fbpx
ChatGPT: ota tekoälyn mahdollisuudet haltuun helposti (3 h)
Suositun koulutuksen uusinta, varaa paikkasi nyt!
KurssitNyt järjestää nyt koulutuksen:

ChatGPT: ota tekoälyn mahdollisuudet haltuun helposti (3 h)

397 euroa /hlö + alv 24 %

397 EUR

28.11.2023, Etäkoulutus , Etäkoulutus 5 lokakuun, 2023 Sampo Korppoo

Digitalisaatio ja uudet teknologiat , Markkinointi ja viestintä , Tekoäly , Tieto- ja viestintäteknologia , Toiminnan kehittäminen

(4.7)

Palaute aikaisemmista koulutuksista:

 • -"Olipas korkealentoinen aihe. Varmasti tulee käyttöön. Hienosti koulutettu, kiitos. Imaisi kyllä täysillä mukaan. Nyt ymmärrän, minkälaiseen maailmaan ollaan menossa. Hienosti argumentoitua materiaalia, jossa rakenne on kunnossa, huh, huh.. Tässä pitää pysyä mukana. Kouluttaja erinomainen, asiantunteva, selkeä, hyvä!" -Eero Jalkanen, Treglas Oy

 • - "Koulutuksen anti oli syventävä, minulla oli ennestään jonkin verran kokemusta aiheesta. Hyvä oli huomata, että tekoälyn kanssa voi tehdä oikeasti töitä, tallettaa eri proseduureja ja uudelleen käyttää niitä sekä se, että se oikeasti oppii käyttäjästä ja käyttäjän aihealueesta koko ajan uutta."

 • - "Kiitos loistavasta koulutuksesta! Todella selkeä, looginen eteneminen. Minulla ei tosiaan mitään aikaisempaa kokemusta tästä, mutta tiedän jo miten tulen tätä buzineksessä hyödyntämään. Esimerkit avasivat hyvin miten chatGPT käytännössä toimii. Iso kiitos!"

 • - "Kiitos koulutuksesta! Se oli hieno läpileikkaus ChatGpt:n mahdollisuuksista - selkeä, käytännönläheinen, oivaltava ja syvällinen!"

 • - "Sami, kiitos paljon todella innostavasta ja rohkaisevasta koulutuksesta ChatGPT:n käyttämiseen liittyen. Opin valtavan paljon. Olet maanläheinen, järjestelmällinen ja lämminhenkinen kouluttaja!"

 • - "Oli oikein hyvä, tehokkaasti ja selkeästi vedetty koulutus! Olen inspiroitunut kokeilemaan tätä heti. Hienoa, että ehdit vastata chat-kysymyksiin samalla. Käytännön esimerkit oli hyviä, varsinkin kun tehtiin yhdessä lopussa."

 • - "Kiitos Sami. Oli todella hyvä ytimekäs ja selkeä koulutus! Ymmärrän nyt miten ChatGPTä voi hyödyntää. Uskomattomat mahdollisuudet!"

 • - "Koulutus oli hyödyllinen ja herättelevä juuri siinä, ettei pidä etukäteen omilla ajatuksilla rajoittaa sitä millä tavoin tekoälyä voi hyödyntää. Ja että kannattaa kokeilla ja määritellä mahdollisimman tarkasti. Pidän rauhallisesta ja selkeästä tavastasi puhua ja selität asioita ymmärrettävästi kuulijoita arvostaen."

 • - "Kiitos, Sami! Tämä on ollut todella inspiroivat koulutus. Sormet jo syyhyävät ja haluan päästä kokeilemaan, mitä kaikkea voin tehdä yhdessä ChatGpt:n avulla. Tässä tuli hyvin sekä pohjatietoa että käytännön esimerkkejä. Todella innostavaa, että kaiken voi tehdä helpommin ja tehokkaammin - ja itse asiassa hauskemmin!"

 • - "Hyvä, selkeä, inspiroiva ja silmiä avaava koulutus. Innostus asiaa kohtaan nousi ja tuntuu, että todella tulevaisuuden juttu. Tai siis jo nyt, mutta silti vasta pieni osa ihmisistä hyödyntää tätä. Kuten sanoit, todellinen kilpailuetu! Esitystapasi on miellyttävä. Sinua on mukava ja helppo kuunnella."

 • - “Selkeä ja helposti ymmärrettävä koulutus. Kiitos!”

 • - “Reppuun tuli paljon uusia ideoita, joita voin toteuttaa omassa työssäni.”

 • - “Paljon käyttökelpoisia vinkkejä.”

 • - “Käytännönläheinen opetustapa.”

 • - “Odotin koulutukselta paljon, mutta sain vielä enemmän kuin odotin. Kiitos!”

  Tekoäly tulee mullistamaan työelämän.

  Haluatko varmistaa, että yrityksesi menestyy myös jatkossa ja sinä pysyt vahvoilla tulevaisuuden työmarkkinoilla?


  Ota tekoälyn mahdollisuudet nyt helposti haltuusi.
  – Tule mukaan käytännönläheiseen koulutukseen, jossa opit hyödyntämään tekoälyä yksinkertaisesti ja helposti. Asiat on esitetty käytännönläheisesti maalaisjärjellä.

  Keskitymme ChatGPT:hen, joka voi kymmenkertaistaa tehokkuutesi mm. seuraavilla osa-alueilla:
  – suunnittelu, tutkimus ja selvitys,
  – ideointi, ongelmanratkaisu,
  – sisällöntuotanto,
  – ongelmanratkaisu,
  – markkinointi, myynti,
  – asiakaspalvelu,
  – johtaminen, toiminnan ohjaus jne.

  ChatGPT: ota tekoälyn mahdollisuudet haltuun helposti -koulutuksen vetäjä Sami Vesamo on käyttänyt itse tekoälyä työssään menestyksekkäästi.

  Tässä koulutuksessa saat vastauksia mm. näihin kysymyksiin:
  – Mitä sinun tulee tietää tekoälystä työsi ja tulevaisuutesi kannalta?
  – Miten voit alkaa hyödyntää tekoälyä työssäsi jo tänään?
  – Mitä tehtäviä tekoäly voi tehdä ja missä sitä kannattaa hyödyntää?
  – Mihin tekoälyä ei kannata käyttää?
  – Kuinka käytät tekoälyä 10 kertaa tehokkaammin kuin suurin osa tekoälyn käyttäjistä?

  Koulutuksen aikana voit esittää kysymyksiä.
  Koulutuksessa voit saada myös henkilökohtaisia vinkkejä juuri sinun tilanteeseesi liittyen.


  Kenelle
  – markkinoinnin, myynnin ja viestinnän alalla toimiville, asiantuntijoille, esihenkilöille, sisällöntuottajille ja luovan työn tekijöille sekä johtotehtävissä toimiville


  Hyödyt
  – Tässä koulutuksessa emme hukuta sinua informaatioon, vaan opetamme 5% taidoista, joilla saat 95% tekoälyn mahdollisuuksista haltuusi.
  – Tämän koulutuksen jälkeen sinulla on kaikki tarvittava tieto ja pystyt heti käyttämään tekoälyä apuna työssäsi.
  – Opit, miten voit luoda tekoälystä itsellesi maailmanluokan henkilökohtaisen mentorin, valmentajan tai assistentin.
  – Koulutuksessa opit monien käytännön esimerkkien avulla, miten tekoälyä voi käyttää helposti ja nopeasti.


  Kouluttaja

  Digiliiketoiminnan asiantuntija Sami Vesamo, ChatGPT: ota tekoälyn mahdollisuudet haltuun helposti -kouluttaja
  Sami Vesamo on toiminut digiyrittäjänä vuodesta 2009 ja on ollut mukana perustamassa Suomen suurimpia nettitapahtumia. Sami on digiliiketoiminnan, markkinoinnin ja myynnin ammattilainen ja on ollut mukana myymässä kymmenillä miljoonilla euroilla palveluita ja tuotteita netin välityksellä. Hän on auttanut satoja yrityksiä hyödyntämään uusimmat trendit yritystoiminnan kasvattamisessa.

  Aiempien osallistujien kommentteja:

  -”Olipas korkealentoinen aihe. Varmasti tulee käyttöön. Hienosti koulutettu, kiitos. Imaisi kyllä täysillä mukaan. Nyt ymmärrän, minkälaiseen maailmaan ollaan menossa. Hienosti argumentoitua materiaalia, jossa rakenne on kunnossa, huh, huh.. Tässä pitää pysyä mukana. Kouluttaja erinomainen, asiantunteva, selkeä, hyvä!” -Eero Jalkanen, Treglas Oy
  – ”Koulutuksen anti oli syventävä, minulla oli ennestään jonkin verran kokemusta aiheesta. Hyvä oli huomata, että tekoälyn kanssa voi tehdä oikeasti töitä, tallettaa eri proseduureja ja uudelleen käyttää niitä sekä se, että se oikeasti oppii käyttäjästä ja käyttäjän aihealueesta koko ajan uutta.”
  – “Kurssi oli todella hyvä! Tosi hyvän yleiskäsityksen sai ChatGPT:stä ja sen mahdollisuuksista! Suosittelen! Ja siis lisäksi vielä, että yllätyin kyllä ihan aidosti kuinka hyvän kurssin pidit, kun luulin tietäväni aika paljon AI:n hyödyistä, niin silti sain paljon ideoita ja vinkkejä.”
  – ”Kiitos loistavasta koulutuksesta! Todella selkeä, looginen eteneminen. Minulla ei tosiaan mitään aikaisempaa kokemusta tästä, mutta tiedän jo miten tulen tätä buzineksessä hyödyntämään. Esimerkit avasivat hyvin miten chatGPT käytännössä toimii. Iso kiitos!”
  – ”Kiitos koulutuksesta! Se oli hieno läpileikkaus ChatGpt:n mahdollisuuksista – selkeä, käytännönläheinen, oivaltava ja syvällinen!”
  – ”Sami, kiitos paljon todella innostavasta ja rohkaisevasta koulutuksesta ChatGPT:n käyttämiseen liittyen. Opin valtavan paljon. Olet maanläheinen, järjestelmällinen ja lämminhenkinen kouluttaja!”
  – ”Oli oikein hyvä, tehokkaasti ja selkeästi vedetty koulutus! Olen inspiroitunut kokeilemaan tätä heti. Hienoa, että ehdit vastata chat-kysymyksiin samalla. Käytännön esimerkit oli hyviä, varsinkin kun tehtiin yhdessä lopussa.”
  – ”Koulutus oli hyödyllinen ja herättelevä juuri siinä, ettei pidä etukäteen omilla ajatuksilla rajoittaa sitä millä tavoin tekoälyä voi hyödyntää. Ja että kannattaa kokeilla ja määritellä mahdollisimman tarkasti. Pidän rauhallisesta ja selkeästä tavastasi puhua ja selität asioita ymmärrettävästi kuulijoita arvostaen.”
  – ”Kiitos, Sami! Tämä on ollut todella inspiroiva koulutus. Sormet jo syyhyävät ja haluan päästä kokeilemaan, mitä kaikkea voin tehdä yhdessä ChatGpt:n avulla. Tässä tuli hyvin sekä pohjatietoa että käytännön esimerkkejä. Todella innostavaa, että kaiken voi tehdä helpommin ja tehokkaammin – ja itse asiassa hauskemmin!”
  – ”Hyvä, selkeä, inspiroiva ja silmiä avaava koulutus. Innostus asiaa kohtaan nousi ja tuntuu, että todella tulevaisuuden juttu. Tai siis jo nyt, mutta silti vasta pieni osa ihmisistä hyödyntää tätä. Kuten sanoit, todellinen kilpailuetu! Esitystapasi on miellyttävä. Sinua on mukava ja helppo kuunnella.”

  Katso myös: Tekoäly johtamisessa: näin kasvatat tuottavuutta (3 h) 16.11.2023 – Etäkoulutus klo 13 – 16


  Ohjelma

  12.45 Tervetuloa linjoille
  13.00 Koulutus alkaa
  – Koulutuksen aikana kaksi 10 minuutin taukoa
  16.00 Koulutus päättyy

  Mikä on tekoäly ja mitä sinun tulee siitä tietää työsi ja tulevaisuutesi kannalta

  Miten voit alkaa hyödyntää tekoälyä työssäsi jo tänään
  – Esimerkkejä tekoälyn käytöstä juuri sinun työssäsi
  – Mitä tehtäviä tekoäly voi tehdä ja missä sitä kannattaa hyödyntää
  – Mihin tekoälyä ei kannata käyttää
  – Opi välttämään yleisimmät virheet ja sudenkuopat tekoälyn käytössä

  Luodaan sinulle henkilökohtainen suunnitelma siitä, missä työtehtävissäsi tekoälyä kannattaa käyttää ja miten

  Opi luomaan tekoälystä itsellesi maailmanluokan henkilökohtainen mentori, valmentaja tai assistentti
  – Opi käyttämään tekoälyä tehokkaasti ja saamaan sillä halutut tulokset ja vielä enemmän
  – Opi taidot, jotka ovat tekoälyn käytön kannalta tärkeimmät
  – Opi käyttämään tekoälyä 10 kertaa tehokkaammin kuin suurin osa tekoälyn käyttäjistä

  Opi yksinkertainen malli, jonka avulla pysyt helposti mukana tekoälyn kehityksessä ilman, että käytät siihen paljon aikaa


  Koulutuspaikka:
  Verkkokoulutus Zoom-alustalla. Voit kysyä ja kommentoida chatissa koulutuksen aikana. Lähetämme tarkempaa osallistumisinfoa sähköpostiisi ennen koulutusta.

  Ajankohta:
  tiistai 28.11.2023 klo 13-16

  Hinta:
  397 euroa /hlö (+ alv 24 %). Hintaan sisältyy sähköinen luentomateriaali.

  Ryhmäetuhinnat:
  357 euroa /hlö (+ alv 24 %), kun samasta organisaatiosta on kaksi osallistujaa,
  297 euroa /hlö (+ alv 24 %), kun samasta organisaatiosta on kolme tai useampia osallistujia.

  Laskutus tapahtuu, kun koulutuksen toteutuminen varmistuu.


  Myös yrityskohtaiset toteutukset:
  Ota yhteyttä: info@kurssitnyt.fi


  Ilmoittautumisen peruutusehdot:
  Jos osallistuminen perutaan myöhemmin kuin 8 vuorokautta ennen koulutustilaisuuden alkua, veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle.


  Kouluttajan muut kurssit

  Samankaltaisia kursseja