Edilex Pro järjestää nyt koulutuksen:

Etätyön ongelmakohdat (2 h)

Miten uusi työaikalaki vaikuttaa etätyön tekemiseen? Kuka vastaa tapaturmista etätyötä tehtäessä? Miten johtaa etätyötä? Miten huolehtia, etteivät työntekijät näänny työn määrästä?

Etätöitä tehdään jo laajalti monella alalla, mutta silti niihin liittyy vielä ongelmakohtia ja huomioitavia asioita. Etätyöt parhaimmillaan lisäävät työntekijöiden työhyvinvointia ja parantavat työn ja perhe-elämän yhteensovittamista. Etätöissä työntekijä voi enemmän vaikuttaa oman työ järjestelyihinsä ja työskentelyrauha voi parantua. Etätyöt vaativat kuitenkin luottamuksen lisäksi sääntöjä, yhteisöllisiä työvälineitä, erilaista otetta johtamiseen sekä kuormittumisen ja työilmapiirin seuraamista.

Etätyön johtaminen luo haasteita, kun tapaamisia kasvokkain ei ole tai on normaalia harvemmin. Työnantajan tulisi varmistaa riittävä ohjaus ja valvonta myös etätöiden osalta, sekä mahdollistaa tuen saaminen ja palautteen antaminen. Työnantajan tulisi myös valvoa tarkkaan etätöiden kuormittamista, kun etätöitä tehdessä rajanveto työnteon ja vapaa-ajan välillä voi helposti hämärtyä.

Tässä koulutuksessa käymme läpi edellä mainittuja asioita, esitellen etätöiden yleisimmät kompastuskivet ja ratkaisut niihin! Koulutuksen jälkeen osaat hoitaa etätöihin liittyvät järjestelyt varmemmin ja tiedät miten johtaa etätöitä tehokkaasti. Koulutuksessa käydään myös läpi kuormittumisen arviointia ja tapaturmia etätöissä. Kouluttajina toimivat Jouni Kautto Waselius & Wist:ltä ja Maria Setälä HR Legal Service:stä.


Kouluttajat:
Maria Setälä
, lawyer, senior consultant, HR Legal Services Oy
Maria Setälä (OTM, tradenomi) on työoikeuden ja järkevän johtamisen ammattilainen. Lähes kymmenen vuoden kokemus konsultoinnissa, modernissa lakitoimistossa ja HR päällikkönä ovat antaneet käytännönläheisen lähestymistavan, jolla yhdistetään liiketoiminnan tavoitteet, työsuhdejuridiset reunaehdot ja hyvä johtaminen.

Jouni Kautto, asianajaja, specialist partner, Asianajotoimisto Waselius & Wist
Jouni Kautto on Asianajotoimisto Waselius & Wistin työoikeustiimin vetäjä ja työssään Jouni avustaa työnantajia niin päivittäisissä työoikeudellisissa kysymyksissä kuin erilaisissa työsuhteen muutostilanteissa. Työoikeuden ohella Jouni työskentelee säännöllisesti tietosuojaan ja verotukseen liittyvien kysymysten parissa.OHJELMA

9:00 Tervetuloa Edilex Pro -koulutukseen!

9:05 Etätyön ongelmakohdat

– Etätyö ja työaikalaki
– Kuka vastaa tapaturmista etätöissä?
– Varmista työntekijöiden hyvinvointi – etätöiden johtaminen & työtaakan arviointi

11:00 Webinaari päättyy

—————————-

Koulutuspaikka:
Koulutus toteutetaan webinaarina

Ajankohta:
torstai 14.11.2019 klo 9:00-11:00

Hinta:
250 euroa
/hlö + alv 24 %.

Lisäosallistujat samasta organisaatiosta 99 euroa /hlö + alv 24 %.

Julkisen sektorin etuhinta -20 %
Edilex-käyttäjän etuhinta -20 %
Credita-käyttäjän etuhinta -20 %
Lakimiesliiton jäsenetu -20 %

(Alennus lasketaan perushinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.)

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ: 31.10.2019

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.