fbpx
ChatGPT: luovan sisällön ja markkinoinnin työkalut, kuva- ja videopalvelut (3 h)
Opi nyt uusimmat ChatGPT-työkalut
järjestää nyt koulutuksen:

ChatGPT: luovan sisällön ja markkinoinnin työkalut, kuva- ja videopalvelut (3 h)

397 euroa /hlö + alv 24 %

397 EUR

01.09.2023, Etäkoulutus klo 9-12 , Etäkoulutus 16 elokuun, 2023 Sampo Korppoo

Digitalisaatio ja uudet teknologiat , Kehittäminen ja innovaatiot , Markkinointi ja viestintä , Tekoäly , Tieto- ja viestintäteknologia , Viestintä

(4.8)

Palaute aikaisemmista koulutuksista:

 • - "Erinomainen kolmetuntinen: asiantuntevasti, kattavasti, kiinnostavasti ja täysin ajanhetkeen päivitetysti, hyvin viestittynä luvattu koulutussisältö."

 • - "Kouluttajalla napakka ja asiantunteva tyyli, joka sopi hyvin aiheeseen. Huomasi, että hän tunsi aiheen kuin omat taskunsa ja sai minutkin innostumaan! Miellyttävä ääni."

 • - "Erittäin mielenkiintoinen ja ajankohtainen. Kouluttaja selitti mielestäni asiat myös sellaisella tasolla, että ne pystyi ymmärtämään, vaikka ei olisi alan asiantuntija."

 • - "Hieno koulutus, erinomaista myös sen täydellinen ajantasaisuus, eli ihan tuoretta tietoa päivitetty mukaan koulutukseen + se että samantien vastailtiin kysymyksiin oli myöskin erinomainen anti."

 • - "Koulutus oli erittäin mielenkiintoinen, informatiivinen ja innostava. Kouluttaja erinomainen esiintyjä ja asiantunteva, lisäksi innostava."

 • - "Hyvä, tiivis ja selkeä setti. Kouluttaja oli sopivan energinen. Esitys eteni jouhevasti, asiallinen muttei kuiva, hyvin koostettu. Suosittelen: tämä oli erinomainen paketti, aihe erittäin ajankohtainen. Koulutuksessa opitut taidot ovat monipuolisesti hyödyllisiä."

  Opi nyt luomaan monipuolisia visuaalisia elementtejä ja videoita tekoälyn avulla!


  ChatGPT:n käyttö sisällöntuotannossa kuva- ja videotyökalujen kanssa monipuolistaa viestintää ja markkinointia. Niiden avulla voit saavuttaa uusia ulottuvuuksia. Luova tekoäly auttaa luomaan ideoita, tuottamaan niiden variantteja ja esittämään uusia ehdotuksia toteutukselle.

  Tervetuloa inspiroitumaan uusimpien työkalujen parissa!

  Yhdistämällä ChatGPT:n muihin luovan tekoälyn palveluihin, kuten DALLE2, Midjourney, Synthesia ja StableDiffusion API, voit luoda monipuolisia visuaalisia elementtejä ja videoita tekstisisällön rinnalle.

  ChatGPT voi myös avustaa viestintäsi parantamisessa, käännöksissä ja erilaisten tyylilajien käytössä. Tässä koulutuksessa opit konkreettisten esimerkkien avulla, missä kaikissa tilanteissa ChatGPT:tä voi hyödyntää.


  Kenelle
  Luovan työn tekijät, sisällöntuottajat, markkinoinnin ja viestinnän tekijät, koulutusalan tekijät, asiantuntijat, esihenkilöt, yrittäjät


  Hyödyt
  – Opit, kuinka voit saavuttaa uuden tason luovuudessa ja tehostaa työskentelyäsi merkittävästi.
  – Opit laajentamaan sisällöntuotannon tuloksia käyttämällä tekoälypohjaisia kuvan- ja videontuotantopalveluita
  – Opit miten voit generoida viestintäideoita ja luoda tekoälyloistoa viestintään
  – Päivitämme koulutuksen sisältöä sitä mukaa, kun uusia ominaisuuksia tulee.


  Kouluttaja

  Valmentaja, tietokirjailija Immo Salo, ChatGPT-kouluttaja

  Immo Salo on toiminut valmentajana yrityksissä ja yliopistoissa vuodesta 2003 lähtien. Immo on kirjoittanut useita tietokirjoja aiheista tekoäly, big data, pilvipalvelut ja analytiikka.

  Palautetta osallistujilta:
  – ”Erinomainen kolmetuntinen: asiantuntevasti, kattavasti, kiinnostavasti ja täysin ajanhetkeen päivitetysti, hyvin viestittynä luvattu koulutussisältö.”
  – ”Kouluttajalla napakka ja asiantunteva tyyli, joka sopi hyvin aiheeseen. Huomasi, että hän tunsi aiheen kuin omat taskunsa ja sai minutkin innostumaan! Miellyttävä ääni.”
  – ”Erittäin mielenkiintoinen ja ajankohtainen. Kouluttaja selitti mielestäni asiat myös sellaisella tasolla, että ne pystyi ymmärtämään, vaikka ei olisi alan asiantuntija.”
  – ”Hieno koulutus, erinomaista myös sen täydellinen ajantasaisuus, eli ihan tuoretta tietoa päivitetty mukaan koulutukseen + se että samantien vastailtiin kysymyksiin oli myöskin erinomainen anti.”
  – ”Koulutus oli erittäin mielenkiintoinen, informatiivinen ja innostava. Kouluttaja erinomainen esiintyjä ja asiantunteva, lisäksi innostava.”
  – ”Hyvä, tiivis ja selkeä setti. Kouluttaja oli sopivan energinen. Esitys eteni jouhevasti, asiallinen muttei kuiva, hyvin koostettu. Suosittelen: tämä oli erinomainen paketti, aihe erittäin ajankohtainen. Koulutuksessa opitut taidot ovat monipuolisesti hyödyllisiä.”

  Ohjelma

  8.45 Tervetuloa linjoille
  9.00 Koulutus alkaa
  – Pidämme koulutuksen aikana pari lyhyttä taukoa sopivissa kohdissa

  ChatGPT: assistentti palveluksessasi
  – Tutustumme konkreettisten esimerkkien kautta, kuinka moderni tekoälyavusteinen assistentti, kuten ChatGPT, voi vastata moniin haasteisiin ja tehtäviin.
  – Katsomme, missä kaikissa tilanteissa sitä voi hyödyntää.

  ChatGPT ja luovan sisällöntuotannon työkalut
  – Voit saavuttaa ChatGPT:n avulla uuden tason luovuudessa ja tehostaa työskentelyäsi merkittävästi.
  – Käytännön esimerkkien avulla opit, kuinka ChatGPT voi tukea sisällöntuotantoprosessia ja kuinka voit laajentaa sen tuottamia tuloksia käyttämällä tekoälypohjaisia kuvan- ja videontuotantopalveluita, kuten DALLE2 ja Synthesia.

  DALLE2, Midjourney StableDiffusion ja Synthesia tuomassa tekoälyloistoa viestintään
  – Näiden työkalujen avulla voit generoida viestintäideoita ja suunnitella sisältöjä eri kanaviin helpommin ja nopeammin.
  – Opit, kuinka voit luoda mainoslauseita sosiaalisen median kanaviin, kuinka luot ja käytät viestipohjia, ja miten voit innovoida uusia ideoita jatkuvasti.

  Innovatiivisia käyttöesimerkkejä markkinoinnin ja viestinnän maailmasta
  – Esittelemme käytännönläheisiä esimerkkejä, jotka inspiroivat ja auttavat löytämään uusia sovelluskohteita omaan työhön ja toimialaan.
  – Tutustumme erilaisiin innovatiivisiin ja ennennäkemättömiin malleihin siitä, kuinka tekoälyavusteinen assistentti sekä kuvien ja videoiden tuotantopalvelut voivat parantaa ja monipuolistaa markkinoinnin ja viestinnän alueita.

  Käytännön case-esimerkki sekä keskustelu sen herättämistä ajatuksista
  – Päivän lopuksi teemme yhdessä alusta loppuun esimerkkitoteutuksen, jossa käytämme kaikkia esiteltyjä työkaluja luodaksemme uniikkia ja säväyttävää markkinointiviestintää. Sen jälkeen keskustelemme sen herättämistä ajatuksista ja ideoista.

  Aikaa kysymyksille

  12.00 Koulutus päättyy


  Koulutuspaikka:
  Verkkokoulutus Zoom-alustalla. Voit kysyä ja kommentoida koulutuksen aikana. Lähetämme tarkempaa osallistumisinfoa sähköpostiisi ennen koulutusta.

  Ajankohta:
  perjantai 01.09.2023 klo 9-12

  Hinta:
  397 euroa /hlö (+ alv 24 %). Hintaan sisältyy sähköinen luentomateriaali.

  Ryhmäetuhinnat:
  357 euroa /hlö (+ alv 24 %), kun samasta organisaatiosta on kaksi osallistujaa,
  297 euroa /hlö (+ alv 24 %), kun samasta organisaatiosta on kolme tai useampia osallistujia.

  Laskutus tapahtuu, kun koulutuksen toteutuminen varmistuu.


  Myös yrityskohtaiset toteutukset:
  Ota yhteyttä: toimisto@ratekoulutus.fi


  Ilmoittautumisen peruutusehdot:
  Jos osallistuminen perutaan myöhemmin kuin 8 vuorokautta ennen koulutustilaisuuden alkua, veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle.


  Katso myös: ChatGPT – tekoälystä uusi työn supervoima (3 h) 14.09.2023, Etäkoulutus


  Kouluttajan muut kurssit

  Samankaltaisia kursseja