fbpx
Analytiikasta arvoa toimitusketjuun (4 pv)
Aalto PRO järjestää nyt koulutuksen:

Analytiikasta arvoa toimitusketjuun (4 pv)

2 400 euroa /hlö + alv 24 %

EUR

27.04.-12.05.2023, Aalto-yliopisto Töölö, Helsinki Runeberginkatu 14-16, Helsinki 17 huhtikuun, 2023 Sampo Korppoo

Toimitusketjun hallinta , Tuotanto ja logistiikka

Analytiikan soveltamiskoulutus teollisuuden tuotannon- ja toimitusketjun johtajille

Tuotanto- ja toimitusketjun johtamiseen ja päätöksenteon tueksi tarvitaan työkaluja ja parempaa analytiikan soveltamisosaamista. Vahvojen operaatio- ja toimitusketjuosaajien ja datatieteilijöiden välillä tarvitaan ”tulkkeja”, joilla on sopiva osaaminen toimia rajapinnassa. Datatulkin tehtävänä on varmistaa, että analytiikka vastaa todellisiin ja merkittäviin kysymyksiin ja että se tuottaa päätöksentekoa parantavaa vaikutusta sekä luo arvoa liiketoiminnalle.

Analytiikasta arvoa toimitusketjuun -koulutuksessa kehität käytännön taitojasi erilaisten analytiikkamallien käytöstä sekä saat ajantasaisen katsauksen analytiikan sovellus- ja hyödyntämisesimerkeistä teollisuudesta.

Koulutuksen kukin toteutuspäivä alkaa teoriaosuudella ja ajantasaisella katsauksella analytiikan sovellus- ja hyödyntämisesimerkkeihin teollisuudesta. Teoriaosuuden jälkeen tehdään kuvitteellisen datan pohjalta ryhmissä case-työskentelyä, jossa harjoitellaan analytiikkamallin soveltamista käytännössä. Päivän lopuksi harjoituksen tulokset ja johtopäätökset käydään läpi yhdessä.

Hyödyt
Koulutuksessa saat ymmärryksen eri analytiikkamenetelmistä, niiden käytöstä ja soveltamisesta sekä opit toimimaan tulkkina datatieteen ja liiketoiminnan tavoitteiden välillä.

– Opit eri analytiikkamenetelmien perusperiaatteet
– Tutustut teollisuuden sovellus ja hyödyntämisesimerkkeihin
– Harjoittelet analytiikkamallien käyttöä kuvitteellisen datan pohjalta
– Opit tunnistamaan oman liiketoiminnan ja toimitusketjun tavoitteita ja haasteita, joita voidaan analytiikan avulla ratkaista
– Opit valitsemaan oikeat menetelmät ratkaisujen toteuttamiseksi

Kenelle?
Koulutus on suunniteltu teollisuuden tuotanto- ja toimitusketjujohtajille- ja päälliköille, jotka haluavat kehittää käytännön taitoja erilaisten analytiikkamallien käytöstä, ja oppia toimimaan tulkkina datatieteen ja liiketoiminnan tavoitteiden välillä.


OHJELMA

Sisältö ja aikataulu

Koulutusjaksot

1.jakso 27.–28.4.2023
– Yleiskatsaus analytiikan työkalupakkiin ja soveltamiseen
– Kuvaileva analytiikka (descriptive)
– Diagnostinen analytikkaa (diagnostic)

2.jakso 11.–12.5.2023
– Ennustava analytiikka (predictive)
– Ohjaava/optimoiva analytiikka (prescriptive)

Koulutuspaikka:
Aalto-yliopisto Töölö, Runeberginkatu 14-16, 00100 Helsinki

Ajankohta:
1.jakso 27.–28.4.2023
2.jakso 11.–12.5.2023

Hinta:
2 400
euroa /hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Mikäli Asiakas peruuttaa osallistumisensa valmennusohjelmaan 15-21 vrk ennen valmennusohjelman alkua, veloitetaan Asiakkaalta 20 % Palvelun hinnasta. Peruutuksen tapahtuessa 8-14 vrk ennen valmennusohjelman alkua, veloitetaan Asiakkaalta 50 % Palvelun hinnasta. Jos peruutus tapahtuu tämän jälkeen tai peruutusilmoitus jää kokonaan tekemättä, veloitetaan Asiakkaalta koko osallistumismaksu.

Ilmoittaudu ohjelmaan 27.3.2023 mennessä.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja