Suomen Ensiapukoulutus järjestää nyt koulutuksen:

Ensiavun peruskurssi EA 1 (2 pv)

Ensiavun peruskurssi EA 1 antaa perustiedot ja -taidot auttaa hätätilanteessa ja tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa. Kurssista saa virallisen EA 1 kurssitodistuksen / kortin. EA 1 kurssi on voimassa kolme vuotta ja kurssitodistus on pätevä kaikissa Euroopan maissa. Ensiavun peruskurssi EA 1 on SPR:n koulutuspohjainen kurssi ja kouluttajamme ovat SPR:n hyväksymiä Ensiavun- ja terveystiedon kouluttajia (ETK).


Kurssin vakiosisältö on seuraava:
– Auttamistoiminta onnettomuudessa tai sairauskohtauksessa
– Hätäensiavun perusteet
– Tajuttomalle annettava ensiapu
– Peruselvytys mm. painelu-puhalluselvytys
– Vierasesine hengitysteissä
– Verenkierron häiriötila (sokki)
– Erilaiset haavat
– Sairauskohtaukset: Aivoverenkierron häiriön oireet, pyörtyminen, rintakipu, epilepsia, diabetes, kouristukset, hengitysvaikeudet (astma, allergia)
– Palovammat ja sähkön aiheuttamat vammat
– Nivelvammat ja murtumat
– Myrkytykset
– Defibrillaattorin käyttökoulutus

—————————

Koulutuspaikka:
ABC Kivimaa, Kiitokatu 2, Lahti

Ajankohta:
23.-24.04.2019 klo 8.00-16.00

Hinta:
160 euroa
+ alv 24 % / henkilö.

Kurssista on myös mahdollisuus saada kaksi (2) kuorma- ja linja-auton kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivää. Jos osallistuja haluaa merkinnän suoritetuista ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivistä TraFiin, veloitamme lisäksi rekisteröintimaksun 17 euroa / kurssipäivä + 9 eur (alv 24%) toimistokuluja.

Päivän tarjoilut omakustanteisesti.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuspäivää. Tämän jälkeen tulevista peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Jos poisjäännistä ei etukäteen ilmoiteta, veloitamme koko maksun. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta ja vaihtumisesta tulee ilmoittaa Suomen Ensiapukoulutus Oy:lle puhelimitse tai sähköpostilla.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.