fbpx
ChatGPT tehokäyttö -parhaat syötteet, lisäosat ja GPT:t (3 h)
Yritysakatemia järjestää nyt koulutuksen:

ChatGPT tehokäyttö -parhaat syötteet, lisäosat ja GPT:t (3 h)

390 euroa /hlö + alv 24 %

EUR

14.03.2024, Etäkoulutus , Etäkoulutus 24 tammikuun, 2024 Sampo Korppoo

Tekoäly

ChatGPT:tä käytetään jo monissa organisaatioissa työn tehostamiseen. Palvelun käyttö on monille tuttua, mutta millaisella käytöllä saadaan suurimmat hyödyt aikaiseksi? Ja miten koostetaan tehokkaimmat syötteet? ChatGPT Plus palvelun ympärille on rakentunut lisäosiin ja uudempiin GPT-sovelluksiin perustuva ekosysteemi, jossa lisäosat ja GPT:t tarjoavat lukuisia parannuksia ja uusia ominaisuuksia eri käyttötarkoituksiin.

Koulutuksessa esitellään ja näytetään esimerkkejä tehokkaimmista lisäosista eri osa-alueilta. Käydään lävitse mitä GPT-sovellukset ovat ja miten niitä voi itse tehdä sekä mitä valmiita on saatavilla. Koulutuksessa annetaan myös ohjeita, mitä lisäosien ja GPT-sovellusten hyödyntämisessä kannattaa ottaa huomioon, ja mitä tietoturvaongelmia niihin saattaa liittyä. Lisäksi tarkastelemme ChatGPT Plus palvelun data-analytiikka työkalua, jolla voidaan tehostaa huomattavasti tiedon analyysiin ja esittämiseen liittyviä tehtäviä. Pääosa koulutusajasta käsittelee käytännön esimerkkejä ja sovelluksia.

Koulutuksessa käydään lävitse lukuisia esimerkkejä tehokkaista ja monikäyttöisistä syötteistä sekä tapoja hienosäätää mallia ja vähentää hallusinaatioita. Koulutuksen jälkeen tiedät, miten tehokkaimmat syötteet koostetaan ja osaat käyttää useita erilaisia strategioita saadaksesi tekoälystä enemmän irti. Lisäksi tiedät lisäosien ja GPT-sovellusten käyttömahdollisuudet ja osaat hyödyntää niistä tehokkaimpia sekä rakentaa omia GPT-sovelluksia.

Kenelle?
Tämä koulutus on tarkoitettu niille, jotka pyrkivät saamaan enemmän irti tekoälyn mahdollisuuksista ja oppimaan miten ja milloin ChatGPT:tä kannattaa käyttää. Lisäksi voit arvioida ChatGPT Plus palvelun hyödyllisyyttä ja saat ajantasaisen tiedon mitä muutoksia ja uudistuksia palveluun on tulossa. Koulutus ei vaadi ennakkotietoja.

Kouluttaja
Jani Teerioja
, Tieto- ja teknologia-asiantuntija FM, DI, KTM, Suomen Ammattipuhujat / Mediabot Oy
Tieto- ja teknologia-asiantuntija FM, DI, KTM Jani Teerioja on kokenut IT-ammattilainen, jolla on pitkä ja monipuolinen ura ohjelmistoarkkitehtina ja pääkehittäjänä. Hän on erikoistunut syvällisesti IT-teknologioihin, ja tänä päivänä hänen työnsä keskittyy erityisesti ChatGPT:n soveltamiseen, tietoturvallisuuteen sekä organisaatioiden prosessien teknisiin ja taloudellisiin näkökulmiin. Pedanttina ja selkeän ulosannin omaavana hän on pidetty kouluttaja ja osaaja.

OHJELMA

• ChatGPT:n tehokäytön yleinen strategia
• Onko moninkertainen tuottavuus mahdollinen?
• Tietoturva ja tietosuoja ja lisäosiin liittyvät riskit
• Kehittyneet syötteet:
– Syötteen rakenne
– Roolit ja simulointi
– Päättelyketjut
– Opasta esimerkein
– Hienosäätäminen
– Parametrisointi
– Reflektio
– Pseudokielet
– Muita hyödyllisiä toimintatapoja

• GPT-sovellukset – oma kustomoitu ChatGPT

• Hyödyllisiä lisäosia ja GPT-sovelluksia useilta eri osa-alueilta, esimerkiksi:
– Tiedon hakeminen ja käsittely
– Tieteellinen laskenta
– Graafit ja tiedon visualisointi
– Integraatioalustat
– Muut parhaimmat lisäosat

• Data-analyysi ja visualisointi
• OpenAI ja ChatGPT – tulevaisuus ja kilpailijat


Koulutuspaikka:
Etäkoulutus

Ajankohta:
14.3.2024, klo 13:00-16:00

Hinta:
390 euroa
/hlö + alv 24 %. Koulutus ja materiaalit sisältyvät hintaan.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % koulutuksen hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.

Varaamme oikeuden muutoksiin, ja siirtää jo sovittuja lähikoulutuksia myöhempään ajankohtaan, tai muuttaa etäkoulutuksiksi. Koulutus saattaa siirtyä tai peruuntua mm. viranomaismääräysten vuoksi, tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Muutosten osalta tiedotamme osallistujia erikseen.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja