Mainostajien Liitto järjestää nyt koulutuksen:

Hakukoneoptimointi (SEO) tänään (1 pv)

Hakukoneilla on iso merkitys erilaisia vaihtoehtoja etsiessämme ja ostopäätöksiä tehdessämme. Siksi hakukoneoptimoinnista on tullut yksi tärkeimmistä kanavista, jota kautta asiakkaasi löytävät yrityksesi ja tuotteesi, mutta myös arvioivat tarjoamiesi ratkaisujen mielekkyyttä. Vaikka et itse tekisikään hakukoneoptimointia, niin markkinoinnin ammattilaisena sinun on tärkeää ymmärtää hakukoneoptimoinnin perusteet myös siksi, että se auttaa ymmärtämään eri toimintojen vaikutusta hakukonelöydettävyyteen sekä vertailemaan palvelutarjoajia.

Hakukoneoptimointi (SEO) tänään on läpileikkaus hakukoneoptimoinnin maailmaan. Päivän aikana keskitymme Googlen toimintaan sekä siihen, millaisin keinoin voit vaikuttaa yrityksesi näkyvyyteen. Käytännönläheinen koulutus tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä osallistujille oman yrityksen näkyvyyden kehittämiseen. Päivän aikana kuullaan mm. miten Valio on onnistunut rakentamaan verkkosivuston, joka tavoittaa lähes kaikki ruuanlaitosta kiinnostuneet kuluttajat sekä millaisin mittarein Valio arvioi omaa onnistumistaan.

Koulutuksessa hyödynnetään Mainostajien Liiton AI-pohjaista oppimisalustaa. Löydät sieltä tärkeitä apuvälineitä, kuten hakukoneoptimoidun sisällön tuotantomallin, avainsanakarttapohjan sekä linkkejä erilaisiin hakukoneoptimointia auttaviin työkaluihin.

Kenelle?
Hakukoneoptimoinnin koulutus on tarkoitettu yrityksissä hakukoneoptimointia tekeville tai ostaville tahoille.

Varmista tuloksellinen verkkonäkyvyys ja ilmoittaudu mukaan!

Kouluttajat
Kouluttajina toimivat Mainostajien Liiton toimitusjohtaja Riikka-Maria Lemminki sekä Kuuki Oy:n toimitusjohtaja Tomi Kaitarinne.


OHJELMA

9.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi

9.15 Hakukoneoptimoinnin perusteet ja toimiva tekniikka
– Googlen algoritmit ja niiden hyödyntäminen
– Mistä Google rankaisee?
– SEO-taktiikat ja niiden vertailu
– Sivuston tekninen toimivuus ja merkitys Googlelle

11.30 lounastauko

12.30 jatkuvat ja päivittyvät sisällöt tuovat tulosta
– Avainsanojen vertailu ja avainsanakartan luonti
– Hakukoneoptimoidun sisällön tuottaminen ja sisällöntuotantomalli

14.00 Case esimerkki

15.00 Linkitysten merkitys hakukonenäkyvyydelle

– Sivuston sisäiset linkitykset
– Sivustolle tulevat linkitykset
– Sivustolta lähtevät linkitykset

————————

Koulutuspaikka:
Mainostajien Liitto
Yrjönkatu 16, 4.krs
Helsinki

Ajankohta:
22.01.2019 klo 9.00 – 16.00

Hinta:
650
euroa /hlö + alv 24 %.

Jäsenhinta:
295
euroa /hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.