fbpx
Hinnoittele oikein ja kannattavasti (webinaari)
Webinaari, katso livenä tai tallenteena
Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Hinnoittele oikein ja kannattavasti (webinaari)

EUR

15.06.2016, Webinaari , Webinaari 5 kesäkuun, 2016 Sampo Korppoo

Laadunvarmistus , Viestintä

Onko tuotteesi ja palvelusi hintalaput kohdillaan?

Paranna kannattavuutta oikealla hinnoittelulla.

 • Osaatko vaikuttaa ostajan hintamielikuviin?
 • Tiedätkö, mitä ostaja miettii hinnan alennuksista tai korotuksista?
 • Osaatko kommunikoid hinnalla laatua ja luottamusta?

Tässä webinaarissa saat tietoosi parhaita menetelmiä ja työkaluja hinnan määrittämiseksi ja laskemiseksi.

Hinnoittelu on yksi tärkeimmistä yritysten markkinointipäätöksistä. Jo pienellä hinnan muutoksella on suuri merkitys yrityksen tulokseen. Perinteisesti yritykset miettivät kuluja tai kilpailijoiden hintoja.

 • Etsiikö ostaja aina halvinta hintaa? Onko yrityksellesi käynyt niin, että myynti ei kuitenkaan kasva vaikka hintoja lasketaan?
 • Miten asiakkaat muodostavat kuvan tuotteista ja palveluista? Mikä rooli hinnalla on, miten hintoja prosessoidaan ja miten asiakkaat reagoivat eri hinnanmuutoksiin.
 • Miten hinnan roolia voidaan tutkia ja miten ostajan hintamielikuvaan voidaan vaikuttaa?

Mikä on webinaari?

Webinaari on internetissä toteutettu tapahtuma, johon sekä esiintyjät että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan paikasta riippumatta. Pääset mukaan webinaariin klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka lähetetään sinulle sähköpostitse hyvissä ajoin ennen webinaarin alkamisajankohtaa. Osallistumiseen et tarvitse mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse. Voit osallistua webinaariin myös tabletilla tai älypuhelimella.

Toimitamme sinulle tarkemmat lisäohjeet ilmoittautumisen jälkeen ja vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin osallistumista koskeviin kysymyksiisi. Helppoa, kustannustehokasta ja kätevää!


Webinaarikoulutuksen hyödyt

Voit osallistua asuinpaikkakunnastasi riippumatta kätevästi internetin kautta tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

 • Ei matkustamista ja siihen liittyviä kustannuksia
 • Ei ylimääräistä ajankäyttöä
 • Ei riskiä tilaisuuden sisällön menemisestä ohi esteen sattuessa
 • Mahdollisuus kerrata koulutuksen sisältöä verkkotallenteelta jälkikäteen

Kenelle

Tämä webinaari sopii etenkin B2C yrityksen markkinoinnista, hinnoittelusta, tuotekonseptoinnista ja -kehityksestä, myynnistä ja asiakaspalvelusta vastaaville tai näitä alueita kehittäville asiantuntijoille. Webinaari soveltuu myös B2B-hinnoittelua pohtiville asiantuntijoille. Toteutamme syksyllä teemasta myös lähikoulutuksen.


Tämän koulutuksen hyödyt

Webinaari on lyhyt tietoisku, joka antaa valmiudet rakentaa ja kehittää hinnoittelua, mikä parantaa yrityksen kannattavuutta ja samalla lisää asiakkaiden tyytyväisyyttä. Opit arvioimaan, miten ostajan saamaa hyötyä tuotteesta tai palvelusta voidaan mitata, ja miten hinnalla voidaan viestiä haluttuja ominaisuuksia.

Saat vinkkejä siihen, miten hintaa voidaan käyttää taktisena välineenä herättämään huomiota tai saamaan ostaja kiinnostumaan tuotteen/palvelun laatuominaisuuksista.


KouluttajaOuti Somervuori

Kouluttajana toimii hinnoittelun asiantuntija Outi Somervuori, KTT, Designtutkimus Helsinki Oy:stä. Hänen tutkimuskohteensa on hinnoittelu ja erityisesti hinnoittelun psykologinen näkökulma; eli miten organisaatiot ja kuluttajat ostajana arvioivat ja prosessoivat hintoja sekä miten ostajat reagoivat hinnan muutoksiin.

Outi on opiskellut ja tutkinut hinnoittelua Aalto-yliopistossa ja Stanfordin yliopistossa. Kouluttajana Outi on saanut paljon kiitosta asioiden esittämisestä kiteytetysti ja kiinnostavasti sekä hyvien esimerkkien käytöstä.

Huom. Toteutamme Outin kanssa myös lähikoulutuksen B2B-hinnoittelusta 6.9.2016

http://www.eventium.fi/koulutus/kustannuspohjaisesta-hinnoittelusta-arvoperusteiseen-b2b-hinnoitteluun-1-pv/


Webinaariohjelma

Johdanto hinnoitteluun

Hinnoittelun psykologiaa

 • Hinnan rooli ostopäätöksessä
 • Hinta laadun ja luottamuksen indikaattorina
 • Referenssihinta

Arvoperusteinen hinnoittelu

 • Hintapositiointi
 • Hinnoittelumallin valinta
 • Sopivat hintaerot
 • Kysyntä eri hintapisteissä
 • Hinnan valinta

Muita hinnoittelukysymyksiä

 • Alennukset – hyvät ja huonot puolet
 • 99-hinnoittelu

Aikaa kysymyksille


Aika ja paikka: omalta läppäriltäsi, siellä ja silloin kun sinulle sopii

15.6.2016 klo 13.00 – 14.30 (webinaarin voit katsoa myös tallenteena)

Koulutuksen hinta: 129 € (+ alv 24 %)


Koulutuksen hintaan kuuluu:

Täydellinen videotallenne  – kertaa koulutusta niin monta kertaa kuin haluat

Koulutuksen jälkeen osallistuja saa käyttöönsä webinaaritaltioinnin sekä lisäksi koulutusaineiston pdf-muodossa. Tallenne on katseltavassa henkilökohtaisen linkin kautta. Käyttöoikeus on voimassa 6 kk ja se toimitetaan sinulle sähköpostitse noin kolmen arkipäivän sisällä koulutuksen toteutuksesta. Sinun ei siis tarvitse katsoa kaikkia webinaareja samantien, jos olet estynyt.

Eventiumin webinaarikoulutukset toteutetaan Citrix GoToWebinar –järjestelmällä. Webinaarien teknisestä toteutuksesta sekä moderoinnista vastaa webinaaripalveluihin erikoistunut Akatemia 24/7 Oy.   

Webinaari vapauttaa – katsele ja kuuntele töistä, kotoa, mökiltä, vaikkapa laiturin nokasta, sinä päätät – tallenteen voit seurata reissun päällä myös ajasta ja paikasta riippumatta.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja