Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Esimiehen vaikutusvoima – merkittävä osa tuloksentekokykyä (1 pv)

Menestyjien salainen ase on vaikutusvoima – kyky herättää intuitiotason luottamusta

Opi vaikutusvoiman aakkoset ja luottamuksen rakentaminen. Kun ihmiset luottavat sinuun ja sanomaasi, vaikutusvoimasi kasvaa ja tuloksentekokykysi moninkertaistuu.

Vaikka olisit jo vaikutusvoimainen konkari, tästä valmennuksesta saat itsellesi varmasti uusia oivalluksia ja merkittävän määrän keinoja vahvistaa omaa vaikuttavuuttasi!

Sinulla on jo osaaminen. Vahvista luontaista vaikutusvoimaasi ja saat myös muut innostumaan asiastasi!

Johdettavasi, esimiehesi, kollegasi ja yhteistyökumppanisi eivät ota sanomaasi tosissaan eivätkä sitoudu sovittuun? Sinulla on vaikutusvaltaa, mutta ehkä vaikuttavuutesi voisi olla vieläkin parempi?

Moninkertaista vuorovaikutuksesi vaikuttavuus. Saat sinulle tärkeät asiat kuulluksi ja ihmiset sitoutumaan. Tuplaat samalla myös tuloksentekokykysi.


Kenelle:
Kaikille esimiehille, joilla on tarve vaikuttaa johdettaviinsa, esimiehiinsä, kollegoihinsa ja yhteistyökumppaneihinsa. Valmennus sopii myös muille avainhenkilöille, joiden työtehtäviin kuuluu muihin vaikuttaminen ja ohjaus sekä heille, jotka haluavat olla edustavia ja vakuuttavia asiantuntijoita ja johtajia.


Koulutuksen hyödyt
Ymmärrät, mitkä ovat
luottamuksen herättämisen ja karisman avainasiat. Tiedostat tunteen merkityksen vaikuttavuudessa. Uskon vakaasti, että sinäkin innostut, vakuutut ja onnistut!

Tämä vaikuttavuuden rakentumisen ja rakentamisen ymmärrys auttaa sinua valitsemaan toimivimmat keinot erilaisissa vuorovaikutustilanteissa. Tiedät, mistä juuri sinun vaikutusvoimasi koostuu ja miten voit siinä kehittyä yhä edelleen! Toiminnallisen pelin avulla pääset harjoittelemaan vaikuttamistaitojasi.


Ennakkotehtävä
Saat ennen valmennusta sähköpostiisi henkilökohtaisen kyselyn, jonka perusteella saat omaan käyttöösi CxO Vaikutusvoima ™ 360 -profilointi -raportin. Analyysin pohjalta tunnistat omat kehittämiskohteesi, jotka voivat vahvistaa omaa näkemystäsi tai jopa yllättää tuloksellaan. Jatkossa se toimii oman vaikuttavuutesi kehittämisen työkaluna.


Asiantuntijat:
Kouluttajina toimivat toimitusjohtaja johtamisaktivisti Toni Hinkka ja kehitystunnustelija Marja-Leena Tikkanen.

Toni toimii huippujohtajien mentorina ja vaikutusvoimankehittäjänä 30 vuoden johtamiskokemuksella.

Marja-Leena vastaa CxO Vaikutusvoima™ -profiloinneista ja toimii koulutuksissa ja asiakastilaisuuksissa pelinjohtajana.


OHJELMA

8.30 Ilmoittautuminen, aineiston jako ja aamukahvi

9.00 Koulutus alkaa

Vaikuttavuuden, arjen karisman, muodostuminen.

 • Mihin vaikutusvoimaa voidaan käyttää?
 • Miksi vaikutusvoima on niin perustava osa kaikkea vuorovaikutusammattilaisuutta kuten esimiestyötä
 • Mihin vaikutusvoima perustuu evolutiivisella, psykologisella ja hermostollisella tasolla
 • Vaikutusvoiman osa-alueet, joita jokainen voi kehittää
 • Pelataan 1. erä CxO Vaikutusvoima -peliä

10.30 Tauko

CxO Vaikutusvoima ™ -profiilisi ja sen tulkitseminen

 • Jokainen saa henkilökohtaisen CxO Vaikutusvoima ™ -profiilin
 • Opetellaan lukemaan profiilia
 • Valitaan vaikuttavimmat kehityskohteet ja määritellään tavoitteet

11.30 – 12.15 Lounas

Valittujen kehityskohteiden syventäminen ja harjoittelu

 • Profiilin tulkinnassa valittujen kehittämiskohteiden mukaisten vaikutusvoimaominaisuuksien syvällisempi läpikäynti ja henkilökohtaiset harjoitteet
 • Pelataan 2. erä CxO Vaikutusvoima -peliä

14.00 Iltapäiväkahvi

Esiintymisen pikaklinikka

 • Kolme tärkeintä oppia esiintymiseen, jotka vaikuttavat välittömästi
 • Pelataan 3. erä CxO Vaikutusvoima -peliä

16.00 Koulutus päättyy


Koulutuspaikka: Radisson Blu Royal Hotel, Runeberginkatu 2, Helsinki

Ajankohta: 21.1.2020

Hinta: 697 euroa/hlö + alv 24 %.  Sisältää materiaalin ja tarjoilun. Koulutukseen osallistuneet saavat myös todistuksen.

Ryhmäetuhinnat:
Samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa 657 euroa / hlö (+ alv 24%), kolme tai useampi osallistujaa 597 euroa / hlö (+ alv 24%).

Bonus: Saat Vaikutusvoima-verkkokurssin käyttöösi kuukaudeksi koulutuksen jälkeen.

Vaikutusvoima verkkokurssi on laajin, kattavin ja monipuolisin suomenkielinen tietopankki vaikuttamisen taidon perusteista, hyödyntämisestä ja harjoitteista. Kurssi sisältää artikkeleita, videoita ja harjoituksia. Kurssin rakenne on sama kuin CxO Vaikutusvoima ™ -profiilissa. Näin jokainen voi valita juuri ne harjoitteet, joista on hänelle eniten hyötyä.

Early bird -etu! Ilmoittaudu 7.1.2020 mennessä, saat vapaavalintaisen webinaaritallenteen (arvo 97 euroa).  Saat WebAkatemian lahjalinkin sähköpostiisi ennen koulutusta.


Peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.