yhdessä

Enemmän vähemmällä
– itsensä tulosjohtaminen, suunnittelu, orgaaninen A²B²C²- tärkeysjärjestys käytännössä ja suunnittelemattomien yllättävien muutosten kohtaaminen
– oman resilienssin, motivaation ja jopa työn ilon säilyttäminen ja vahvistaminen

Nopeammin ja paremmin
– oma 3 x 1/3 aikarakenne ja käytettävissä olevan ajansaldo
– rullaavaa ajankäytön suunnittelu ja POUKAMA-tekniikka
– oikea multitaskaus

Tehokkaammin ja rohkeammin
– arjen flow, enrgiakäyrä ja päivärytmi
– vaikuttaminen ja vakuuttaminen etäpalavereissa
– päätöksenteko- ja ongelmanratkaisutekniikka ”POMMI POUKAMASSA”

Sisulla ja innolla
– uuvuttava ja kyynistävä sahanteräilmiö ja sen välttäminen
– käytettävissä olevaa aikaa, metataidot ja serendipisyys
– oma 8 askeleen ”Ajoissa” askeleet (ei lisätyötä, ei jotain työn ohella vaan juuri itse työnä)
(”Let’s Go But Be Careful Out There!”)

Aikaa kysymyksille


Henkilökohtainen Kiireprofiili -ennakkotehtävä
Ennakkotehtävä toimitetaan sinulle ennen koulutusta.


Tämä etäkoulutus toteutetaan Zoomilla, joka toimii etävalmennuksena mukavasti. Pidämme 10 minuutin tauon sopivassa välissä. Voit kysyä ja kommentoida päivän aikana. Saat lisätietoa, osallistumislinkin ja ennakkotehtävän Osallistumisohjeessa, joka lähetetään sinulle sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutusta.


Koulutuspaikka:
Etäkoulutus

Ajankohta: 
14.4.2023  klo 13.00 – 15.00 

Osallistumismaksu:
297 euroa 
/ hlö (+ alv 24%). Sisältää sähköisen materiaalin.

Early bird – nopean ilmoittautujan etuhinta 197 euroa + alv, kun ilmoittaudut 14.3.2023 mennessä.

Ryhmäetuhinnat:
samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 257 euroa / hlö (+ alv 24%), kolme tai useampi osallistujaa: 197 euroa/ hlö (+ alv 24%)

BONUS: 
Materiaali työkirjana etukäteen. Lisäksi ”Kiireprofiili” itsearvio.
Juha Wiskarin kirja ”Kiireentappoase” (WSOY 2013) signeerattuna (ovh 36 eur)

HUOM! 
Eventium koulutuspalvelut toteuttaa myös tiimi- ja organisaatiokohtaisia valmennuksia. Ota yhteyttä ja löydetään teille parhaat ratkaisut!


Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja