fbpx
Generatiivisen tekoälyn perusteet ja sovelluskohteet (3 h)
Yritysakatemia järjestää nyt koulutuksen:

Generatiivisen tekoälyn perusteet ja sovelluskohteet (3 h)

450 euroa /hlö + alv 24 %

450 EUR

27.08.2024, Etäkoulutus , Etäkoulutus 16 toukokuun, 2024 Sampo Korppoo

Tekoäly , Toiminnan kehittäminen

Koulutuksessa käydään lävitse perusteista alkaen, mihin suuriin kielimalleihin perustuvia – generatiivisia – tekoälyjä voidaan käyttää, ja miten niitä kannattaisi käyttää. Käytämme koulutuksessa useita tekoälypalveluita kuten ChatGPT, Google Bard sekä Copilot for Microsoft 365. Katsomme demonstraatioin eri palveluita ja erilaisia tehtäviä. Pohdimme palveluiden järkevintä käyttötapaa sekä sivuamme käytön tietoturvaa ja tietosuojaa ja käytön ohjeistamista organisaatiossa. Suurin osa ajasta käytetään käytännön esimerkkien läpikäyntiin.

Esimerkit käsittelevät laajasti tekstin tuottamista, ideointia, tiivistämistä, datan käsittelyä, viestintää, asiakaspalvelua ja lukuisia muita hyödyllisiä aiheita.

Koulutuksen jälkeen jokainen pystyy hahmottamaan tekoälyn käyttöön liittyviä hyötyjä ja riskejä sekä osaa käyttää tekoälyä erilaisissa tehtävissä. Koulutus antaa myös katsauksen siitä, mitä tällä nopeasti kehittyvällä alalla tapahtuu juuri nyt erilaisten palveluiden ja ominaisuuksien suhteen.

Kenelle?
Kaikille, jotka haluavat hyödyntää generatiivista tekoälyä oman työnsä tehostamisessa sekä yleisesti organisaatioille, jotka suunnittelevat integroivansa tekoälyn organisaationsa työnkulkuihin ja prosesseihin.

Kouluttaja
Jani Teerioja
, Tieto- ja teknologia-asiantuntija FM, DI, KTM, Suomen Ammattipuhujat / Mediabot Oy
Tieto- ja teknologia-asiantuntija FM, DI, KTM Jani Teerioja on kokenut IT-ammattilainen, jolla on pitkä ja monipuolinen ura ohjelmistoarkkitehtina ja pääkehittäjänä. Hän on erikoistunut syvällisesti IT-teknologioihin, ja tänä päivänä hänen työnsä keskittyy erityisesti ChatGPT:n soveltamiseen, tietoturvallisuuteen sekä organisaatioiden prosessien teknisiin ja taloudellisiin näkökulmiin. Pedanttina ja selkeän ulosannin omaavana hän on pidetty kouluttaja ja osaaja.


OHJELMA

• Generatiivisen tekoäly yleisesti
• Mihin tehtäviin tekoäly soveltuu?
• Mihin tekoälyä ei kannata käyttää?
• Erilaisia tekoälypalveluita ja käyttötapoja
• Viimeisimmät kehityskulut palveluissa ja mitä tulossa?
• Esimerkkikäyttö ja sovelluskohteita
– Tekstin tuottaminen ja ideointi
– Tiivistelmät ja yhteenvedot
– Ymmärryksen hakeminen tekoälyn avulla
– Sosiaalinen media ja viestintä
– Tekstin analyysi
– Datan käsittely
– Kuvien generointi ja tulkinta
– Asiakaspalvelun viestintä
– Microsoft Copilot käyttö
– Muita hyödyllisiä sovelluskohteita

• Käyttöön liittyviä riskejä ja ongelmia
• Tietoturva ja tietosuoja
• EU:n tuleva tekoälyasetus
• Yrityksen tekoälyohjeistuksen laatiminen
• Työn tulevaisuus?


Koulutuspaikka:
Etäkoulutus

Ajankohta:
27.08.2024, klo 9:00-12:00

Hinta:
450 euroa
/hlö + alv 24 %. Koulutus ja materiaalit sisältyvät hintaan.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % koulutuksen hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.

Varaamme oikeuden muutoksiin, ja siirtää jo sovittuja lähikoulutuksia myöhempään ajankohtaan, tai muuttaa etäkoulutuksiksi. Koulutus saattaa siirtyä tai peruuntua mm. viranomaismääräysten vuoksi, tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Muutosten osalta tiedotamme osallistujia erikseen.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja