Kauppakamarin Koulutus järjestää nyt koulutuksen:

Harri Gustafsberg: Taktinen neuvottelu (1/2 pv)

Haluatko olla taitava neuvottelija ja hyvä keskustelija? Taktisen neuvottelun koulutuksessa perehdyt poliisin panttivankineuvotteluista, vaativista kuulusteluista ja peitetoimintatehtävistä syntyneeseen neuvottelumenetelmään. Taktisen neuvottelun keinot valmistavat sinut haastaviin keskusteluihin ja vaativiin neuvotteluihin niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin.

Koulutuksen avulla

• kehityt paremmaksi keskustelijaksi
• opit viestimään vakuuttavammin
• tunnistat keskustelukumppanisi tavoitteet
• opit keskustelemaan päämääräsi mukaan
• tiedostat oman tapasi keskustella
• löydät keinoja edetä vaativissa keskusteluissa.

Asiantuntija: Karhuryhmän entinen operatiivinen johtaja, FT, HTM Harri Gustafsberg, joka on itse ollut kehittämässä Taktinen neuvottelu -menetelmää.

Ota haltuun taktisen neuvottelun taito tehokkaalla puolen päivän koulutuksella!

VOIT OSALLISTUA MYÖS ETÄNÄ!
Koulutukseen voi osallistua myös etänä paikasta riippumatta ja osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi. Saat ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet, josta pääset osallistumaan. Mikäli organisaatiostasi osallistuu useampi henkilö striimin kautta, lisäosallistujat saavat koulutuksen puoleen hintaan.


OHJELMA

11:50 Yhteyden avaus etäosallistujille

12:00 Taktinen neuvottelu -malli
Neuvottelutyyli ja tilannetaju
Optimaalinen valmistautuminen
Keskittyminen – Motiivi – Luottamus
Vaikuttaminen ja tunteiden säätäminen
Epämukavuus ja AARR

16:00 Koulutus päättyy

Iltapäivän aikana pidetään kaksi taukoa.

———————–

Koulutuspaikka:
Helsingin seudun kauppakamarin koulutustila, Kalevankatu 12, Helsinki TAI ETÄ

Ajankohta:
24.3.2022

Hinta:
Jäsenetuhinta 450 euroa /hlö + alv 24 %.
Normaalihinta 600 euroa /hlö + alv 24 %.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan.

Huom! Tutustu myös Helsingin seudun kauppakamarin Striimit 12 kk -kausikorttiin! Kausikortti oikeuttaa osallistumaan lähes kaikkiin Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutuksiin, joiden kesto on enintään yksi päivä. Yhden koulutuksen hinta on normaalisti keskimäärin 400 euroa, joten tämän kiinteähintaisen kortin tilaajana hyödyt todella isosti. Uusia koulutuksia julkaistaan ympäri vuoden. Tutustu kausikorttiin tästä.


Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.