fbpx
ChatGPT:n käyttö työn tehostajana! (2 h)
Eduhouse järjestää nyt koulutuksen:

ChatGPT:n käyttö työn tehostajana! (2 h)

240 euroa /hlö + alv 24 %

240 EUR

27.04.2023, Etäkoulutus , Etäkoulutus 18 huhtikuun, 2023 Sampo Korppoo

Tekoäly , Tieto- ja viestintäteknologia

Tekoälyn avulla voit tehdä työsi tehokkaammin ja tuottaa materiaaleja tai analysoida tietoja paremmin, kuin koskaan. ChatGPT mullistaa blogikirjoitukset, raportit, esitykset ja monia muita asioita, mutta sen käyttö vaatii osaavan käyttäjän.

Opi hyödyntämään tekoälyä tehokkaasti arjessa ja työssä ChatGPT:n käyttötyön tehostajana -kurssilla. Kurssi on helppo ja saavutettava sekä aloittelijoille että jo jonkin verran tietoa omaaville. Oppimisen jälkeen voit hyödyntää ChatGPT:n monipuolisia taitoja, kuten tietojen analysointia, kirjoittamista, kääntämistä ja paljon muuta. Nauti tehokkuuden ja tuottavuuden lisääntymisestä, kun opit käyttämään tekoälyä työssäsi.


Tavoite
Tämän kurssin tavoitteena on antaa osallistujille valmiudet hyödyntävät ChatGPT:tä suomen kielellä tehokkaasti ja tarkasti.


Kenelle
Tämä kurssi tarjoaa perustiedot ja käytännön harjoituksia ChatGPT:n käytöstä suomeksi sekä monilla muilla kielillä. Kurssin tavoitteena on antaa opiskelijoille valmiudet hyödyntää ChatGPT:tä arjessa ja työssä, esimerkiksi tietojen hakemisessa, raporttien luomisessa, Excelin käytössä, sisällön kääntämisessä, tiedon muotoilussa, blogien ja sosiaalisen median kirjoittamisessa sekä PowerPoint-esitysten tekemisessä.


Kouluttaja:
WebOpettaja Esa Riutta
Esa Riutta
Esa kouluttaa sosiaalisen median kurssit perusteista aina markkinointiin ja videon striimaamiseen saakka. Lisäksi hän taitaa myös Microsoft Officen valikoiman, kuvankäsittelyn ja mobiilin. Esa tunnetaan myös WebOpena.


Ohjelmaversio
Tämä kurssi käyttää uusinta ChatGPT-versiota


Koulutuksen sisältö

ChatGPT:n perusteet
– Mihin ChatGPT:tä voidaan käyttää
– Miten ChatGPT:tä käytetään suomeksi
– ChatGPT:n käyttö useilla kielillä

ChatGPT:n hyödyntäminen arjessa ja työssä
– Käytännön esimerkkejä ChatGPT:n hyödyntämisestä työssä, kuten kysymyksiin vastaaminen, tietojen hakeminen ja raporttien luominen
– ChatGPT:n käyttö Excelin kanssa
– Sisällön kääntäminen ChatGPT:llä
– Tiedon muotoilu ChatGPT:llä
– Blogien ja sosiaalisen median kirjoittaminen ChatGPT:n avulla
– PowerPoint-esitysten tekeminen ChatGPT:n avulla
– Projektityöskentely ChatGPT:n kanssa


Koulutuspaikka:
Etäkoulutus

Ajankohta:
27.4.2023, klo 13-15

Hinta:
240 euroa
/hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja