fbpx
Askeleet onnistuneeseen koulutukseen – rakenna tuloksellinen tilaisuus (webinaari)
Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Askeleet onnistuneeseen koulutukseen – rakenna tuloksellinen tilaisuus (webinaari)

EUR

01.09.2016, Webinaari , Webinaari 1 syyskuun, 2016 Sampo Korppoo

Itsensä kehittäminen , Työhyvinvointi , Viestintä

Haluatko kehittyä kouluttajana ja varmistaa askel askeleelta että osallistujat saavat mahdollisimman paljon irti pitämästäsi koulutuksesta?

Oletko miettinyt, miten voit saada koulutuksistasi innostavampia ja tuloksellisempia?

 

Tule oppimaan, mitkä kaikki tekijät vaikuttavat onnistuneen tilaisuuden rakentamiseen ja varmista, että käytät aikasi mahdollisimman hyvin, oikeiden asioiden tekemiseen.


Tämän webinaarikoulutuksen hyödyt

Moni henkilö toimii kouluttajan tai opettajan tehtävissä ilman että on saanut koulutusta siihen. Tämä koulutus selkeyttää kuvaasi kouluttajuudesta sekä antaa käyttöösi hyvän koulutuksen askeleet.

 • Tiedät, mitä asioita koulutuksen suunnittelussa on huomioitava innostavan ja toimivan koulutuskerran rakentamiseksi
 • Olet oivaltanut uutta ja pohtinut aikuisen ihminen oppimista
 • Tiedät, mihin kiinnittää huomiota jatkossa ja miten kehityt itse kouluttajana

Tämä koulutus antaa selkeän askeleet onnistuneen koulutuksen rakentamiseksi!


Kenelle

Koulutus sopii kaikille henkilöille, jotka toimivat joko pää- tai sivutoimisina kouluttajina tai jotka tulevat tulevaisuudessa mahdollisesti kouluttamaan tai opastamaan muita. Webinaari toimii erinomaisesti myös erilaisia kokouksia, workshoppeja ja muita tilaisuuksia pitäville henkilöille. Onnistuneen koulutuksen askeleet sopii myös kehittämisasiantuntijoille sekä HR-osaajille.


Kouluttajaanniina2_wp-223x300

Koulutuspäivien valmentajana toimii Anniina Hukari, Taito Training Oy.

Anniina on työotteeltaan innostava ja mukaansatempaava. Hän haastaa osallistujat positiivisesti kehittämään itseään kouluttajan roolissa ja antaa konkreettisiä eväitä ja työkaluja kehittymisen tueksi. Anniinalla on yli 15 vuoden kokemus ihmisten kouluttamisesta, valmentamisesta ja ohjaamisesta. Hän on tehnyt laaja-alaisesti yhteistyötä niin teollisuuden, oppilaitosten, järjestöjen kuin kuntaorganisaatioidenkin kanssa. Koulutukseltaan Anniina on diplomi-insinööri, jolla on myös pedagoginen opettajanpätevyys.

Anniina kertoo:

15 vuoden yhteistyö satojen opettajien ja kouluttajien kanssa on ollut todella antoisaa. Pienillä asioilla ja oivalluksilla voi olla aivan valtava merkitys sekä osallistujan oppimisen että kouluttajan innostuksen suhteen. Tavoitteenani on täyttää Suomi hyvin rakennetuilla ja vaikuttavilla koulutuksilla, joista nauttivat niin osallistuja kuin kouluttaja.

Tule mukaan ottamaan seuraava askel kouluttajana!


Ohjelma

Askeleet onnistuneeseen koulutukseen

 

Askel 1

Oppiminen ja oppimisprosessin tukeminen

 • Oletko pysähtynyt miettimään, minkälainen näkemys itselläsi on oppimisesta ja oppimisprosessin tukemisesta? Oli näkemyksemme millainen tahansa, niin se joko tiedostetusti tai tiedostamatta ohjaa toimintaamme.

Askel 2

Hyvä vuorovaikutus

 • Huomioi tärkeä elementti onnistuneessa tilaisuudessa. Tiedätkö, miten sen eteen voi tehdä töitä?

Askel 3

Hyvä kouluttajuus

 • Millainen on hyvä kouluttaja ja miten hän toimii?

Askel 4

Onnistuneen koulutuksen suunnittelun vaiheet

 • Etenetkö suunnitelmallisesti askel askeleelta kaikki näkökulmat huomioiden?

Askel 5

Koulutusmenetelmät

 • Mitkä ovat sinun lempimenetelmiäsi? Oletko pysähtynyt miettimään palvelevatko ne juuri kyseisen tilaisuuden tavoitteiden saavuttamista parhaalla mahdollisella tavalla?

Askel 6

Palaute

 • Mistä tietää, että koulutus tai muu tilaisuus on onnistunut? Palautteen pyytäminen ja antaminen ovat äärimmäisen tärkeitä kehittymisen ja kehittämisen elementtejä.

Aikaa kysymyksille


Mikä on webinaari?

Webinaari on internetissä toteutettu tapahtuma, johon sekä esiintyjät että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan paikasta riippumatta. Pääset mukaan webinaariin klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka lähetetään sinulle sähköpostitse hyvissä ajoin ennen webinaarin alkamisajankohtaa. Osallistumiseen et tarvitse mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse. Voit osallistua webinaariin myös tabletilla tai älypuhelimella.

Toimitamme sinulle tarkemmat lisäohjeet ilmoittautumisen jälkeen ja vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin osallistumista koskeviin kysymyksiisi. Helppoa, kustannustehokasta ja kätevää!


Webinaarikoulutuksen hyödyt

Voit osallistua asuinpaikkakunnastasi riippumatta kätevästi internetin kautta tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

 • Ei matkustamista ja siihen liittyviä kustannuksia
 • Ei ylimääräistä ajankäyttöä
 • Ei riskiä tilaisuuden sisällön menemisestä ohi esteen sattuessa
 • Mahdollisuus kerrata koulutuksen sisältöä verkkotallenteelta jälkikäteen

Aika ja paikka: 1.9.2016 klo 13.00 – 14.30 

Webinaari on livetapahtuma, mutta voit katsoa myös tallenteena, siellä ja silloin kun sinulle sopii.

Koulutuksen hinta: 129 € (+ alv 24 %) / hlö

Hinta sisältää webinaaritallenteen ja koulutuksen pdf-aineiston. Huomioi myös lähikoulutusten hintaetu.


Täydellinen videotallenne  – kertaa koulutusta niin monta kertaa kuin haluat

Koulutuksen jälkeen osallistuja saa käyttöönsä webinaaritaltioinnin sekä lisäksi koulutusaineiston pdf-muodossa. Tallenne on katseltavassa henkilökohtaisen linkin kautta. Käyttöoikeus on voimassa 6 kk ja se toimitetaan sinulle sähköpostitse noin kolmen arkipäivän sisällä koulutuksen toteutuksesta. Sinun ei siis tarvitse katsoa kaikkia webinaareja samantien, jos olet estynyt.

Eventiumin webinaarikoulutukset toteutetaan Citrix GoToWebinar –järjestelmällä. Webinaarien teknisestä toteutuksesta sekä moderoinnista vastaa webinaaripalveluihin erikoistunut Akatemia 24/7 Oy.   

Webinaari vapauttaa – katsele ja kuuntele töistä, kotoa, mökiltä, vaikkapa laiturin nokasta, sinä päätät – tallenteen voit seurata reissun päällä myös ajasta ja paikasta riippumatta.


Huomioi hintaetu: Jos osallistut Anniinan syventäviin valmennuksiin syksyllä – saat lähikoulutuksista edun -100 € / osallistuja / koulutus. Merkitse ilmoittautumislinkin Lisätiedot-kohtaan Webinaariosallistujan etu.

Lähikoulutukset pidetään Helsingissä, ohjelmat Eventiumin koulutuskalenterissa. Varaa paikkasi nyt:

 • Osallistamisen voima – yhteisön koko osaaminen käyttöön 4.-5.10.2016
 • Valmentava esimiestyö ja johtaminen 27.10.2016
 • Ilmiökeskeinen oppiminen, ilmiöoppimisen suunnittelu ja toteutus 11.11.2016
 • Innostavan kouluttajan työkalut suunnittelusta toteutukseen 24.11.2016
 • Vaikuta, vakuuta ja innosta tilaisuuden vetäjänä, kouluttajana ja valmentajana 25.11.2016

Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja