fbpx
ChatGPT -moninkertaista tuottavuutesi tekoälyn avulla (3 h)
Kauppakamarin Koulutus järjestää nyt koulutuksen:

ChatGPT -moninkertaista tuottavuutesi tekoälyn avulla (3 h)

600 euroa /hlö + alv 24 %

EUR

05.12.2023, Etäkoulutus , Etäkoulutus 7 marraskuun, 2023 Sampo Korppoo

Tekoäly , Tieto- ja viestintäteknologia

(5)

Palaute aikaisemmista koulutuksista:

 • "Kolmen tunnin paketti oli tehokas ja asiapitoinen, ja tähän kohtaan juuri riittävä avaamaan chatGPT:n mahdollisuuksia. Kouluttaja oli selkeäsanainen ja pysyi asiassa. Etäkoulutusyhteydet toimivat hyvin."

 • "Sisältö oli oikein hyvä ja ensi kertaa asiaan tutustuvallekin riittävän selkeä."

 • "Mielenkiintoista ja havainnollista, myös sellaiselle jolle tämä AI-kokonaisuus on vielä hieman hyhmäinen käsite."

  Marraskuussa 2022 OpenAI julkisti ChatGPT:n ja nosti nopeasti tekoälyn päivän puheenaiheeksi. Uusi tekoälypalvelu on vasta alkusoittoa sille, mitä on tulossa, mutta näyttää jo nyt, mihin tekoäly työn arjessa kykenee.

  Keskustelevan, valtavaan muuttujamäärään perustuvan tekstimallin avulla moninkertaistat työtehosi ja samalla vähennät virheitä sekä stressiä. ChatGPT auttaa tuottamaan uusia ideoita, laatimaan niihin liittyviä suunnitelmia, tuottamaan ohjeita ja sisältöä, ratkaisemaan ongelmia, poistamaan luovuuden pullonkauloja ja yhdessä muiden palveluiden kanssa kuten kuvia tuottavan Dalle3:n kanssa avaa aivan uuden ulottuvuuden oman luovuuden ja tuottavuuden esille tuomiseen omassa työssä.

  Kouluttaja:
  Immo Salo
  , toimitusjohtaja, Bonairo Oy
  Immo Salolla on yli 20 vuoden kokemus koulutusten pitämisestä yrityksille ja yliopistoille digitalisaatioon liittyvistä aiheista. Salo on kirjoittanut myös neljä tietokirjaa liittyen tekoälyyn, big dataan, pilvipalveluihin ja analytiikkaan. ChatGPT-koulutuksia Salo on ollut pitämässä Suomessa ja Ruotsissa yhteistyökumppaneiden kautta erinomaisin palauttein. Lisäksi hän on ollut sarjayrittäjänä vuodesta 2006 ja toimii tällä hetkellä luovaan tekoälyyn erikoistuneen Bonairo Oy:n toimitusjohtajana.

  Palautetta aiemmista koulutuksista:
  ”Kolmen tunnin paketti oli tehokas ja asiapitoinen, ja tähän kohtaan juuri riittävä avaamaan chatGPT:n mahdollisuuksia. Kouluttaja oli selkeäsanainen ja pysyi asiassa. Etäkoulutusyhteydet toimivat hyvin.”
  ”Sisältö oli oikein hyvä ja ensi kertaa asiaan tutustuvallekin riittävän selkeä.”
  ”Mielenkiintoista ja havainnollista, myös sellaiselle jolle tämä AI-kokonaisuus on vielä hieman hyhmäinen käsite.”
  ”Selkokielellä kerrottua, äärimmäisen mielenkiintoista tarinaa ChatGPT:stä ja sen käyttömahdollisuuksista.”

  OHJELMA

  12.45 Yhteyden avaus

  13.00 ChatGPT: mistä on kyse?
  – ChatGPT näyttää, mihin tekoäly kykenee jo nyt. Muutaman innostavan käytännön esimerkin avulla tutustumme sen mahdollisuuksiin yleisesti.

  Sisällöntuotanto ja ChatGPT
  – ChatGPT auttaa sisällöntuottajaa saamaan luovuutensa lentoon ja vieläpä tekee sen tehokkaasti.
  – Keskustelevaan tyyliin se auttaa ensin ideoimaan ja sitten jopa tuottaa valmiin sisällön puolestasi.
  – Työtehon kasvu kymmenkertaiseksi ei välttämättä ole edes liioittelua.
  – Käytännön esimerkkejä, miten ChatGPT parhaiten osaa auttaa ja miten sen tuottamia tuloksia voidaan lisämaustaa esimerkiksi tekoälyn tuottamalla taiteella ja kuvilla.

  Markkinointi- ja muu viestintä ja ChatGPT
  – Markkinointiviestinnän ideoiden tuottaminen ja sisältöjen hahmottelu eri kanaviin helpottuu ja nopeutuu ChatGPT:n avulla.
  – Erilaiset mainoslauseet esimerkiksi some-kanaviin syntyvät käden käänteessä.

  ChatGPT ja nettisivut, näkyvyys verkossa sekä verkkokauppa
  – ChatGPT osaa auttaa verkkosivujen ulkoasuun liittyvissä kysymyksissä ja taustalta löytyvän koodin kehittämisessä ja ylläpitämisessä.
  – Lisäksi se avustaa verkkosivujen hakukonenäkyvyyden nostamisessa ja osaa esimerkiksi tuottaa iskeviä tuotekuvauksia verkkokaupan tuotteille ja palveluille.

  Viimeisimmät ominaisuudet ja mitä on luvassa lähiaikoina?
  – DALL-E 3 – kuvien tuottaminen ChatGPT:n avulla
  – ChatGPT ja kuvien ymmärtäminen – ChatGPT ymmärtää nyt myös kuvaviestejä ja osaa tulkita niitä
  – Keskustele ChatGPT:n kanssa – lokakuussa 2023 ChatGPT sai äänen ja osaa nyt myös puhua
  – Elämme nyt tekoälykehityksen kultaryntäystä ja on mahdotonta tarkalleen ennustaa, miltä tulevaisuuden tekoälykehitys näyttää. Varmaa on, että vuosi 2023 on ollut vauhdikkain tekoälykehityksen vuosi tähän mennessä, eikä vauhti näytä hidastumisen merkkejä. Hyppää siis kyytiin ja nauti vauhdista!

  16.00 Koulutus päättyy


  Koulutuspaikka:
  Etäkoulutus

  Ajankohta:
  5.12.2023, klo 13.00-16.00

  Normaalihinta:
  600 euroa
  /hlö + alv 24 %.

  Jäsenetuhinta Kauppakamarin jäsenille:
  450 euroa
  /hlö + alv 24 %.

  Huom! Tutustu myös Helsingin seudun kauppakamarin Kausikorttiin! Kausikortti oikeuttaa osallistumaan vuoden aikana max kymmeneen Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutukseen. Yhden koulutuksen hinta on normaalisti keskimäärin 400 euroa, joten tämän kiinteähintaisen kortin tilaajana hyödyt todella isosti. Uusia koulutuksia julkaistaan ympäri vuoden. Tutustu kausikorttiin tästä.

  Ilmoittautumisen peruutusehdot:
  Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

  Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

  Kouluttajan muut kurssit

  Samankaltaisia kursseja