fbpx
AZ-500 Microsoft Azure Security Technologies (4 pv)
Corellia Helsinki järjestää nyt koulutuksen:

AZ-500 Microsoft Azure Security Technologies (4 pv)

1890 euroa /hlö + alv 24 %

1890 EUR

15.-18.03.2021, Etäkoulutus , Etäkoulutus 21 helmikuun, 2021 Sampo Korppoo

Tieto- ja viestintäteknologia

Jos haluat saada ymmärryksen ja perustiedot Azure-ympäristön tietoturvan määrityksistä, tämä kurssi on juuri sinulle. Tällä kurssilla käsitellään Azure-ympäristön tietoturvaa, siihen liittyviä määrityksiä ja hallintaa, sekä valvontaa. Tällä kurssilla käydään läpi Azure-palveluiden tietoturvan peruskäsitteitä, käyttäjäidentiteettiä, käyttöoikeuksien määrittämistä, eri Azure-peruspalvelujen, Azureen tallennettavan tiedon tietoturvamääritysten tekemistä sekä ympäristön ja siihen liittyvien palvelujen tietoturvan valvontaa.

Kurssi antaa kattavat tiedot Azure-ympäristön tietoturvasta ja valmentaa sertifiointitestiä “AZ-500: Microsoft Azure Security Technologies” varten.


Kenelle?
Henkilöille, jotka ylläpitävät ja tekevät määrityksiä Azure-ympäristöjen tietoturvaan tai haluavat valmistautua sertifiointitestiin “AZ-500: Microsoft Azure Security Technologies”. 

Esitietovaatimukset
Perustiedot Azure–ympäristöjen hallinnasta, esimerkiksi kurssi AZ-104: Microsoft Azure Administrator. 


Kouluttajat:
Kim Pihlström
, Microsoft Certified Trainer
Kim on kokenut Azure kehittäjä ja kouluttaja joka on yli 10 vuoden aikana toiminut konsulttina asiakkaille ja rakentanut lukuisia räätälöityjä ratkaisuja käyttäen Microsoft palveluita ja alustoja, mm. Azure ja Microsoft 365. Asiantuntijana Kimiä kiinnostaa erityisen paljon toimivan arkkitehtuurin suunnitteleminen sekä ratkaisujen toteuttaminen joka palvelee asiakkaan kaikki tarpeet.

Jussi Roine, Partner, Microsoft Certified Trainer, Azure Solutions Architect Expert
Jussi on jo 20 vuoden ajan kouluttanut ja konsultoinut asiakkaita haastavissa pilvi- ja hybriditoteutuksissa Azuren ja Microsoft 365:n kanssa. Aiemmin mm. Microsoftilla ja Sulavalla työskennelleellä, Jussilla on laaja ja syvällinen kokemus erityisesti Azure-arkkitehtuureista ja ratkaisuista.

Arto Roth, Microsoft Certified Trainer, Microsoft Azure Administrator Associate, Microsoft Azure Architect Expert ja Microsoft Azure Security Engineer
Arto on ollut ICT-asiantuntijana kolmella eri vuosikymmenellä hyvinkin erilaisissa rooleissa, niistä viimeiset kymmenen vuotta kouluttavana konsulttina ja arkkitehtina Microsoftin pilvi– sekä hybridiratkaisujen parissa. Arton käyntikortissa tittelinä on ”Pilvipyöveli”.OHJELMA

Module 1: Manage Identity and Access
– Azure Active Directory
– Azure Identity Protection
– Enterprise Governance
– Azure AD Privileged Identity Management
– Hybrid Identity

Module 2: Implement Platform Protection
– Perimeter Security
– Network Security
– Host Security
– Container Security

Module 3: Secure Data and Applications
– Azure Key Vault
– Application Security
– Storage Security
– SQL database Security

Module 4: Manage Security Operations
– Azure Monitor
– Azure Security Center
– Azure Sentinel


Koulutuspaikka:
Etäkoulutus

Ajankohta:
15.-18.03.2021

Hinta:
1 890 euroa
/hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja