Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Business Designer – taloushallinnon osaaja johtamisen ja liiketoiminnan avainhenkilönäTaloushallinnon tehtävät ja rooli muuttuvat digiajan myötä.

Työelämä on hektistä, arvokas tieto kulkee ja muuttuu jatkuvasti – ja osaamisen tarpeet sen myötä. Peruutuspeiliin katsominen ei riitä, vaan taloushallinnon ammattilaisten tulee olla vahvasti tässä hetkessä mittaristojen ja raporttien tulkkina sekä kyetä katsomaan entistäkin tarkemmin tulevaisuuteen ja ennakoimaan sen mukanaan tuomia muutoksia. Tässä monipuolisessa roolissa he ovat erittäin tärkeässä avainasemassa johdon tukena ja liiketoiminnan osaajana. 

Tule päivittämään osaamistasi tulevaisuuden tarpeisiin!


Kenelle

Taloushallinnon koulutuksen omaavat henkilöt, jotka haluavat päivittää osaamistaan tulevaisuuden vaatimusten mukaiseksi. Ammattilaiset, jotka haluavat ajankohtaista sparrausta asiantuntijoiden ohjauksella sekä mielenkiintoisen valmennuspäivän muiden taloushallinnon osaajien kanssa.


Hyödyt

 • Kehität taitojasi liittyen tulevaisuuden taloushallinnon osaamiseen
 • Saat käyttöösi uusia työkaluja
 • Kehität työssä tarvittavia vuorovaikutus- ja esiintymistaitojasi
 • Saat eväitä parantaa taloushallinnon yhteistyötä muiden funktioiden kanssa

Kouluttajat

Mia Janhunen (MBA) Bisnesluotsi Oy:sta toimii nykyään yrittäjänä ja toteuttaa omia  valmennuksiaan. Mialla on kahdenkymmenen vuoden kokemus  teollisuuden parista erilaisista talouden asiantuntija- ja johtotehtävistä. Kouluttajana Mia on saanut kiitosta analyyttisesta vuorovaikutustyylistään ja innovatiivisesta otteestaan liiketoiminnan kehittämiseen.

 

Mira Kivistö (KTM) ConTe Oy:sta on kokenut toiminnan kehittäjä, jonka missiona on auttaa yrityksiä hyödyntämään potentiaaliaan haluttujen tavoitteiden ja tulosten saavuttamiseksi. Miralla on kokemusta sekä ulkoisena (esim. Aalto yliopiston Nanofab) että sisäisenä (mm. Finnair) kehittäjänä toimimisesta. Palvelumuotoilua Mira on opiskellut Suomessa ja Italiassa. Kouluttajana Mira on saanut positiivista palautetta mm. innostavuudestaan ja käytännönläheisyydestään. nostavuudestaan ja käytännönläheisyydestään.


Ohjelma

8.30 Ilmoittautuminen, aineiston jako ja aamupala

9.00 Koulutus alkaa

MINÄ BUSINESS DESIGNERINA

 • Business Designer – strategisen talouden johtamisen tukipilari
 • Business Designerin kompetenssit

 VISIOSTA STRATEGIAAN

 • liiketoiminnan kokonaisvaltainen ymmärrys ja kehittäminen (EFQM-viitekehys)
 • talous strategian tukena (johdon laskentatoimen kattaus analyyseistä simulointeihin) 

11.30 – 12.15 Lounas

KANNATTAVAN LIIKETOIMINNAN MUOTOILU

 • Palvelumuotoilun työkalut Business Designerille

BUSINESS DESIGNERIN DIGIAJAN VALTIT

 • Digitalisointi
 • Viestintä ja sosiaalinen media
 • Esiintymis- ja vuorovaikutustaidot; ajatus on myytävä

14.00 – 14.15 Kahvi

ASKELMERKIT JATKOON

 • Yhteenveto
 • Miten tästä eteenpäin

16.00 Koulutuspäivä päättyy


Koulutuspaikka: Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, Helsinki.

Ajankohta: 17.9.2019

Osallistumismaksu: 697 euroa (+ alv 24%). Sisältää materiaalin ja tarjoilun. Koulutukseen osallistuneet saavat myös todistuksen.

Ryhmäetuhinnat: samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 657 euroa / hlö (+ alv 24%), kolme tai useampi osallistujaa: 597 euroa / hlö (+ alv 24%)


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

 

 

 

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.