fbpx
AZ-500 Microsoft Azure Security Technologies (4 pv)
Corellia Helsinki järjestää nyt koulutuksen:

AZ-500 Microsoft Azure Security Technologies (4 pv)

1 890 euroa /hlö + alv 24 %

1 890 EUR

10.-13.06.2024, Corellia Helsinki, Helsinki Vuorikatu 20 A, Helsinki 2 huhtikuun, 2024 Sampo Korppoo

Tieto- ja viestintäteknologia

Palaute aikaisemmista koulutuksista:

 • "Arto’s teaching was clear and he clearly knows a lot about Azure and information security. I also liked the way that there was a lot of freedom when to do labs."

  Tämä kurssi tarjoaa tietoturva-asiantuntijoille tietoja, joiden avulla Microsoft Azure pilvipalvelun tietoturvamääritykset voidaan toteuttaa ja ylläpitää sekä valmiudet tietoturva-aukkojen tunnistamiseen ja korjaamiseen. Kurssin aiheina ovat identiteetin– ja pääsynhallinta, alustapalvelujen suojauksen, datan– ja sovellusten suojauksen sekä yleisen tietoturvatason seuranta.

  Kurssi antaa kattavat tiedot Azure-ympäristön tietoturvasta ja valmentaa sertifiointitestiä “AZ-500: Microsoft Azure Security Technologies” varten.


  Kenelle?
  Henkilöille, jotka ylläpitävät ja tekevät määrityksiä Azure-ympäristöjen tietoturvaan tai haluavat valmistautua sertifiointitestiin ”AZ-500: Microsoft Azure Security Technologies”.

  Esitietovaatimukset
  Kurssille osallistuvalla tulisi olla seuraavaa osaamista:
  – Perustiedot tietoturvan parhaista käytännöistä, roolipohjainen hallintamalli, monitasoinen todennus ja jaetut vastuut.
  – Suojausprotokollat, kuten Virtual Private Networks (VPN), Internet Security Protocol (IPSec), Secure Socket Layer (SSL), levyjen ja tietojen salausmenetelmät.
  – Kokemusta Azure-työkuormien käyttöönotosta.
  – Kokemusta Windowss- ja Linux-käyttöjärjestelmistä ja niiden komentorivityökaluista.
  – Kurssin AZ-104: Microsoft Azure Administrator suorittaminen tai vastaava osaaminen


  Kouluttajat:
  Kim Pihlström
  , Microsoft Certified Trainer
  Kim on kokenut Azure kehittäjä ja kouluttaja joka on yli 10 vuoden aikana toiminut konsulttina asiakkaille ja rakentanut lukuisia räätälöityjä ratkaisuja käyttäen Microsoft palveluita ja alustoja, mm. Azure ja Microsoft 365. Asiantuntijana Kimiä kiinnostaa erityisen paljon toimivan arkkitehtuurin suunnitteleminen sekä ratkaisujen toteuttaminen joka palvelee asiakkaan kaikki tarpeet.

  Jussi Roine, Partner, Microsoft Certified Trainer, Azure Solutions Architect Expert
  Jussi on jo 20 vuoden ajan kouluttanut ja konsultoinut asiakkaita haastavissa pilvi- ja hybriditoteutuksissa Azuren ja Microsoft 365:n kanssa. Aiemmin mm. Microsoftilla ja Sulavalla työskennelleellä, Jussilla on laaja ja syvällinen kokemus erityisesti Azure-arkkitehtuureista ja ratkaisuista.

  Arto Roth, Microsoft Certified Trainer, Microsoft Azure Administrator Associate, Microsoft Azure Architect Expert ja Microsoft Azure Security Engineer
  Arto on ollut ICT-asiantuntijana kolmella eri vuosikymmenellä hyvinkin erilaisissa rooleissa, niistä viimeiset kymmenen vuotta kouluttavana konsulttina ja
  arkkitehtina Microsoftin pilvi– sekä hybridiratkaisujen parissa. Nykyään Arton käyntikortissa tittelinä on ‘Pilvipyöveli’.

  Arton koulutuksia: Azure ylläpito– arkkitehtuuri– ja tietoturva sekä Windows Server-ja Windows-asiantuntijakurssit  OHJELMA

  Module 1: Manage Identity and Access
  – Azure Active Directory
  – Azure Identity Protection
  – Enterprise Governance
  – Azure AD Privileged Identity Management
  – Hybrid Identity

  Module 2: Implement Platform Protection
  – Perimeter Security
  – Network Security
  – Host Security
  – Container Security

  Module 3: Secure Data and Applications
  – Azure Key Vault
  – Application Security
  – Storage Security
  – SQL database Security

  Module 4: Manage Security Operations
  – Azure Monitor
  – Azure Security Center
  – Azure Sentinel


  Koulutuspaikka:
  Corellia Helsinki Oy, Vuorikatu 20 A, 00100 Helsinki
  Etäosallistuminen Microsoftin Teams -järjestelmällä

  Ajankohta:
  10.-13.6.2024

  Hinta:
  1 890 euroa
  /hlö + alv 24 %.

  Ilmoittautumisen peruutusehdot:
  Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

  Kouluttajan muut kurssit

  Samankaltaisia kursseja