fbpx
Google Analytics 4 raportit (1/2 pv)
Yritysakatemia järjestää nyt koulutuksen:

Google Analytics 4 raportit (1/2 pv)

490 euroa /hlö + alv 24 %

EUR

25.10.2023, Etäkoulutus , Etäkoulutus 10 lokakuun, 2023 Sampo Korppoo

Digitalisaatio ja uudet teknologiat , Tieto- ja viestintäteknologia

Google Analytics 4 eli lyhyesti GA4 on seurantajärjestelmän uusin versio, joka pohjautuu Firebase-teknologiaan. Google Analytics 4 on melko erilainen järjestelmänä kuin aiempi Universal Analytics versio. Universal Analytics lopetti datan tallentamisen 1.7.2023.

Niin sanottu Google Stack sisältää kolme analytiikkatyökalua: Google Tag Manager, Google Analytics ja Looker Studio. Tässä koulutuksessa käydään läpi Google Analytics 4 version
raportointipuolen mahdollisuuksia. Koulutuksen aikana käydään läpi reporting- ja explore-osioita. Tässä koulutuksessa oppiminen tapahtuu kouluttajan luennon sekä käytännön esimerkkien ja tehtävien avulla. Jokaisella osallistujalla on mahdollisuus seurata
kouluttajan esimerkkejä ja tehdä perässä tarvittavia toimenpiteitä.

Osallistujat käyttävät tässä vaiheessa oman organisaation Google Analytics 4 (GA4) tiliä tai
vaihtoehtoisesti Googlen demo-tiliä. Koulutuksen aikana käydään läpi tärkeimmät GA4-raportit sekä räätälöintimahdollisuudet. Saat parhaimman hyödyn koulutuksesta, jos sinulla on Google Analyticsiin vähintään editointioikeudet.

Kenelle?
Tämä koulutus on ehdoton jokaiselle, joka harkitsee käyttöönottoa tai on jo ottanut Google Analytics 4 käyttöön. Koulutus on tärkeä kaikille, jotka aikovat hyötyä GA4:n uusista ominaisuuksista. Koulutus on tarkoitettu kaikille organisaation digitaalisen mainonnan tai verkkopalveluiden kehityksen parissa työskenteleville. Koulutus on perustasoinen ja sopii kaikille markkinoinnin parissa toimiville henkilöille. Koulutus soveltuu myös organisaation tai markkinoinnin ylimmälle johdolle yleissivistävänä ja kumppanivalintoja tukevana tietoiskuna.
Koulutuksessa on etua siitä, jos olet käyttänyt Google Analyticsia aiemmin.

Mitä koulutukseen osallistuminen vaatii?
Tulet saamaan koulutuksesta kaikkein parhaimman hyödyn irti, mikäli sinulla on käytettävissäsi etäkoulutuskertojen aikana:
– Kaksi näyttöä (toiselta seuraat koulutusta ja toiselta teet kouluttajan mukaan toimenpiteitä Google Analytics tilillä)
– Vähintään kannettava tietokone
– Riittävät oikeudet (mielellään vähintään editointitason oikeudet) organisaation Google Analytics tilille

Kouluttaja
Petri Mertanen
, markkinointianalytiikan konsultti, toimitusjohtaja ja perustaja, Mertanen Analytics Oy

Petri Mertanen on tehnyt pitkän uran markkinointianalytiikan ja etenkin digimarkkinoinnin datan parissa. Petri aloitti web-analytiikan parissa vuonna 2005, joten kokemusta alalta on kertynyt jo yli 16 vuoden ajalta. Internetin opiskelun hän aloitti jo 1995 ja opinnäytetyö verkkokaupasta valmistui vuonna 2000, joten ”Pete” pitää itseään diginatiivina.

Petrin koulutuksiin ja valmennuksiin on osallistunut vuosien varrella reilusti yli tuhat henkilöä ja lisäksi hän on toiminut puhujana sadoissa kansainvälisissa ja kotimaisissa tapahtumissa. Petri pitää edelleen intohimona datan avulla tapahtuvaa kehittämistä ja johtamista.


OHJELMA

– Google Stackin analytiikkajärjestelmät, niiden keskinäinen linkitys sekä linkitys mainonnanhallinnan järjestelmiin
– Google Analytics 4 raportointipuolen käyttöliittymä
– GA4 raportointipuolen käyttöliittymän räätälöinti
– GA4 reaaliaikainen ja debugging -näkymä
– Liikenteen lähteet ja mainonnan tägittäminen (UTM-parametrit/builder)
– Tapahtumat ja tavoitteet (konversiopisteet) GA4:ssa
– Sisältöraportit ja laskeutumissivut
– Verkkokaupan raportit
– Demografiset ja tekniset yleisöraportit
– Räätälöidyt raportit Reports-osiossa
– Räätälöidyt raportit Explore-osiossa


Koulutuspaikka:
Etäkoulutus

Ajankohta:
25.10.2023, klo 9:00-13:00

Hinta:
490 euroa
/hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % koulutuksen hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.

Varaamme oikeuden muutoksiin, ja siirtää jo sovittuja lähikoulutuksia myöhempään ajankohtaan, tai muuttaa etäkoulutuksiksi. Koulutus saattaa siirtyä tai peruuntua mm. viranomaismääräysten vuoksi, tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Muutosten osalta tiedotamme osallistujia erikseen.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja