Edita järjestää nyt koulutuksen:

HR ja tietosuoja -webinaarisarja (2 pv)

Mitä erityispiirteitä etä- ja lähityötä yhdistelevään hybridimalliin liittyy? Mitkä ovat työnantajan vastuut työtilojen järjestelyistä, tietoturvasta ja tietosuojan huomioimisesta? Mitä tulisi huomioida työsuojelun osalta etätyössä?

Kuka vastaa, jos tapahtuu tietovuoto?Mitä tietoja henkilöstöstä saa kerätä ja kauanko tietoja saa säilyttää? Mitä tulee huomioida terveystietojen käsittelyyn liittyen? Miten koronavirustilanne edelleen vaikuttaa tähän kaikkeen? Miten tietosuoja toteutuu ns. whistleblowing-järjestelmissä?

HR & tietosuoja -webinaarisarja syventyy tietoturvaan ja tietosuojaan henkilöstön henkilötietojen käsittelyn näkökulmasta ja pureutuu käytännönläheisesti erilaisiin ajankohtaisiin kysymyksiin muun muassa etätyön tietoturvariskeihin liittyen. Sisältöä peilataan koronaviruksen aiheuttamaan erikoistilanteeseen ja käsitellään myös lähi- ja etätyötä yhdistävän hybridimallin erityispiirteitä. Lisäksi pureudutaan työntekijän suojeluun etätyössä.

Tietosuojaan ja yksityisyyden turvaan perehtyneen juristin ja työoikeuteen erikoistuneen asianajajan johdolla käydään monipuolisesti läpi, mitä henkilöstöhallinnossa tulee tietää voimassaolevan tietosuojalainsäädännön vaatimuksista. Kouluttajat käsittelevät työsuhteen elinkaaren mukaisesti henkilötietojen keräämistä, säilyttämistä ja hävittämistä.

Osallistujat voivat lähettää Editan kautta kouluttajille kysymyksiä ennakkoon. Webinaarin aikana osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä webinaarin chatissa.


Webinaarisarja koostuu seuraavista osista:
Henkilöstöhallinnon tietosuoja.
Etä- ja hybridityön erityiskysymykset – tunnista työnantajan riskit.

Voit ilmoittautua edullisesti koko webinaarisarjaan tai valita sinua kiinnostavan yksittäisen webinaarin. Webinaarisarjan osat täydentävät toisiaan ja molempiin osiin osallistumalla saat monipuolista ymmärrystä henkilöstöhallinnon tietosuojasta sekä etätyön tietoturva- ja tietosuojakysymyksistä.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?
Webinaarisarja on tarkoitettu erityisesti kaikille henkilöstöhallinnon asiantuntijoille ja esimiehille. Se sopii myös työnantaja- ja työntekijäjärjestön asiantuntijoille ja juristeille, henkilöstö- ja työoikeusjuristeille sekä muille työelämän tietosuojan ja työlainsäädännön parissa työskenteleville.

Kouluttajat:
Leena Alapuranen
, OTL, CIPP/E, Senior legal counsel
Leena Alapuranen on tietosuojaan ja yksityisyyden suojaan perehtynyt juristi. Leenalla on vankka kokemus tietosuoja-asetuksesta ja sen käytännön soveltamisesta. Leena on toiminut useita vuosia kouluttajana tietosuojaan liittyvissä aiheissa.

Maria Penttilä, asianajaja, varatuomari, Asianajotoimisto Roihu Oy
Maria Penttilä on erityisesti työoikeuteen erikoistuneen Asianajotoimisto Roihu Oy:n osakas. Marialla on noin 15 vuoden laaja ja monipuolinen kokemus erilaisten työoikeudellisten toimeksiantojen hoitamisesta. Maria konsultoi päivittäin työnantajia heidän arkisissa työoikeuden haasteissa ja hoitaa myös säännöllisesti erilaisia työ- ja virkasuhteeseen liittyviä riita- ja rikosasioita.

Voit saada tähän webinaarisarjaan osallistumalla 4 IAPPin CPE-krediittiä!
Edita on tietosuojayhteisö IAPPin virallinen yhteistyökumppani ja järjestää IAPPin CIPP/E- ja CIPM-sertifikaattivalmennuksia.

Arvostettujen tietosuojasertifikaattien ylläpito vaatii säännöllistä tietojen päivittämistä. IAPP edellyttää 20 ylläpitokoulutuspisteen (CPE (Continuous Privacy Education) credits) hankkimista jokaisen sertifikaatin hankkimista seuraavan 2-vuotiskauden aikana, jotta sertifikaatti pysyy voimassa.

Kouluttautumispisteitä voi hankkia osallistumalla muun muassa IAPPin ja yhteistyökumppaneiden järjestämiin, tietosuojaa käsitteleviin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Yksi kahden tunnin mittainen webinaari tarjoaa 2 CPE-pistettä. Sertifikaatin haltijoiden tulee itse kirjata kouluttautumistietonsa IAPP.orgin järjestelmään.

—————————-

Koulutuspaikka:
Koulutus järjestetään verkossa

Sarjan tallenteet ovat osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Ilmoittautuessasi sarjan jo alettua saat käyttöösi jo pidettyjen osien tallenteet.

Ajankohta:
30.8.-13.9.2022, klo 09:00-11:00

Hinta:
450 euroa
/hlö + alv 24 %. Koulutuksen hintaan sisältyy tallenne, joka on osallistujien katsottavissa kuusi kuukautta koulutuksen jälkeen.

Kun ilmoitat webinaariin useamman osallistujan samasta organisaatiosta, ovat voimassa seuraavat alennetut hinnat:

2-5 osallistujaa: 350 euroa + alv 24% / hlö
6-10 osallistujaa: 300 euroa + alv 24% / hlö

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.