fbpx
ChatGPT Plus tehokäyttö -parhaat syötteet, data-analyysi ja GPT:t (3 h)
Yritysakatemia järjestää nyt koulutuksen:

ChatGPT Plus tehokäyttö -parhaat syötteet, data-analyysi ja GPT:t (3 h)

390 euroa /hlö + alv 24 %

390 EUR

25.04.2024, Etäkoulutus , Etäkoulutus 14 maaliskuun, 2024 Sampo Korppoo

Tekoäly

ChatGPT:tä käytetään jo monissa organisaatioissa työn tehostamiseen. Palvelun käyttö on monille tuttua, mutta millainen käyttö on tehokasta? Ja miten koostetaan toimivimmat syötteet? ChatGPT Plus palvelun ympärille on rakentunut GPT-sovelluksiin perustuva ekosysteemi, jossa GPT:t tarjoavat lukuisia parannuksia ja uusia ominaisuuksia eri käyttötarkoituksiin tekoälyä käytettäessä. Omien GPT-sovelluksien rakentaminen ei vaadi ohjelmointitaitoja. ChatGPT Plus palvelussa on myös hyödyllinen data-analyysi työkalu, jonka avulla voi tehdä nopeita analyysejä ja visualisointeja datasta tekoälyn avulla.

Koulutuksessa esitellään esimerkkejä tehokkaista ja monikäyttöisistä syötteistä sekä näytetään tapoja hienosäätää mallia ja vähentää hallusinaatioita. Koulutuksen jälkeen tiedät, miten tehokkaimmat syötteet koostetaan ja osaat käyttää useita erilaisia strategioita saadaksesi generatiivisesta tekoälystä enemmän irti. Koulutuksessa käydään lävitse, mitä GPT-sovellukset ovat ja miten niitä voi itse tehdä, sekä mitä valmiita on saatavilla. Koulutuksessa esitellään ja näytetään esimerkkejä hyödyllisistä ja tehokkaista valmiista GPT-sovelluksista eri osa-alueilta. Lisäksi tarkastellaan ChatGPT Plus palvelun data-analyysi työkalua, jolla voidaan tehostaa organisaatioissa tarvittavia tiedon ymmärtämiseen ja esittämiseen liittyviä tehtäviä. Pääosa koulutusajasta käsittelee käytännön esimerkkejä ja sovelluksia.

Kenelle?
Tämä koulutus on tarkoitettu niille, jotka pyrkivät saamaan enemmän irti generatiivisen tekoälyn mahdollisuuksista ja oppimaan miten ChatGPT Plus palvelua kannattaa käyttää. Saat ajantasaisen tiedon, mitä muutoksia ja uudistuksia palveluun on tullut ja tulossa. Koulutus ei vaadi ennakkotietoja.

Kouluttaja
Jani Teerioja
, Tieto- ja teknologia-asiantuntija FM, DI, KTM, Suomen Ammattipuhujat / Mediabot Oy
Jani Teerioja on erikoistunut generatiivisen tekoälyn kouluttamiseen ja konsultointiin. Janin tausta on tekninen, mutta koulutuksissa on tärkeintä selkeys, kansantajuisuus ja havainnollistavat esimerkit. Jani on koulutukseltaan FM, KTM ja DI. Uusia teknologioita ja näkökulmia teknologioiden soveltamiseen jo kolmelta vuosikymmeneltä.

Asiakaspalautteita Janin koulutuksista:
”Kokonaisuudessaan hyvä ja erittäin ajankohtainen setti. Kouluttaja oli selkeä ja aiheet jaksottuivat sopivassa suhteessa esimerkein ja muun materiaalin kesken. Kuuntelin siis jälkikäteen. Olisin kaivannut tieteellisten tutkimusten maininnan yhteydessä tiedon, missä ja kuka tutkinut. Slideissa ko. asiat oli kirjoitettu mutta puheessa mainittiin useamman kerran tieteellisesti osoitettu, mutta taustat jäivät sanomatta. Kiitokset!”
– Tekoälyn perusteet ja sovelluskohteet, 8.12.2023

”Osallistuin aiemmin Tekoälyn perusteet ja sovelluskohteet koulutukseen, joka herätti hyvinkin paljon ajatuksia. Tekoälyn tietoturvan ja tietosuojan perusteet oli mielestäni hyvä ja looginen jatkumo aiemmalle koulutukselle. Jani kertoo ja näyttää asiat käytännönläheisesti ja hyvin ymmärrettävästi, toimii.”
– Tekoälyn tietoturvan ja tietosuojan perusteet, 15.12.2023

OHJELMA

• OpenAI ja ChatGPT Plus – mitä uutta ja mitä tulossa?
• ChatGPT Plus kyvykkyys suhteessa kilpailijoihin
• Promptauksen yleinen strategia ja käytännön ohjeet
• Kehittyneet syötteet:
– Syötteen rakenne
– Roolit ja simulointi
– Päättelyketjut
– Opasta esimerkein
– API: hienosäätäminen
– API: parametrisointi
– Reflektio
– Muita hyödyllisiä toimintatapoja

• GPT-sovellukset – oma kustomoitu ChatGPT
• Hyödyllisiä GPT-sovelluksia useilta eri osa-alueilta, esimerkiksi:
– Tiedon hakeminen ja käsittely
– Tieteellinen laskenta
– Graafit ja tiedon visualisointi
– Integraatioalustat
– Muut hyödylliset GPT:t

• Data-analyysi ja visualisointi
• Teksti- ja numeraaliset aineistot
• Data-aineistojen käsittely ja yhdistely
• Visualisointi
• Koropleettiset kartat ja muita esimerkkejä
• Muut hyödylliset ChatGPT ominaisuudet
• Esimerkkejä ja ohjeita


Koulutuspaikka:
Etäkoulutus

Ajankohta:
25.04.2024, klo 13:00-16:00

Hinta:
390 euroa
/hlö + alv 24 %. Koulutus ja materiaalit sisältyvät hintaan.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % koulutuksen hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.

Varaamme oikeuden muutoksiin, ja siirtää jo sovittuja lähikoulutuksia myöhempään ajankohtaan, tai muuttaa etäkoulutuksiksi. Koulutus saattaa siirtyä tai peruuntua mm. viranomaismääräysten vuoksi, tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Muutosten osalta tiedotamme osallistujia erikseen.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja