fbpx
Hyväksytty Advisory Board (HAB) (2 pv)
Kauppakamarin Koulutus järjestää nyt koulutuksen:

Hyväksytty Advisory Board (HAB) (2 pv)

1 690 euroa /hlö + alv 24 %

EUR

08.-09.04.2024, Kauppakamarin koulutustilat, Helsinki Kalevankatu 12, 2. krs., Helsinki 26 maaliskuun, 2024 Sampo Korppoo

Johtaminen ja esihenkilotaidot , Liiketoiminnan kehittäminen

Täsmäosaamista liiketoiminnan kehittämiseen!

Kauppakamarin ja InHunt Boardsin kehittämä uraauurtava HAB-valmennus pätevöittää osallistujat Advisory Board -osaajiksi ja antaa organisaatiolle mahdollisuuden kehittää toimintaansa ja osaamista.

Hyväksytty Advisory Board (HAB)-sertifikaattiin sisältyy lähi/etäpäivät ja verkossa tehtävä työkirja. Sertifioinnin jälkeen on mahdollisuus liittyä julkiseen Advisory Board -rekisteriin, mistä yritykset hakevat osaajia.

Advisory Board on erinomainen mahdollisuus tuoda organisaatioon täsmäosaamista esimerkiksi kasvuun, digitalisaatioon tai kansainvälistymiseen ulkopuolisella sparrauksella. Hyväksytty Advisory Board (HAB)-valmennus pätevöittää osallistujat sekä toimimaan tehokkaina Advisory Boardin jäseninä että käynnistämään tai kehittämään AB-toimintaa yrityksessä tuomalla siihen valmiita malleja ja työkaluja

Asiantuntijalle Advisory Board-toiminta tarjoaa kiinnostavia haasteita yrityksen strategisten asioiden parissa ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan ja verkostojaan. Valmennuksessa osallistuja saa yrityksen johtamisjärjestelmän ohella kattavat tiedot Advisory Boardin jäsenen roolista sekä parhaista käytännöistä AB-toimintaan.


Valmennus koostuu kahdesta lähipäivästä sekä verkko-osiosta.

Sertifikaatin saamisen edellytyksenä on verkko-osion ja siihen liittyvän työkirjan tekeminen hyväksytysti sekä osallistuminen lähipäiviin. Lähipäivissä pureudutaan erilaisiin Advisory Board -malleihin, jaetaan kokemuksia sekä tutustutaan esimerkkien avulla inspiroiviin toteutuksiin, onnistumisiin ja haasteisiin. Kyseessä on uusi malli Advisory Board -toiminnan laadun ja jatkuvan kehittämisen takaamiseksi. Myös verkkokurssi opastaa tehokkaaseen AB-toimintaan. Verkkokurssilla pääsee käytännössä kokeilemaan perustamisen eri vaiheiden työstämistä joko kuvitteellisen tai todellisen Advisory Boardiin.


Edellisen kurssin palautekeskiarvo oli erinomainen 4,7 asteikolla 1-5.


Hyödyt:
Advisory Board -toiminta on yritykselle erinomainen mahdollisuus tuoda organisaatioon täsmäosaamista ulkopuolisella sparrauksella.

Hyväksytty Advisory Board (HAB) -valmennus pätevöittää osallistujat

– toimimaan tehokkaina Advisory Boardin jäseninä
– käynnistämään Advisory Board -toiminnan yrityksessä tai
– kehittämään jo aloitettua toimintaa entistä tehokkaammaksi tuomalla siihen valmiita malleja ja työkaluja.
– osallistuja saa kattavat tiedot Advisory Boardin jäsenen roolista ja vastuista sekä vinkkejä parhaista käytännöistä Advisory Boardin toimintaan. Asiantuntijalle toimiminen Advisory Boardissa tarjoaa kiinnostavia haasteita yrityksen strategisten asioiden parissa sekä myös mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja kasvattaa verkostoja.

Valmennuksen hyväksytysti suorittaneille osallistujille myönnetään Hyväksytty Advisory Board -sertifikaatti HAB sekä heidät lisätään julkiseen Advisory Board -alumnirekisteriin, josta yritykset hakevat osaajia.


Kenelle?
Toimitusjohtajat ja muu johto, asiantuntijat, päälliköt, yrittäjät, hallituksen jäsenet ja puheenjohtajat


Kouluttaja:
Tarja Ilvonen
, Toimitusjohtaja, InHunt Boards Oy
Toimitusjohtaja, KTM Tarja Ilvonen vastaa hallitus- ja Advisor-toimintamalleista, valmennuksista ja arvioinneista InHunt Boards Oy:ssä sekä toimii erityisesti hallitushakuihin erikoistuneena Senior Headhunterina, hallitustyön tutkijana ja konsulttina InHunt Group Oy:ssä. Tarja on ollut jäsen useissa johtoryhmissä sekä kansainvälisesti että Suomessa. Hänellä on mittava kokemus monipuolisesta liiketoiminnan kehittämisestä, muutosjohtamisesta ja tutkimus- ja analytiikkatoiminnasta. Hän on pitkän linjan asiakaskokemusammattilainen. Tarjan aikaisempi kirja käsitteli asiakasymmärryksen hyödyntämistä yritysten hallitustyössä.

Timo Viljakainen, Senior Headhunter, InHunt Group Oy

Katri Sipilä, VT, HHJ- PJ, Business Coach, Deve Partners
Varatuomari Katri Sipilä on Deve Partnersin perustaja. Hänellä on laaja kokemus liiketoimintavastuussa toimitusjohtajana mm. Teostossa sekä hallituksen jäsenenä että puheenjohtajana yrityksissä, järjestöissä ja säätiöissä. Sipilä on keskittynyt johtoryhmien ja hallitusten kehittämiseen ja valmentamiseen, strategiatyöskentelyyn ja vastuullisuuteen. Sipilä kouluttaa HHJ- ja HAB-kursseilla ja vetää Hallitus vastuullisuuden asialla -HHJ-teemakoulutusta.Hän toimii Espoon Yrittäjien ja Hallituspartnerit Helsinki – Boardprofessionals Finlandin hallituksissa.

Ulla Broms, Toimitusjohtaja, Foibe Oy

Pirke Fustinoni, Vice President, IP Legal, Metso Oyj


Palautetta aiemmista koulutuksista:
”Selkeä kokonaisuus Advisory Boardin toiminnasta sekä yrityksen että jäsenen kannalta. AB-toiminta tulee varmasti lisääntymään Suomessa, joten oli hienoa olla mukana koulutuksessa.”

”Parasta oli laaja näkökulma, jossa pohdittiin sekä sisältöä että reunaehtoja, myös vastuukysymyksiä. Oli myös caseja, käytäntöä ja sisältöjä. Yritykset haluavat entistä enemmän käyttää Advisory Boardeja johtamisen ja hallituksen tukena. Advisory Boardin mahdolliset erilaiset roolit. Kokonaisuus oli laaja-alaisena erinomainen. Suosittelen kurssia kaikille, jotka ovat kiinnostuneita Advisory Board-toiminnasta. Koulutuksen suorittaminen osoittaa konkreettisesti, että suhtautuu asiaan ja rooliin vakavasti. Koulutuksessa saa tarvittavan tiedon ja osaamisen. Malli on nerokkaasti rakennettu.”

”Kurssi ylitti odotuksen positiivisesti, olen jo ehtinyt sitä usealle kehua. Ja ehkä siihen lisäyksenä että olen pari viime vuotta opiskellut digitalisaatiota maailman ykköskouluissa ja täytyy sanoa ettei HAB koulutus häpeä yhtään kansainvälisen tason kurssien ja koulutusten rinnalla ei sisällöltään eikä tekniseltä toteutukseltaan. Hienosti vedetty!”

”Advisory Board -toiminnan tehopaketti – kaksi päivää täyttä asiaa! Koulutuksessa yhdistyvät teoria, käytäntö sekä jatkomahdollisuudet selkeänä kokonaisuutena. Kehittämistehtävästä oppii käytännössä sen, mistä luennolla puhutaan. Odotan innolla, että pääsen soveltamaan koulutuksen antia käytännössä!”

”Omaa työtäni varten sain arvokasta vahvistusta ja lisäymmärrystä siitä, miten Advisory Board -toimintaa erilaisten toimijoiden taholla tehdään ja miten se nähdään. Koska työssäni aihe on ajankohtainen, sain työkaluja asian käsittelyyn tiimissäni ja valmistelunäkökulmasta.”


OHJELMA

HYVÄKSYTTY ADVISORY BOARD (HAB) -valmennus

1. päivä klo 12.30 -16.00 (lounas lähiosallistujille klo 12.00)
2. päivä klo 9.00 -15.30 (aamupala lähiosallistujille klo 8.45)

Sisältö päivien aikana

Advisory Board -toimintamalli
– Advisory Board –toiminta yleisesti
– Toimintamallien esittely
– Käynnistämisen vaiheet

Yrityksen hallinto, hallitus ja neuvonantajien käyttö – yleiskatsaus
– Hallituksen toiminta ja vastuut, perustiedot
– Visio, missio, strategia ja arvot
– Johtaminen, strategiatyökalut ja skenaariomallit

Win-Win asetelma
– Yritys / organisaatio, jäsen, elinkeinoelämä

Tehokas Advisory Board
– Rooli, jäsenenä sekä ryhmässä toimiminen ja ryhmäytyminen (luottamuksen synty ja ylläpito)
– Vastuut, vastuullinen neuvonantaminen
– Julkisuus / viestintä, jäsenyyden
– merkitys ammatillisessa henkilöbrändissä
– Boardin käynnistämisen ja ylläpidon tuki
– Rotaatio ja alumni, mitä Advisory Boardin jälkeen

Lopuksi
– Palaute työkirjasta
– Sertifikaatti
– HAB alumnin rekisteri, ml. hissipuhe


Koulutuspaikka:
Kauppakamarin koulutustilat, Kalevankatu 12, 2. krs, 00100 Helsinki ja etäkoulutus

Ajankohta:
8.4.-9.4.2024, klo 12.00-15.30

Normaalihinta:
1 690 euroa
/hlö + alv 24 %.

Jäsenetuhinta Kauppakamarin jäsenille:
1 290 euroa
/hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja