Ratekoulutus järjestää nyt koulutuksen:

Hankalat tilanteet esimiestyössä (90 min)

Maksimoi työpanokset, minimoi konfliktit!

Esimies joutuu väistämättä tilanteeseen, jossa hankalalta tuntuvia asioita on otettava puheeksi. Webinaarin tarkoituksena on vahvistaa osallistujien osaamista käsitellä näitä tilanteita sekä harjoitella eri tilanteeseen sopivia keskustelutekniikoita.

Kyseessä voi olla esimerkiksi ristiriita- tai kiusaamistilanne, työntekijän toimintaan liittyvän korjaavan palautteen antaminen, tehtäväantojen ja ohjeistuksien noudattamiseen puuttuminen tai avoimemman keskustelukulttuurin rakentaminen.

Webinaarissa käsitellään yleisiä hankalien tilanteiden ilmenemismuotoja työelämässä sekä mahdollisuuksien mukaan voidaan tarkastella osallistujien toiveiden mukaisia tilanteita.


Kenelle:

Webinaari sopii erityisesti esimiehille ja tiimin vetäjille.


Kouluttaja:

Ulla Vilkman on modernin työelämän kehittäjä, etäjohtamisen ja etätyön asiantuntija ja tietokirjailija. Hän auttaa organisaatioita kehittämään hajautetussa organisaatiossa, monipaikkaisessa työssä sekä etätyössä tarvittavaa osaamista sekä muokkaamaan toimintakulttuuria sopivammaksi aika- ja paikkariippumattomaan työhön. Vankka kokemus johtoryhmien, ja esimiesten valmentamisesta sekä erilaisten työpajojen ja kehittämisprojektien vetämisestä.

Julkaisut:
Etäjohtaminen – Tulosta joustavalla työllä (Talentum Pro 2016)
Hyvän johtamisen työkalupakki (Ideapakka 2017)
Etätyö ulkomailla (ilmestyy huhtikuussa 2020)


Ohjelma

8:45 Yhteyksien tarkistus

9:00 Tervetuloa Webinaariin!

Vuorovaikutus ja viestintä esimiestyössä
• Toimivan vuorovaikutuksen periaatteet
• Vuorovaikutustilanteen onnistuminen (viestintätilanteen anatomia, mitä kuulijat kuulevat)

Hankalien asioiden ottaminen puheeksi
• Onnistuneen keskustelun perusedellytykset (tavoite, tunnelma ja tyyli >> mihin voit vaikuttaa)
• Korjaavan palautteen ABC

Konfliktitilanteiden käsittely
• Konfiktoivan keskustelun periaatteet
• Ratkaisukeskeinen keskustelutekniikka

Aikaa kysymyksille

10:30 Webinaari päättyy


Miten webinaariin osallistutaan?

Voit osallistua webinaarikoulutukseen internetyhteyden välityksellä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Osallistumiseen et tarvitse mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse.

Toimitamme sinulle tarkemmat lisäohjeet ilmoittautumisen jälkeen ja vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin osallistumista koskeviin kysymyksiisi.


Ajankohta:
22.4.2020 klo 9.00 – 10.30

– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin

Hinta:
197 euroa / hlö + alv 24 %.
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta:
177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaa


Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.