fbpx
Elonmerkki 2016 (1 pv)
Infor järjestää nyt koulutuksen:

Elonmerkki 2016 (1 pv)

EUR

22.09.2016, Messukeskus, Helsinki Messuaukio 1, Helsinki 6 syyskuun, 2016 Sampo Korppoo

Sosiaalinen media , Tieto- ja viestintäteknologia

Elonmerkin digiloikka 22.09.2016 Messukeskuksessa!

Luotasimme viestinnän kenttää 360 astetta ja yksi teema nousi ylitse muiden – digi!

Niinpä Elonmerkki tarjoaa tänä vuonna ideoita ja vinkkejä digiajan viestijöille ja johtajille. Tiedossa on sekä faktaa että fiktiota, inspiroivaa seuraa ja uudet puitteet verkostoitumiseen!

Digiloikassa ovat mukana mm. Susanna Rahkamo, Ilkka Kurkela, Erja Lohikoski, Noora Elers, Mikko Kuitunen, Elli Tuominen, Jarkko Nordlund, Christina Forsgård, Anni Kuva, Carina Geber-Teir, Anna Salmi ja Jukka-Pekka Vuori. Elonmerkin juontaa Peter Nyman. Mukana myös joukko Laurean diginatiiveja.

Elonmerkissä puhutaan luovuuden välttämättömyydestä, menestyksen salaisuudesta, diginatiiveista ja median digimurroksesta. Haastetaan yhdessä niin johtoa, organisaatiota kuin itseämme. Ja tietysti keskustellaan! D-Talk kysyy, miten digiloikka käytännössä otetaan? Mikä on johtamisen, mikä viestinnän ja muiden avainhenkilöiden vastuu? Miten talojen sisäistä keskustelua digiloikasta voi edistää? Entä organisaatioiden välistä?

Perkasimme myös tutkimuskenttää. Haaviin jäi kiinnostavia tuloksia mm. johdon viestintäosaamisesta, sometrendeistä ja Big Datasta. Esittelemme tutkimustuloksia ja kysymme miten tuloksia voi hyödyntää viestinnässä.

Blogit
Nora Elers: Digitalisaation myötä kilvenkiillotuksen aika on ohi
Ilkka Kurkela: Miksi ihminen voittaa koneen?
Erja Lohikoski: Lähes digivapaalla vyöhykkeellä

Ensiapua somevaivoihin Elonmerkistä
Vaivaako sinua esim. somestrategia, johtoryhmien some-opastaminen tai Social Selling, Instagram, Snapchat, Periscope tai bloggaaminen? Saat ensiapua Elonmerkin sometohtoreilta. Ja ilman ajanvarausta. Klinikalla päivystävät Marja Nousiainen, Laura Pääkkönen ja Laurean diginatiivit.


OHJELMA

08.30Ilmoittautuminen ja aamukahvi

09.00 Tervetuloa Elonmerkkiin!
Päivän juontaja, uutisankkuri ja viestintävalmentaja Peter Nyman

09.15 KEY NOTE: Luovuutta digiajan työyhteisöihin ja viestintään!
Partneri Susanna Rahkamo, Pertec Consulting
Miten innostut digitaalisuuden tuomista muutoksista? Innostutko? Miten johto innostaa henkilöstöä? Miten innovaatiot syntyvät ja miten ne viedään puheista maaliin? Susanna Rahkamo tarjoaa reseptiksi luovuutta tehokkuuspuheen sijaan. Minkälaisen roolin viestinnän ammattilaiset ottavat luovassa organisaatiossa?

10.00 Tämä on faktaa!
Luotaajana Ilkka Kurkela, Senior Lecturer, Digital Business, Laurea Ammattikorkeakoulu
Kommentaattoreina ohjelmakoordinaattori Erja Lohikoski, Julkisen hallinnon ICT-osasto, Valtiovarainministeriö ja viestintäjohtaja Nora Elers, Teknologiateollisuus ry

10.45 Tauko
Ensiapua somepulmiin Pop up -klinikalta

Klinikalla päivystävät yhteistyökumppanimme, sometohtorit Marja Nousiainen, Laura Pääkkönen ja Laurean diginatiivit. Tule someklinikalle, jos sinua askarruttavat esim. somestrategia, johtoryhmien some-opastaminen tai Social Selling, Instagram, Snapchat, Periscope tai bloggaaminen. Klinikka on auki koko päivän, ilman ajanvarausta.

11.00 Menestystä ja viestintää Vincitin reseptillä
Perustaja & maskotti Mikko Kuitunen, Vincit Group O
Ohjelmistotalo Vincit on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi jo kolmena vuonna peräkkäin ja muitakin ykkössijoja on valloitettu. 250 asiantuntijan talossa ei ole johtoryhmää, budjettia ja päällikötkin on karsittu kahteen. Talosta ei löydy myöskään viestintäyksikköä. Mikä on ollut menestyksen salaisuus?

12.00 Lounas
Ensiapua somepulmiin Pop up -klinikalta

13.00 Voiko taitavasti viestimällä voittaa diginatiivit puolelleen?
Digistrategi Elli Tuominen, Kurio
Miten rakennetaan työyhteisö, joka puhuu ja viestii diginatiivin sukupolven kieltä? Saako uutta työntekijöiden sukupolvea innostumaan ja sitoutumaan samoilla keinoilla kuin ennen? Mikä kaikki on lopulta muuttunut viestijän näkökulmasta vai onko mikään? Näihin ja muutamaan muuhun kysymykseen vastaa Elli Tuominen.

13.30 Pöllön digilento – MTV:n transformaatio
Peter Nyman haastattelee MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlundia.
MTV on kokenut täydellisen muodonmuutoksen digitaalisen transformaation myötä. Mitä uusi toimitusjohtaja on ehtinyt saada aikaan ensimmäisen kahdeksan kuukauden aikana? Millainen rooli viestinnällä on ollut muutoksessa?

14.00 Kahvi
Ensiapua somepulmiin Pop up -klinikalta

14.30 D-Talk – Miten digiloikka käytännössä otetaan? Mikä on johtamisen, mikä viestinnän ja muiden avainhenkilöiden rooli ja vastuu?
Viestintäkonsultti, partneri Christina Forsgård, Netprofile
Viestintäjohtaja Carina Geber-Teir, OP Ryhmä
Director, Human Resources Kristiina Hoppu, CGI
Tietohallinnon kehityspäällikkö Anni Kuva, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma
Digitaalisen liiketoiminnan johtaja Anna Salmi, Stockmannin Retail-yksikkö
Kaupallinen johtaja Jukka-Pekka Vuori, Grano

Onnistunut digiloikka vie organisaation menestykseen. Kuka on uskaltanut ottaa loikan? Kuka vielä himmaa ja miksi? Miten talon sisäistä keskustelua digiloikasta voisi edistää? Entä organisaatioiden välistä? Elonmerkki kutsui joukon avainhenkilöitä kertomaan onnistuneista ratkaisuista ja karikoiden välttämisestä.

15.45 Uutiset vuonna 2036 – Elonmerkin loppukevennys
Uutistenlukijana Peter Nyman

Elonmerkki vieraili Maikkarin Mediahubissa. Kurkkasimme siellä tulevaisuuteen ja nauhoitimme joukon skuuppeja. Pysy kanavalla!

16.00-17.30 Jatkot Talvipuutarhassa
Seurustelua tahdittaa Trio Toppen (Ville Kyttälä, piano – Ville Vannemaa, saksofoni – Heikki Laine, basso). Luvassa letkeää tunnelmaa jazzista poppiin.


Koulutuspaikka:
Messukeskus, Messuaukio 1, Helsinki

Aika:
22.09.2016

Hinnat:
Osallistumismaksu 490 eur

Teemahinta 360 eur:
1. Infor Pro -klubilaisille ja
2. Ryhmille, kun osallistujia on kolme tai useampia. Voit koota ryhmän myös talosi ulkopuolelta, omasta verkostostasi!

Jaa päivä kollegasi kanssa, hinta yhteensä 390 eur:
Esim. toinen voi osallistua aamupäivän ja toinen iltapäivän ohjelmaan.

Hintoihin lisätään alv. 24 %

Elonmerkin hinta sisältää:
• aamukahvin,
• ohjelman,
• lounaan,
• iltapäiväkahvin ja
• sähköiset materiaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan kokonaisuudessaan etukäteen. Peruutuksista, jotka tehdään 15.9.2016 jälkeen, veloitamme 50 % hinnasta. Kaksi arkipäivää ennen tapahtumaa ja sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Esteen ilmetessä paikan voi luovuttaa kollegalle 21.09.2016 saakka. Paikan luovuttamisesta tulee ilmoittaa etukäteen osoitteeseen anne.joukama@mif.fi.

Infor pidättää oikeudet muutoksiin.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja