NeuroLeadership Institute järjestää nyt koulutuksen:

Brain-based Coaching Certificate

Opi brain-based coaching ja hanki ICF-sertifiointi.

Arvostettu kuuden kuukauden mittainen coach-koulutus, jonka on käynyt Suomessa yli 500 ja maailmalla yli 20.000 tyytyväistä osallistujaa.

Ohjelma on uniikki yhdistelmä käytännönläheistä coaching-konkretiaa, mielenkiintoista ja hyödyllistä aivoymmärrystä sekä transformatiivista oman itsen äärelle pysähtymistä.

Brain-based Coaching Certificate sopii sekä aloitteleville että kokeneille ammatticoacheille, HR / People / Talent asiantuntijoille ja kaikille itseohjautuvuudesta ja yhdessä onnistumisesta innostuneille. Sinulle, joka haluat oppia käytännössä koetellun, toimivan coaching-menetelmän ja olet valmis tekemään syväsukelluksen omaan itseesi. Ohjelma on International Coach Federationin akkreditoima, joten se soveltuu coach-sertifioinnista kiinnostuneille.


Hyödyt
Coaching-metodiamme on aktiivisesti kehitetty yli kahdenkymmenen vuoden ajan ja ohjelmamme kautta saat erinomaiset, jopa maailmanlaajuisestikin uniikit valmiudet tehdä vaikuttavaa coaching-työtä. Ohjelmamme yksi vahvuuksia on, että olemme kiteyttäneet ainutlaatuisen coaching-työkalupakin, jolla aloittelevakin coach pääsee nopeasti tekemään toimivaa coachingia. Toisaalta myös monet erittäin kokeneet coachit ovat osallistuneet ohjelmaamme ja kokeneet saaneensa siitä paljon hyötyä.

Työkaluja löytyy coaching-vuorovaikutuksen, toimivan coaching-session ja tuloksekkaan coaching-prosessin näkökulmasta. Toistuva palaute, jonka kuulemme useampia Suomessa tarjolla olevia coaching-koulutuksia käyneiltä osallistujiltamme on, että työkalupakkimme on vertaansa vailla. Lisäksi osallistujamme arvostavat käytännönläheistä aivoymmärrystä, joka ohjelman aikana kehittyy. Lähes jokainen osallistujamme mainitsee ohjelman päättyessä, että yksi suurimpia hyötyjä ohjelmasta on ollut oman itsensä äärelle pysähtyminen, omien merkityksellisten päämäärien ja tavoitteiden kirkastuminen ja käytännön toimiin johtaneet oivallukset, joita ohjelman aikana tapahtuvassa coaching-työskentelyssä syntyy.

Oppimistasi koulutuksen aikana tukevat kattava ja laadukas tukimateriaali, lukuisat valmentajan coaching-demot sekä henkilökohtainen suullinen ja kirjallinen palaute coachauksestasi. Valmennukseen sisältyy paljon coaching-harjoittelua. Saat käyttöösi työkaluja ja tekniikoita, joita on helppo soveltaa käytäntöön niin organisaation sisäisenä coachina kuin ulkopuolisena ammatticoachina – vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta coachingista. Jos olet jo ennestään kokenut coach, saat lisää syvyyttä ja vaikuttavuutta työskentelyysi.


Kouluttaja 
Kouluttaja on Vesa Vuorinen, PCC (ICF). Vesa on erittäin kokenut coach sekä arvostettu coaching-kouluttaja, mentori ja asessori.

Vesa Vuorinen, Brain based coaching certificate -kouluttaja

Asiakaspalautteet, referenssit
– Suosittelen NeuroLeadership Institutea ja Brain-based Coaching Certificate -ohjelmaa kaikille, jotka tekevät kompleksisessa ympäristössä töitä ihmisten kanssa. Jokaiselle on hyötyä näiden taitojen oppimisesta. Jokaisen johtajan ja esimiehen on suorastaan välttämätöntä hallita nämä asiat. Sovellan oppimaani päivittäin omassa työssäni myynnin johtamisessa.
Viivi Pitkänen, Head of Growth, Reaktor Education

– NeuroLeadership Institute Finlandin kuuden kuukauden Brain-based Coaching Certificate on yksi parhaista koulutuksista, joihin olen koskaan osallistunut. Osallistuin ohjelmaan jo useita vuosia sitten ja edelleen käytän ohjelman oppeja käytännössä joka päivä.
Sami Honkonen, Tech entrepreneur, CEO of Tomorrow Tech, Host of Boss Level Podcast

– Ohjelmalla on vankka teoreettinen tausta neurotieteissä. Innostavat kouluttajat saivat osallistujat oppimaan ja soveltamaan lukuisia coaching-työkaluja. Vaikka olin jo aiemmin osallistunut muihin coaching-koulutuksiin ja sertifioitunut coach, sain ohjelmasta paljon uutta omaan coaching-työhöni!
Antti-Juhani Wihuri, Senior Trainer, Mindfulness Teacher, Executive Coach, Mind at Work

– Ohjelma on fantastinen yhdistelmä teoriaa, käytäntöä ja inspiraatiota. Oleellista osaamista kaikille johtajille, jotka haluavat luoda uutta.
Tiina Mikander, Head of Third Party Risk Management, Danske Bank

– Osallistuin Brain-based Coaching Certificate -ohjelmaan ammatticoachien suositusten perusteella. Ohjelma on metodeiltaan kovissa vesissä testattu ja hyväksi havaittu. Kokonaisuus oli todella hyvä yhdistelmä virtuaalisuutta ja kasvokkain tapahtuvaa interaktiota. Olen käynyt kaksi koulutusta, joista voin sanoa niiden olleen elämää muuttava kokemus – tämä oli toinen niistä.
Petra Wager, Head of Sales Capability Development, Microsoft

– Brain-based Coaching Certificate on ollut työurani ehdottomasti vaikuttavin valmennusohjelma. Suosittelen valmennusohjelmaa kaikille, jotka haluavat saada haltuunsa tämän päivän työelämässä vaadittavia erityistaitoja. Ohjelman hyödyt näkyvät jokapäiväisissä asioissa, niin töissä kuin vapaalla. Olen läsnä, kuuntelen ja keskityn sekä pystyn kuljettamaan keskusteluja tuloksellisesti ja ratkaisukeskeisellä tavalla maaliinsa. Osaamisen kehittämisen työssäni erilaiset coaching-mallit ja oivaltamisen työkalut ovat päivittäisessä käytössä. Suurin muutos on kuitenkin mindsetin puolella – tästä eteenpäin tiedän kaiken olevan mahdollista!
Heini Tuomola, People Development Lead, Gofore


Ohjelman rakenne ja päivämäärät
Ohjelma on yhdistelmä lähipäiviä ja virtuaalivalmennuksia. Olemme toteuttaneet BBCC-ohjelmaa yhdistelmänä lähipäiviä ja virtuaalivalmennuksia jo vuosien ajan.

Ohjelma alkaa: 12.01.
Kieli: suomi
Early bird -10% päättyy: 31.10.

Päivämäärät:
Virtuaalivalmennus 1: to 12.1.2023
Lähijakso (3 päivää): ke-pe 25.-27.1.2023
Virtuaalivalmennus 2: to 9.2.2023
Virtuaalivalmennus 3: to 16.2.2023
Virtuaalivalmennus 4: to 2.3.2023
Virtuaalivalmennus 5: to 16.3.2023
Lähijakso (1 päivä): to 23.3.2023
Virtuaalivalmennus 6: to 13.4.2023
Virtuaalivalmennus 7: to 27.4.2023
Virtuaalivalmennus 8: to 11.5.2023
Virtuaalivalmennus 9: to 25.5.2023
Lähijakso (1 päivä): to 8.6.2023

Kaikki virtuaalivalmennukset klo 10.30-12.00
Kaikki lähijaksot klo 9-17.

Lisäksi itseopiskeluun ja pariharjoituksiin kannattaa varata 2-3 tuntia valmennussessioiden välillä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 29.12.

Ohjelman kieli on suomi. Kattava coaching-materiaali on englanninkielistä, jolloin osallistuja saa coaching-työssä tarvittavan terminologian käyttöönsä sekä suomeksi että englanniksi. Keskeiset coaching-termit ja kysymyslistat ovat saatavilla myös suomeksi.


Ohjelman aikana opit
– ymmärtämään paremmin aivojen toimintaa ja toimivan coachingin neurotieteellistä taustaa
– koetellun ja käytännönläheisen coaching-menetelmän: oma oivallus, puhutteleva tavoitteenasetanta, oppimista ja edistymisen kokemusta vahvistava seuranta sekä toimivat keinot vahvistaa uusia tapoja ja tottumuksia
– parantamaan vuorovaikutuksesi vaikuttavuutta
– vahvistamaan sisäisen motivaation syntymistä
– tukemaan oppimista ja kehittymistä laadukkaiden arjen keskusteluiden kautta
– tukemaan asiakkaan etenemistä kohti tavoitteitaan ja pysyviä tuloksia jatkuvan coaching-prosessin avulla
– soveltamaan laajaa valikoimaa työkaluja erilaisissa coaching-tilanteissa
– tuntemaan itsesi paremmin


Ohjelman moduulit

Part I: Brain-based Conversation Skills (virtual orientation session + 3 days f2f workshop)
1. Brain-Based Coaching Theory
2. Brain-Based Communication
3. Conversations That Generate Insight
4. Dance of Insight
5. Impasse to Insight
6. Insight to Action
7. Emotional Regulation
8. Bringing the Conversation Together
9. Elements of Insightful Conversations
10. Developing New Habits
11. Action to Habit
12. Coaching with Presence

Part II: Brain-Based Coaching Engagements (4 virtual training sessions and 1 day f2f workshop)
1. Starting the Coaching Engagement
2. Goal Setting I: Mining & Refining
3. Goal Setting II: Defining & Shining
4. Strategies & Actions
5. The Second Session: Prep & Step
6. Ongoing Coaching Sessions
7. Progress & Accountability
8. Completing the Coaching Engagements

Part III: Coaching Toolkit (4 virtual training sessions and 1 day f2f workshop)
9. Coaching for Change
10. Purpose & Values
11. Coaching for Balance
12. Personal Productivity
13. Confidence Coaching
14. Making Great Decisions
15. Coaching Through Conflict
16. Building Awareness


Virtuaalivalmennukset – mitä, miten ja miksi?
Opimme parhaiten, kun valmennus toteutetaan pieninä, riittävän usein pidettävinä jaksoina. Virtuaalivalmennukset ovat täysipainoisia valmennussessiota ja yksi sessio kestää 90 minuuttia. Tyypillisesti session aikana jaetaan ensin ryhmän kesken kokemuksia edellisen session oppien käytännön soveltamisesta ja sen jälkeen tutustutaan uuteen asiasisältöön.

Verrattuna pelkkiin lähipäiviin virtuaalivalmennusten tuoma lisähyöty on merkittävä. Aivoystävällisen annoskoon lisäksi osallistujillamme on moninkertainen määrä tilaisuuksia kokeilla eri työkaluja arjen tilanteissa, mikä tukee koulutussisällön muuttumista aidoksi osaamiseksi. Tehokkaan oppimisen lisäksi osallistujan oma virtuaalinen työskentely yleensä kehittyy huomattavasti, olipa kyseessä virtuaalinen coaching tai virtuaalipalaverien vetäminen.

ICF – International Coach Federation
Brain-Based Coaching Certificate ohjelmasta saa 48 tuntia ICF-akkreditoitua live coach specific -koulutustuntia ja 28 itseopiskelutuntia. Tämä vastaa ICF:n koulutusvaatimuksia ACC sertifikaatin hakemiseen (Portfolio Pathway). Koulutustunteja voi käyttää myös PCC tai MCC-sertifikaatin hakemiseen. Ohjelmassa käsitellään ICF:n edellyttämällä tavalla ICF:n ydinosaamiset ja eettinen ohjeisto.


Bonus
-10% alennus 31.10. asti


Hintakategoriat

4.850€ (+ alv 24%) – työnantajasi maksaa osallistumisesi
3.850€ (+ alv 24%) – olet pienyrittäjä ja voit tehdä alv-vähennyksen
3.850€ (sis. alv 24%) – maksat osallistumisesi yksityishenkilönä etkä voi tehdä alv-vähennystä
Early bird -alennus -10%. Voimassa 31.10. asti.

Kun kaksi henkilöä tai useampia henkilöitä ilmoittautuu valmennukseen yhdessä, kaikkien osallistumismaksusta vähennetään 10%.

Maksuvaihtoehdot

Koko valmennusohjelma yhdessä erässä
25% ensimmäisessä laskussa, loput 75% viidessä tasaerässä kuukausittain ohjelman alusta alkaen, osamaksulisä 18€ (+alv 24%) per laskuerä.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.