fbpx
HR:n tekoälyloikka -koulutussarja (6 x 2 h)
Edita järjestää nyt koulutuksen:

HR:n tekoälyloikka -koulutussarja (6 x 2 h)

1 690 euroa /hlö + alv 24 %

1 690 EUR

03.09.-12.11.2024, Webinaari , Webinaari 5 kesäkuun, 2024 Sampo Korppoo

HR Human Resources , HR ja henkilöstöhallinto , Lakitieto , Tekoäly

Miten HR-ammattilainen saa ChatGPT:stä itselleen tehokkaan apurin? Millaisilla prompteilla optimoidaan henkilöstöhallinnon tehtävät? Miten Copilot for Microsoft 365 integroidaan HR-työhön ja prosesseihin? Miten Copilot ja muut työkalut parantavat tuottavuutta tuottavuutta eri M365-sovelluksissa, kuten Wordissä, Excelissä, Teamsissa tai Outlookissa? Miten tekoälyjärjestelmiä hyödynnetään vastuullisesti ja tietoturvallisesti henkilöstöhallinnossa?

HR:n tekoälyloikka on vuoden 2024 ajankohtaisin koulutussarja, jota yhdenkään henkilöstöhallinnon ammattilaisen ei kannata jättää väliin. Koulutussarja tarjoaa välineet tekoälyn välittömään hyödyntämiseen HR-tehtävissä. HR-ammattilaiset ovat jo huomanneet tekoälyn potentiaalin, mutta viimeistään nyt on oikea aika ottaa tekoälytyökalut haltuun käytännössä. Valjasta tekoälyn potentiaali henkilöstöhallinnon työtehtäviin tai tehosta tekoälykäytäntöjä entisestään.

Koulutussarja perehdyttää sinut suosituimpien tekoälytyökalujen käyttöön perusteellisesti sekä opastaa niiden integroinnissa HR-tehtäviin. Huomaathan, että sinulta ei vaadita lainkaan aiempaa kokemusta tekoälystä tai siihen liittyvistä työkaluista. Koulutussarja soveltuu kuitenkin kokeneemmillekin käyttäjille.

HR:n tekoälyloikka tuotetaan yhteistyössä LEGITin kanssa. Koulutussarjan pääkouluttajana toimii LEGIT:in toimitusjohtaja ja muutosjohtamisen asiantuntija Netta Heikkilä.


Kenelle?
Kaikille HR-ammattilaisille, jotka haluavat tehostaa työtään ja saavuttaa kilpailuetua tekoälyn avulla.


Kouluttajat:
Aku Nikkola
, LEGIT, Dot. Legal, ja Legal Design School
Aku tunnetaan Dot. Legalin osakkaana sekä Legal Design Schoolin ja tekoälykonsultointiin keskittyvän LEGITin perustajana. Hänellä on laaja koulutustausta ja hän on toiminut luennoitsijana myös Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Aku on auttanut tuhansia juristeja ottamaan tekoälyn osaksi päivittäistä työtään.

Netta Heikkilä, Toimitusjohtaja, LEGIT (Legit AI Oy)
Netta on muutosjohtamiseen ja integraatioihin erikoistunut viestinnän ammattilainen ja tekoälykonsultti. Hänellä on laaja-alaista kokemusta eri alojen ammattilaisten (ml. juristien) ja johtoryhmien kouluttamisesta. Hän on erityisesti tunnettu käytännönläheisestä, ymmärrettävästä ja innostavasta koulutustyylistään.

Antti Innanen, Toimitusjohtaja, Dot. Legal, LEGIT ja Legal Design School
Antti on teknologiajuristi sekä juridiikan muutokseen keskittyvän Dot.-lakitoimiston toimitusjohtaja. Hän on kysytty puhuja tekoälyyn liittyvissä tilaisuuksissa. Hän opettaa käytännönläheisesti, miten tekoälysovelluksia voi hyödyntää juristin päivittäisessä työssä.

Kalle Saarikannas, Business Group Lead, Modern Workplace for Microsoft Finland
Kalle johtaa Microsoftin Modern Workplace liiketoimintaa Suomessa. Modern Workplace tuotealue sisältää muun muassa Microsoftin tunnetun Microsoft 365-tuoteperheen, Windows 365-virtualisointiratkaisut sekä tekoälyratkaisut kuten Microsoft 365 Copilotin sekä Bing Chat Enterprisen. Hän keskittyy auttamaan suomalaisia organisaatioita löytämään teknologian avulla kestävän, tehokkaan ja saavutettavan tavan tehdä töitä paikkariippumattomasti. Ennen Microsoftille siirtymistä Kalle työskenteli kansainvälisten teknologiastartupien parissa.

Ismo Kallioniemi, Osakas, Asianajaja, Eversheds Asianajotoimisto Oy
Asianajaja Ismo Kallioniemi on tekoälyn oikeudellisiin kysymyksiin ja vaativiin oikeudenkäynteihin sekä niihin liittyviin selvityksiin erikoistunut asianajaja. Hän on tekoälyyn liittyviä oikeudellisia kysymyksiä käsittelevän “Tekoälyoikeus – Varallisuusoikeuden ja riskienhallinnan kysymyksiä”-kirjan kirjoittaja.

Tommi Härmä, Osakas, Asianajaja, varatuomari, Asianajotoimisto Merkurius Oy
Tommi Härmällä on pitkä kokemus kotimaan- ja ulkomaankaupan sopimuksista sekä sopimusten tulkinta- ja vastuukysymysten ratkaisemisesta. Hän avustaa yrityksiä laaja-alaisesti sopimusten laadinnassa ja neuvotteluissa sekä niihin liittyvien riitojen ratkaisemisessa sekä IT- ja tietosuojakysymyksissä. Tommilla on lisäksi kokemusta vahingonkorvaus- ja vastuukysymyksistä sekä lukuisista kotimaisista ja kansainvälisistä yritysjärjestelyistä.

Liisa Holopainen, Senior Legal Counsel, Fondia Oyj
Liisan erikoisalaa on teknologiajuridiikka, erityisesti tietosuoja ja datan käyttöön liittyvät oikeudelliset kysymykset sekä kyberturvallisuuteen liittyyvä juridiikka. Liisa kuuluu Fondian datatalous-asiantuntijaryhmään ja neuvoo ja kouluttaa uuden dataregulaation ja kyberturvajuridiikan puitteissa eri sektoreilla toimivia asiakkaita. Liisalla on tuoreessa muistissa GDPR:n voimaantulo ja siinä yhteydessä tehdyt nykytilaselvitykset ja tulkinnat. Tästä kokemuksesta on hyötyä myös dataregulaatiopaketin haltuun ottamisessa. Ennen Fondiaa Liisa on työskennellyt mm Nixulla ja Kelan IT-osastolla. Liisalla on myös EU-oikeudellista osaamista ja hän on työskennellyt EU:n tuomioistuimessa 2,5 vuotta.OHJELMA
Koulutussarja koostuu seuraavista käytännönläheisistä koulutuksista:

Tekoäly HR-työssä & parhaat tekoälytyökalut 3.9.
Chat GPT:n tehokäyttö HR-tehtävissä 17.9.
HR ja Microsoft Copilot – käyttöönotto ja hyödyntäminen 1.10.
Etiikka ja vastuullisuus tekoälyn käytössä 24.10.
Tekoälyn juridiset kysymykset 5.11.
Tekoälyloikka työpajapäivä 12.11.

Voit ilmoittautua edullisesti koko koulutussarjaan tai valita sinua kiinnostavan yksittäisen koulutuksen. Suosittelemme koko koulutussarjaa etenkin tekoälyn parissa aloitteleville tai sitä jo satunnaisesti käyttäville HR-ammattilaisille.


Koulutuspaikka:
Koulutussarja järjestetään etänä ja viimeinen koulutus järjestetään lähitoteutuksena Helsingissä. Tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Koulutuksen tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen.

Ajankohta:
3.9.2024, 17.9.2024, 1.10.2024, 24.10.2024, 5.11.2024, 12.11.2024

Hinta:
1 690 euroa
/hlö + alv 24 %.

Kun ilmoitat webinaariin useamman osallistujan samasta organisaatiosta, ovat voimassa seuraavat alennetut hinnat:

2-5 osallistujaa: 1 490 euroa + alv 24 % / hlö
6-10 osallistujaa: 1 290 euroa + alv 24 % / hlö

(Alennus lasketaan 1 hlö perushinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.)

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja