Kauppakamarin Koulutus järjestää nyt koulutuksen:

Harhaanjohtaminen, valehtelu ja muut epätoden alalajit työelämässä

Harhaanjohtaminen, valehtelu ja muut epätoden alalajit työelämässä -koulutuksessa kuulet, miten kohdata, puuttua ja ratkaista valehtelun ja epätoden alalajien aiheuttamia tilanteita työelämässä – olipa sitten kyse työpaikan konflikteista, taloudellisista huijauksista tai keinoista välttää rekrytoimasta miellyttävältä ja vakuuttavalta vaikuttavaa umpikieroa persoonaa eli valkokauluspsykopaattia.

Koulutuksessa avataan ”epätoden alalajien” luonnetta, käsitteitä, jäsentämistä, ymmärtämistä ja kohtaamista. Valehtelun, asioiden värittämisen, tarinoihin eläytymisen ja väärin muistamisen rajat ovat joskus epätarkkoja ja liukuvia. Valehtelusta puhumiseen myös suhtaudutaan häveliäästi: esimerkiksi eduskunnassa ei sallita väittää, että edustajatoveri valehtelee. Koodinimenä käytetään ilmaisua ”muunnettu totuus”. Tavanomainen valehtelu liittyy tietoiseen eduntavoitteluun tai kiusanteon haluun, ja se on yleistä mm. persoonallisuushäiriöiden yhteydessä.

Koulutus sopii toimialasta riippumatta esimiehille, tiimien vetäjille ja henkilöstöjohdolle sekä yrityksissä että organisaatioissa. Lisäksi koulutus sopii kaikille niille asiantuntijoille, jotka kohtaavat työssään valehtelua ja epätoden muita alalajeja.

Koulutus etänä: Koulutukseen osallistutaan verkon välityksellä paikasta riippumatta ja osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi. Saat ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset katsomaan lähetystä.

Asiantuntija:
psykiatrisen vankisairaalan vastaava ylilääkäri Hannu Lauerma, jolla on kokemusta uhkaavista tai väkivaltaisista potilaista alkaen vuodesta 1982.


OHJELMA

11.45 Yhteyden avaus

12.00
Harhaanjohtaminen, valehtelu ja epätoden alalajit

Kaikki epätosi informaatio ei kuitenkaan ole valetta
Psykoottiset harhat ja masennukseen liittyvät oireet

Taitava valehtelija huijaa uskottavasti ja sepittelee miellyttävästi

Omaneduntavoittelu ja ”valkoiset valheet”
Tyypilliset keinot vaikutuksen tekemiseen ja huijaamiseen
Näiden käytännön merkitys työelämässä

Tauko

Miten kohdata, puuttua ja ratkaista valehtelun ja epätoden alalajien aiheuttamia tilanteita työelämässä

Aikaa kysymyksille

15.00 Koulutus päättyy

—————————-

Koulutuspaikka:
ETÄKOULUTUS

Ajankohta:
27.4.2023

Hinta:
600 euroa
/hlö + alv 24 %.

Jäsenetuhinta kauppakamarien jäsenille:
450 euroa
/hlö + alv 24 %.

Huom! Tutustu myös Helsingin seudun kauppakamarin Striimit 12 kk -kausikorttiin! Kausikortti oikeuttaa osallistumaan 12 kuukauden aikana kymmeneen Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutukseen, joiden kesto on enintään yksi päivä. Yhden koulutuksen hinta on normaalisti keskimäärin 400 euroa, joten tämän kiinteähintaisen kortin tilaajana hyödyt todella isosti. Uusia koulutuksia julkaistaan ympäri vuoden. Tutustu kausikorttiin tästä.


Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

ILMOITTAUTUMINEN

(Toimi heti - paikkoja rajoitetusti!)


Kyllä, ilmoittaudun Harhaanjohtaminen, valehtelu ja muut epätoden alalajit työelämässä -koulutukseen 27.04.2023,
Hlö(ä)